2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستان شیاف که میذارم نیم ساعت نشده میریزه بیرون با اینکه دراز کشیده هستم نگران شدم نکنه اثر نداره ز ...

عزیزم انقبضات واژنه هست منم روزای اول اینطوری بودم تیر کشیدن تخمدان علامت خوبیه گلم نشونه ی لانه گزینی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من الان پريود شدم فردا روز اول پريود حساب ميشه؟ بعد استراديول هم ميشه روز دوم پريود خورد شما ...

اره. نه من از روز سوم گفتن بهم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
 سلام ادرینا جون میشه بگی چه امپول هایی به شما دادن؟ و ایا روز دوم پریودی تون رفتین مرکز پیش د ...

سلام عزیزم ، من دو روز قبل پریودیم رفتم سونو شدم ، و داروهامو نوشت از اول پریودی استفاده کنم ، اچ ام جی بودو یهوسری چیزای دیگه که یادم نیس😑😅

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ممنونم چون تاخير پيدا كردم، تعجب كردم

من تاخير نداشتم ولي حجمش خيلي كم بود و سه روزه بود، كه دكترم گفت طبيعيه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها من الان پريود شدم فردا روز اول پريود حساب ميشه؟ بعد استراديول هم ميشه روز دوم پريود خورد شما ...

بله عزيزم فردا اولين روزه. 

من روز سوم خوردم، ولي روز پنجم سونو شدم و تعداد قرص رو بيشتر كرد برام

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️