2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم داشتم دایرکت بهت پیام میدادم آره متاسفانه مجبورم همین جور پیش برم و امپولارو بزنم تا اخر ماه ...

سلام. من از یکی از دوستانم که این سرمو میزنه پرسیدم میگه الان خیلی ها به جای این سرم، اینترالیپید می زنن که فراوونه و جواب می ده. خودش هم قبل از تشکیل قلب جنین همین اینترا زده و خداروشکر خوب بوده و بعد از تشکیل قلب هم گویا از یک سری بیمارستانهای محدود میشه بگیری. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
با انرژی مثبت برو جلووو ایشالا مثبتیی😍😍🙏🙏

مرسی عزیزم ایشالله راستش سر تیروئیدم یکم حالم گرفته شد بالا رفته حالا ولی بازم سعی میکنم انرژی مثبتمو  بدست بیارم ممنونم ازت خدا نگهداره خودتو نی نی عزیزت باشه الهی.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ایشالله راستش سر تیروئیدم یکم حالم گرفته شد بالا رفته حالا ولی بازم سعی میکنم انرژی مثبتم ...

قربونت برم عزیزم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دوستای عزیزم سلام. خداروهزااااارمرتبه شکر آزمایش تیروئیدم جوابش اومد تو این آزمایشگاه شده 3.27  ...

چقدر عالی، خداروشکر عزیزم خوشحال شدم برات

سلااام😭😭😭😭بباین دلداریم بدین دعام کنید تورو خدا با دلای پاکتون.  دیشب رفتم حموم بعد امروز ...

عزیزم ناراحت نباش به فال نیک بگیر حتما لک لانه گزینیه  الهی بحق علی خدا دلتو شاد کنه چند روز دیگه صدامون بزنی بگی بارداری داری مامان میشی🥰

چقدر عالی، خداروشکر عزیزم خوشحال شدم برات

مرسی عزیزم هنوزم نگرانم چون عددم خیلی خوب نیست ممنونم از دعاهات.الهی ثوابش صدبرابر برسه بخودت الهی بزودی مامان بشی عزیزم دعام کن

سلااام😭😭😭😭بباین دلداریم بدین دعام کنید تورو خدا با دلای پاکتون.  دیشب رفتم حموم بعد امروز ...

سلام عزیزم ، منم روز ۷ لک دیدم و مثبت شدم نگران نباااش به فال نیک بگیر

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خداروشکر  گلم دکتر غدد شما کیی هست؟همه رو ویزیت آنلاین میکنه؟

دکتر نوین توی مرکز مام هستن آنلاین هم ویزیت میکنن اگه میخوای شمارشونو بهتون بدم. من تا حالا با ایشون ویزیت نشدم دفع اوله دکترم گفتن ازمایشهامو  بفرستم برای ایشون 

عزیزدلم چرا ایقد خودتو ناراحت میکنی ...بسپار به خدا 

برات دعا میکنم که مامان بشی 

فقط ترووووووخدا ایقد خودتو از ترس منفی شدن عذاب نده

دکتر نوین توی مرکز مام هستن آنلاین هم ویزیت میکنن اگه میخوای شمارشونو بهتون بدم. من تا حالا با ایشون ...

اره شمارش رو بده خدا خیرت بده 

قرار بود برم دکتر غدد اگر آنلاین ویزیت کنه که عااالیه

مرسی عزیزم هنوزم نگرانم چون عددم خیلی خوب نیست ممنونم از دعاهات.الهی ثوابش صدبرابر برسه بخودت الهی ب ...

قربونت برم عزیزم   ، ایشالا به سلامتی و دل خوش طی کنی این مسیرو، و انتقال موفقیت آمیزی داشته باشی، راحت بشی هر چه زودتر ازین پروسه ی استرس آور آی وی اف.

عزیزم شما کدوم دکتر سرم واستون تجویز کرده ؟ و از کجا تهیه کردین ؟

دکتر بهزاد شاکریان

یکی از دوستانمون که پرستار بودن از بیمارستان خانواده برام فرستادن یه داروخانه رفتم گرفتم

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@