2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم خب اگه جنین داری اونقد  انتقال بده تا بشه چه میشه کرد  فک‌کن اون دوبار اصلا نگرفت ...

من ۳ بار انتقال دادم، اینبار میشه بار چهارم

خوب خودت میدونی گفتنش راحته، ولی روحی و جسمی خیلی سخته

اون انتظارش عذابه، بعدشم که نتیجه معلوم نیست چی باشه...

برای همین بعضی وقتا به همسرم میگم من دیگه نمیتونم بیا به فرزندی بگیریم همینجا... که اونم چند سال تو نوبت بودن داره احتمالا

تازه علاوه بر اینهمه سختی که هممون برای انتقال میکشیم

من باید کار و‌زندگی و همسرم رو هم بذارم بیام که اصلا دوست ندارم ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستای گلم ازتبریک تک به تکتون ممنونم.دوقلو رو زایمان طبیعی کردم خیلی اذیت شدم همه تونو ازته ته دلم ...

ماشالا بهت مامان قشنگ خدا کمکت کنه عزیزم خدا رو شکر خدا رو شکر انشالا زودتر تو بغلت میاریشون خونه نعمت های الهی رو 😍😍

عزیزم شمام افت بتا داری؟ من ۳ بار افت بتا داشتم cd16 و cd56  بالاس البته سروم ivig هم زدم دو تا ...

من یکبار افت بتا و یکبار پوچ

Anti tpo بالاس، البته سی دی مارکرها رو‌ ندادم چون از بارداریم زیاد نگذشته بود نمیشد

دکتر زرنانی میگه باید سرم بزنم قبل و بعد از انتقال تا آخر چهار ماهگی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان عزیز خوب هستین من انشالاه شنبه که میشه دومین روز پریودم میخوام برم دکتر داروهای میکرو ر ...

کجا میرید تا میتونی گرمی بخور تقویتیم اوابوستو کیوتن میگن برایه تخمک خوبه بخوری

کجا میرید تا میتونی گرمی بخور تقویتیم اوابوستو کیوتن میگن برایه تخمک خوبه بخوری

ممنون گلم ،من کرمانشاهم میرم بیمارستان معتضدی 

شما میکرو کردین؟

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑
ممنون توکل بخدا فقط خدا دلش به حال مادرم بسوزه بیشتر از خودم فکر اونو دارم من😢مرسییی عزیزدلم ایشالل ...

آره مامانامون بیشتر گناه دارن مامان منم هر موقع انتقال میدم بیچاره با اونکه خودش خارپاشنه داره دکتر بهش گفته نباید راه بری میاد کل کارامو میکنه هی ازم میپرسه علائم داری میره برام بیبی چک میخره بمیرم واسه مامانای مهربونمون

الهی بحق دل مادرامون خدا حاجتمونو بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله خداازدلت بشنوه... ومستحاب کنه نشدهم اشکال نداره ازوقتی نمازصبرحضرت زینب خوندم دلم ارومتره م ...

ای جونم به خدا من دلم شاد میشه پیام میدی عزیزمی انشالله که همیشه شاد باشی. ای جوووووون مامان شدی رفت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم نامه ی نازایی ببرین مشکلی نباشه فک کنم حالا یه سوال بکن گلم. انشالله عزیزم خدا رحیمه

اره عزیزم.من جای شما نیستم نمیتونم جاتون تصمیم بگیرم ولی چون شرایطمون تقریبا مشابه هست اگه جای شما بودم ی بار دیگه با اسپرم شوهرم امتحان میکردم چون بار اول احتمالا منفی شدن بالاست.شاید خدا نظر کرد و بچه ی خودتونو بغل گرفتین ببخشید نظر دادم.تو دلم نموند گفتم شما هم مثل خواهرم😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله خداازدلت بشنوه... ومستحاب کنه نشدهم اشکال نداره ازوقتی نمازصبرحضرت زینب خوندم دلم ارومتره م ...

یادم رفت بگم سر نمازت من و بقیه دوستا رو دعا کن عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان  کسی برای اردیبهشت ماه پیش دکتر زرنانی وقت نداره که مشکلش اورژانسی نباشه؟ نیکان برای ۲ ...

عزیزم من ۳۰ اردیبهشت وقت دارم با دکتر زرنانی، کلینیک نیکان

اما ممکنه همون روز هیستروسکوپی داشته باشم

اگر هیسترو داشته باشم مجبور میشم کنسل کنم

چند روز قبلش معلوم میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️