2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خب پس اصلا بهش فکر نکن کتابی چیزی بخون سرت گرم بشه عزیزم

نه بهش فکرنمیکنم اما انگار بدنم روتین شده صبحا تپش قلب واسترس بگیرم... بعدش اوکی میشه. توسرتوباچی گرم میکنی؟ من یا اینجا یادیجی کالامیگردم قیمتارو😃😃

واییی اینکه سالمیم یک جوک واقعی بودها😂😂😂همسرم کلاسه درصدنرمال داره اونم بی تحرک خودمم که ذخیرم شد ...

عزیزم نرمال سه درصد واسه میکرو عاااالیه تحرک هم که کلا چون با سوزن انتقال میدن اصلا مهم نیست. ذخیره هم روی کیفیت تخمک تاثیر نداره فقط تعداد کم میشه. فکر و خیال نکن خوبین جفتتون 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان 

کسی برای اردیبهشت ماه پیش دکتر زرنانی وقت نداره که مشکلش اورژانسی نباشه؟

نیکان برای ۲۰ خرداد

و گاندی برای ۳ خرداد 

وقت میده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه بهش فکرنمیکنم اما انگار بدنم روتین شده صبحا تپش قلب واسترس بگیرم... بعدش اوکی میشه. توسرتوباچی گر ...

منم فیلم میبینم.  نی نی سایت میام. قرآن. صلوات. کارای خونه رو کم وبیش انجام میدم. اینستا و...

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آزمایش دادم anti tpo خیلی بالاس رفتم پیش زرنانی قرار شده اینبار قبل از انتقالم سرم ivig بزنم 

عزیزدلم خب اگه جنین داری اونقد  انتقال بده تا بشه چه میشه کرد 

فک‌کن اون دوبار اصلا نگرفته منفی شده 

من الان انتقال سوممه با اینکه از درون دیگه خالی از امیدم 

هر سری که میرم انتقال انگار دارم ی تیکه از امیدواری درونمو میکنم میندازم دور بعد میرم ... اما بازم اینکارو میکنم 

یه بسته دیگه دارم این نشد فورا میرم اونو انتقال میدم نشد میرم پانکچر اخه چاره دیگه ای هست ؟؟؟ 

اگه خدا میخواست راحت بده که اصلا نمینداختمون تو این مسیر  

تازه شما که مثبت میشی فقط کافیه سرم رو بزنی قبل انتقالت ایشالا دفه بعد مامانی 🤲🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مشکل من اینه که امیدمو از دست نمیدم کاش نا امید بودم و انقدر هرماه داغون نمیشدم.  خدا گف ...

آفرین بهت باور کن من یه اتفاقایی سه سال پیش برام پیش اومد که نمیتونم اینجا بگم اگه بگم میفهمی چقد خوشبختی چقد خدا دوست داره و اتفاقا فراموشت نکرده. من مطمینم که شما خیلی زود نتیجه این زحماتت و امیدت رو میگیری گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم فیلم میبینم.  نی نی سایت میام. قرآن. صلوات. کارای خونه رو کم وبیش انجام میدم. اینستا و...

اره منم اینجوریم فقط قران چقدرارامش میده خدامیدووونه. 

من که گفتم شنبه نشه میوفتم بجون کل خونه تمیزکاری دوباره😂😂😂ببین دوهفته اس خونم نرفتم الان حتماکلی گردوخاکه

سلام دوستای گلم من اصلا نه دردی توی ناحیه تخمدانا دارم نه چیزی خیلی نگرانم‌ امروز روز چهارممه از شروع داروها شما چه جوری بودید؟ و اینکه صبح تا الان ترشحات آبکی دارم بدون رنگ بدونه بو چرا الان که خیلی زوده واسه آزاد شدن؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم جزء دو ...

ستاره جون منم پنجم رو میخونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستای گلم من اصلا نه دردی توی ناحیه تخمدانا دارم نه چیزی خیلی نگرانم‌ امروز روز چهارممه از شرو ...

سلام عزیزم خوبی؟ نه بابا اصلا نگران نباش منم اصلا دردنداشتم از روز8اینهاشروع شدکمی تیرکشیدن واحساس پرشدن جلوشکم زوده که...