2777
2789

ی بار یه عنکبوته زنگ میزنه به دوستش میگه حوصله ام سر رفته، نمی دونم چیتار کنم.🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

میدونین وقتی مار ها تعجب میکنن چی میگن ؟  میگن حاجی زهرااااام

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر عموم داشت شوهرشو صدا می کرد می گفت: 

پیشی من🐱

موشی🐭

جوجوی من

بعد به من گفت بهرام و صدا کن... 

منم با صدای بلند گفتم حیووون خانمت کارت داره!!! 

نمیدونم چرا دختر عموم شش ماهه باهم حرف نمیزنه

مگه پیشی و موشی و جوجو سه تاشوون حیوون نیستن😐🤦🏻‍♀️

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾

فقط تو ایرانه که: 

داری زیر بار مشکلات له میشی میگن برو خداروشکر کن سالمی!!! 

مریض میشی میگن برو خداروشکر کن زنده ای! 

می میری میگن مُرد راحت شد🤧

می دونید پرتقالا وقتی میرن سر کار، مدارکشون رو تو چی میزارن؟ تو کیف تامسونت.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاظم: سلام خوبین😍

کاظم: کسی نیست 

مثل اینکه کسی نیست من برم بخوابم

.. 

سه دقیقه بعد

نازنین: س

هومن: سلام نازنین جوون خوبی؟ 

ممد گل پسر: نازنین بیا پی

حسن: نازنین جوون اصل میدی

مصطفی: سلام به روی ماهت😍

نازنین: من همون کاظمم که کسی جواب نداد😐

فی‌البداهه:

یک ماره می‌آد به عنکبوتی که حوصله‌اش سر رفته سر بزنه، زنگ می‌زنه بیاد تو تار و مار می‌شه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.