2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الهی بحق همین ماه عزیز خدا به هممون نظر کنه و رحمتشو شامل حالمون کنه پس من فعلا نمی تونم برم همسرم ...

عزیزم نامه ی نازایی ببرین مشکلی نباشه فک کنم حالا یه سوال بکن گلم. انشالله عزیزم خدا رحیمه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نزاشتم اخه جنیهام دوتا سه روزه ان, الانم تازه روز11هستم

آها مطمعنم بارداری گلی نگران نباش عزیزم

ببخشین که سوال زیاد میپرسم آخه منم میخوام میکرو بکنم 

شما برا پانکچرتون روزی چندتا آمپول داشتین تقریبا؟

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑
عزيزم، من 9 هفته و سه روز بودم، اصلا نگران نباش عزيزم، نميدونم چرا من اونجوري شدم، خونريزي خيلي شديد ...

ستاره جون الان چند هفته اي؟ چه تاريخي انتقال دادي؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان عزیز خوب هستین من انشالاه شنبه که میشه دومین روز پریودم میخوام برم دکتر داروهای میکرو ر ...

عزیزم من تازه روز چهارممه که دارم آمپولا رو میزنم برای پانکچر ما چندتا ویتامینه که میخوریم الانم تا روز تخمک کشی اصلا ترشی نمیخوریم فست فود کلا خیلی وقته خدف کردیم نوشابه نمیخوریم شیرینی اصلا. مغزیجات هر روز آب زیاد میخورم دکترم گفت فقط تقویت کن خودت و شوهرتو. انشالله که کلی جنین برات تشکیل بشه. دکترت کیه کدوم مرکزی؟ مشکلتون چیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آها مطمعنم بارداری گلی نگران نباش عزیزم ببخشین که سوال زیاد میپرسم آخه منم میخوام میکرو بکنم  ...

ممنون عزیزدلم خیلی زعام کن که محتاجم.من چون بدنم دیر جواب میدادبه داروها روزی300واحدگونال میزدم یا دوتاپرگوریس و2تا کارما هاش ام جی.بعدشم که نزدیک پانکچر دوربازو دادن که زودترنترکن همینها.من تقویتهام زیاد بودن چون ذخیرم پایینه

عزیزم من تازه روز چهارممه که دارم آمپولا رو میزنم برای پانکچر ما چندتا ویتامینه که میخوریم الانم تا ...

مرسی فداتشم که جواب دادی من ذخیرم ۱ هست دیگه مشکلی ندارم

ولی شوهرم مورفو ۶ و تحرک ۲۰ درصد 

یه بار آی یو آی کردم که منفی شد خیلییییی بچه دوست داریم بخاطر همین زودی رفتیم سر آی وی اف 

من استان کرمانشاه هستم بیمارستان معتضدی دکتر کشاورز 

ببخشی گلم شما روزی چند تا آمپول داری؟

ممنون عزیزدلم خیلی زعام کن که محتاجم.من چون بدنم دیر جواب میدادبه داروها روزی300واحدگونال میزدم یا د ...

ذخیرت چنده؟

برامن ذخیرم ۱ هست 😔

ذخیرت چنده؟ برامن ذخیرم ۱ هست 😔

منم اینجوره قبل پانکچر1/2بود شده الان0/8.پس ببین حتماقبل ازشروع داروهای پانکچردوماه تقویتی بخور بزارتخمکای باکیفیت داشته باشی اصلاهم سینال نزن درسته گرونه پرگوریس اونوبزن

منم اینجوره قبل پانکچر1/2بود شده الان0/8.پس ببین حتماقبل ازشروع داروهای پانکچردوماه تقویتی بخور بزار ...

ممنون که گفتی گلم دستت درد نکنه😘😘😘😘😘😘

قول میدم آخرین سوالم باشه 😁😁😁چندتا جنین برات تشکیل شد و مشکل اصلیتون چی بود؟

حالا رفتی ازمایش ببینی تغییر کرده یا ن؟ دکتر به همسرم گفت ویتامین ک دارو نیست سوسول بازیه

پس آمپول داده؟

نرفتم.یبار نتیجه ای یو ای رو دید.گفت اسپرم فول داره.با همین جواب میگیرید.وای رزانا دعا کن بشه.ادم توی این راه پیر شد.بهترین سالهای جوانی رو داریم با ناامیدی طی میکنیم

😉

ممنون که گفتی گلم دستت درد نکنه😘😘😘😘😘😘 قول میدم آخرین سوالم باشه 😁😁😁چندتا جنین برات تشکیل ش ...

نه راحت باش هرسوالی داشتی درخدمتم ادم دلش میخواد از کسی که تجربه کرده بپرسه...

سری اول تقویتی نخوردم وسینال زدم باوجود ذخیره1/8 چهارتاتخمک ویک جنین تشکیل شد انتقال منفی

اینبارتقویتی خوردم وپرگوریس زدم9تاتخمک و4تاجنین. بیشترمشکل ازهمسرمه خودمم مه به مرور دچارکمبودذخیره شدم