2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
دوستای گلم ازتبریک تک به تکتون ممنونم.دوقلو رو زایمان طبیعی کردم خیلی اذیت شدم همه تونو ازته ته دلم ...

قدم نو رسیده مبارک عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام جانم اره خداخیرتون بده ازصبح هی دارم دعاتون میکنم اره قطع شدیه امپول اضافه کردم واسپرین رو قطع. ...

الهی که شده خداروشکر که قطع شد من گفتی لک بینی دارم یاد @zizi92    افتادم یادمه اومد گفت پریود شدم دیگه کنسله بعد ی دفعه رفت آزمایش بتاش ۸۰۰ بود الانم که نزدیکه گل پسرش دنیا بیاد 

به من که ثابت شده لک داشته باشی بهتره تا نداشته باشی من هر دوبار نداشتم منفی شدم به دلم افتاده مامانی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم ازتبریک تک به تکتون ممنونم.دوقلو رو زایمان طبیعی کردم خیلی اذیت شدم همه تونو ازته ته دلم ...

سلااام عزیزدلمییی ازصبح همه پیامهاتومیخوندم. بخدااین پیامت رسیدم ازمهربونیت دلم خواست بغلت کنم گریه کنم ازت تشکرکنم یه دنیاممنونتم😢😘😘😘

خدادوقلوهای نازت روانشالله حفظ کنه تبریک میگم مامان قوی هستی زایمان طبیعی. الهی من قربون تووبچه هابرم, برای هرسه تاتون ازته دلم3تاحمدمیخونم. 

الهی که شده خداروشکر که قطع شد من گفتی لک بینی دارم یاد @zizi92    افتادم یادمه اومد گف ...

اره خداروشکر, اره طفلی چقدر بهم دلداری میداد ومیگفت نترس, بازم تاشنبه چیزی مشخص نیست دعاکنیدتوکل بخدای مهربون بخدامثبت شم میشینم همونجا دعای توسل میخونم به نیت مادرشدن همتون خواهرامید,

اخه دخترگل همیشه که لکه بینی خوب نیست, من مردم وزنده شدم گفتم الان هست مثل قبلی تبدیل به پریودبشم... 

عزیزم دستت در نکنه،حاجت روا بشی انشاالله،ماشالله چه زود دوستان همراهی کردن،الهی که به زودی زود همه ش ...

فداي تو بشم عزيزم، ماشالله دوستان خيلي خيلي همکاري کردن، انشالله قبل از اتمام ماه رمضون، کلي مامان جديد داشته باشيم😍😍

سلام دوستان عزیز خوب هستین

من انشالاه شنبه که میشه دومین روز پریودم میخوام برم دکتر داروهای میکرو رو برام شروع کنه 

هیچ تجربه ای ندارم 😔من چکار کنم چی بخورم که تخمکای خوبی داشته باشم

یکم اطلاعات لطفا😁

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑
فداي تو بشم عزيزم، ماشالله دوستان خيلي خيلي همکاري کردن، انشالله قبل از اتمام ماه رمضون، کلي مامان ج ...

ستاره جون عزیزم شما چند هفته هستی که هماتوم داشتی؟والا برای من این لکه بینی لعنتی قطع نمیشه نمیدونم تا کی میخواد ادامه پیدا کنه

ستاره جون عزیزم شما چند هفته هستی که هماتوم داشتی؟والا برای من این لکه بینی لعنتی قطع نمیشه نمیدونم ...

عزيزم، من 9 هفته و سه روز بودم، اصلا نگران نباش عزيزم، نميدونم چرا من اونجوري شدم، خونريزي خيلي شديد داشتم، بد به دلت راه نده قربونت برم، لکه بيني چيزي نيست.

ستاره جون عزیزم شما چند هفته هستی که هماتوم داشتی؟والا برای من این لکه بینی لعنتی قطع نمیشه نمیدونم ...

حالا وقتشه من بگم نگران نباش عزیزدلم ایشالله حل میشه هروز5تاایت الکرسی بخون سلامتی خودت ونی نی

اره خداروشکر, اره طفلی چقدر بهم دلداری میداد ومیگفت نترس, بازم تاشنبه چیزی مشخص نیست دعاکنیدتوکل بخد ...

الهی که مثبته حالا که خداروشکر تبدیل به پریود نشد این علامت خوبیه😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی که مثبته حالا که خداروشکر تبدیل به پریود نشد این علامت خوبیه😘

ممنون توکل بخدا فقط خدا دلش به حال مادرم بسوزه بیشتر از خودم فکر اونو دارم من😢مرسییی عزیزدلم ایشالله توام زودترانتقال میدی ومیای باخبرای خوب خوشحال میکنی