2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
چیکا جون و الا جون بمب انرژی هستن 😍🌹

قربووووونت برم عزیزم  . چقد خوشحال میشم اینجوری میگید خودم بیشتر انرژی میگیرم  شاید چون تنهام 

ان شاالله حاجت روایی شما و خوشحالی مون براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداي دل پاکت بشم، تعداد 30 نفر کامل شد، دوستان اگه دوباره خواستن يه دور ديگه ختم قرآن ميذاريم. ميخو ...

اگه دور جدید تشکیل نشد من تقسیم می کنم. مهم اینه ک روح مون گره بخوره به نور آیات خدا کم و زیادش مهم نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگر کسی راضی باشه آره

من جز 28 افتاد برام خواستین نصف کنیم

ای جانم عزیزم خیلی بهتون تبریک میگم الهی هرچه زودتر ببریشون  خونشون و با دل خوش و آرامش کامل بز ...

خیلی ممنونم عزیزم اصلا به دکتر علیرضایی شک نکن کارش عالیه انشاله شماهم مثبت میشین😍یکی از دوستام با اسپرم صفر امروز مثبت شده ارمایشش.از خوشحالی داشتن پرواز میکردن.