2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام مامان دوقلوها عزیزم چطوری؟ نی‌نی ها خوبن؟ دارچین جون گفت بسلامتی فارغ شدی  از خودت بهمون ...

سلام عزیزم ممنونم خوبم شکر. شماخوبین؟بله عزیزم زایمان کردم بچه ها تو دستگاهن فعلا.دعا کنین زود خوب شن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنونم خوبم شکر. شماخوبین؟بله عزیزم زایمان کردم بچه ها تو دستگاهن فعلا.دعا کنین زود خوب ش ...

اي جووون دلم فداشون بشم الهي😍😍😍😍😍الهي قدمشون براتون پراز خيرو بركت باشه مامان مهربون و دوست داشتني❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیز دلم ما همه اینجا همینیم حتما اقدا کن تو آمریکا هم. عزیزم خدا بزرگه توکل کن به خودش خداشاهده ما ...

آره کاش میتونستم کنترلش کنم

انقدر عصه دارم که هیچ جا بهم خوش نمیگذره

این مسئله چشمم رو رو همه چیز بسته

احساس شکست میکنم، کاری که برای همه انقدر راحته برای ما شده معضل به این بزرگی

واقعا انصاف نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی مهربون، امیدوارم خبر مادر شدنت رو بزودی بشنوم 🙏🏻 راستش من خیلی آدم با ایمانی نیستم، یه آدم م ...

ایمان منظورم حجاب و .. نیست، همون که قلب پاک و مهربونی داری یعنی به وجود خدا اعتقاد داری 🥰🥰

نمیتونم رها کنم ۳۹ سالمه هر روز دیرتر میشه راضیم بمیرم ولی بی بچه زندگی نکنم

چی بگم ؟

دیروز یه خانمی رو دیدم گفت من دخترم رو ۴۸سالگی بدنیا آوردم!

من مطمئنم ۴۸سالگی از سن یائسگیم هم گذشته 

موندم توی کارای خدا

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
من باز خر شدم گفتم تو این مدت که انتقال نمیدم یه کاری بکنم همینجا گفتم شاید شد، iui کردم ولی امروز ...

به این همه تلاشت باید آفرین گفت

دست روی دست نمیزاری از همه فرصتات استفاده میکنی

بنظرم یکمی راحت بگیر هر چند ک شما هم مثه من نگران بالا رفتن سن و دیرشدنش هستی ولی ول کن ب خودت بگو ب درک

بخدا بهم ثابت شده وقتایی ک سخت میگیرم و فکر و خیالم بیشتره، بیشتر گره تو کارم میفته.. و هیچی پیش نمیره..

من ک سر این موضوع هزارتا فکر و خیال دارم ذهنم آروم و متمرکز نیست. در این حد که روز اول یادم رفت امپول انتقالمو صبح بزنم روز چهارمم یادم رفت بعد از تزریق داخل یخچال بزارمش.

باید بی خیال باشیم تا بهتر پیش بره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم ممنونم خوبم شکر. شماخوبین؟بله عزیزم زایمان کردم بچه ها تو دستگاهن فعلا.دعا کنین زود خوب ش ...

ای جانم عزیزم خیلی بهتون تبریک میگم الهی هرچه زودتر ببریشون  خونشون و با دل خوش و آرامش کامل بزرگشون کنی فسقلی هارو🥰☺ عاقبت بخیریشونو  ببینی عزیزم التماس دعا شما تازه زایمان کردی پاک پاکی منم فردا با دکتر شما دکتر علیرضایی انتقال دارم الهی دستشون برای منم خیر باشه خدا یه نی نی سالم بهم بده 😇

در اندک من تویی فراوان یارب..
به این همه تلاشت باید آفرین گفت دست روی دست نمیزاری از همه فرصتات استفاده میکنی بنظرم یکمی راحت بگ ...

😭😭😭

حالا نمیتونم ، چون این ماه باید بیام هیسترو کنم و ماه بعدشم انتقال بدم

سرم پیدا کردی؟ اینترالیپید هم خوبه ها

تو‌امریکا اینترالیپید میدن

بخدا دلم انقدر پیش سماهاس، هر روز به سوهرم میگم با این قبمتهای ایران دوستهام چجوری سرم بگیرن ... 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره کاش میتونستم کنترلش کنم انقدر عصه دارم که هیچ جا بهم خوش نمیگذره این مسئله چشمم رو رو همه چیز ...

کامل درکت میکنم اما بازم میگم رهاش کن بیخیال 

حداقل برای دوماه 

بدون استرس باش 

ببین فقططططط باید خدا بخواد پس اینهمه استرس بی فایدست 

هرکجا به ته خطط رسیدی بسپار به خدا ورهاش کن 

بدون بچه نمیمونی شک نکن 

اینهمه التماس کردم بهش انقدر نذر کردم... عالم و آدم برام دعا میکنن پس کی آخه؟ کی... همه حامله شدن، ...

منم خدا همه چیز رو بهم سخت میده. گاهی اینقدر میشینم خودم رو مرور میکنم که مگه چکار کردم که خدا اینقدر به من سخت میگیره. از کنکور قبول شدن همه دانشگاه خوب و رشته خوب قبول شدن من به سختی یک دانشگاه آزاد دوریالفوز آباد قبول شدم پوستم کنده شد. از کار گیدا کردن هزار جا رفتم هی حقم رو میخوردن و پولم رو نمیدادن. از ازدواج که هزار نفر اومدن خواستگاری هرکی روی قیافم یک عیبی گذاشت اعتماد به نفس صفر شدم. دخترای زشت فامیل زود ازدواج کردن و افتادن تو ناز و نعمت. قبلشم هر دوست پسر بازی خواستن کرده بودن. حالا اینم از بارداری که تمام بدنم از آمپولم کبود شده. کلا هرچی خودم رو مرور میکنم جز تلاش و درس و کار هیچ کاری نکردم اما خدا از همه بیشتر بهم سخت گرفت😭😭😭😭😭😭

😭😭😭 حالا نمیتونم ، چون این ماه باید بیام هیسترو کنم و ماه بعدشم انتقال بدم سرم پیدا کردی؟ اینتر ...

بخدا شرایط تو از ماها بهتره 

لااقل دور از اقوامی 

این خیلی باید آرومت کنه 

اینجا ایرانه پر از طعنه حرف و....

هربار مامان میشی سقط میشه لابد سرم بزنی برات میمونه 

دیگه اصصصصصلا به ته ماجرا فکر نکن 

فقط بگو یا الله یا رحمن یاکریم 

😭😭😭 حالا نمیتونم ، چون این ماه باید بیام هیسترو کنم و ماه بعدشم انتقال بدم سرم پیدا کردی؟ اینتر ...

مامان سوفی جون من پیامتو خوندم واقعا قلبم درد گرفت از این همه سختی برات نذر کردم این دفعه که بیای ایران خدا در رحمتشو ب روت باز کنه ببین دست از تلاش برندار 

یادمه ده سال پیش زن عموی من با خواهرم رفتن دکتر برای اینکه زن عموم باردار نمیشد و هر دفعه با خواهر من دکتر میرفت و خواهر من از همه جزییات پزشکیش باخبر بود دفعه ی اخری که رفتن دکتر خیلی راحت بهش گفته بود خانم ب نظر من انقد پول و جونتون رو واسه این راه نزارید رحم شما پیر شده خدا میدونه که چقد گریه کرده بودیم براش ولی قربون بزرگی خدا برم 6ماه بعد از این حرف دکتر زن عموم طبیعی حامله شد الانم هر سال برای تولد پسرش کلی  جشن میگیرن 

سن زن عموی منم 43بود 

من مطمئنم خدا جواب صبرتو میده 😘🙏🙏