2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
مامان سوفی جون، ببخشید قصد جسارت ندارم، ولی شما که انقد دوس داری کاش جنین اهدایی رو هم امتحان میکردی ...

نوشتم بالاتر عزیزم

ما همه چیز امتحان کردیم... به هر روشی راضی هستیم هرچی... 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمايشات ايمني دادي مشكلي نداره؟ پس رحم سالم داري كه مثبت ميشي عزيزدلم توروخدا نااميد نشو ازمايشات ت ...

آزمایش دادم anti tpo خیلی بالاس

رفتم پیش زرنانی

قرار شده اینبار قبل از انتقالم سرم ivig بزنم 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزدلم لطفا انرژی منفی نده گلییی  الهی بحق همین ماه عزیز مامان شدی جنینات ۰ند روزه بودن؟

نه عزیزم انرژی منفی چرا جون دلم. هرچی خدا بخواد. دو روزه بودن گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نوشتم بالاتر عزیزم ما همه چیز امتحان کردیم... به هر روشی راضی هستیم هرچی... 

بمیرم برا امثال منو خودت 😥

چند وقتی هست که تو نی نی سایت میشناسمت، معلومه ادمه خداترس و با ایمانی هستی

پشت این ندادنا حکمتیه، امیدوارم بزودیه زود خبر زایمانت رو بدی

بمیرم برا امثال منو خودت 😥 چند وقتی هست که تو نی نی سایت میشناسمت، معلومه ادمه خداترس و با ایمانی ...

مرسی مهربون، امیدوارم خبر مادر شدنت رو بزودی بشنوم 🙏🏻

راستش من خیلی آدم با ایمانی نیستم، یه آدم معمولیم. اما  بلاخره هرکس برای خودش خدایی داره... 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بخدا دیگه طاقتم تموم شده... چجوری باز شروع کنم تهش معلوم نیست باز چه بلایی سرم بیاد به شوهرم گفتم ...

عزیز دلم ما همه اینجا همینیم حتما اقدا کن تو آمریکا هم. عزیزم خدا بزرگه توکل کن به خودش خداشاهده ما هم داریم به هر دری میزنیم به هر دری. تا خدا برامون چی رقم بزنه ولی واقعا ارزش مرگ رو نداره گرچه خودم گاهی از درد آرزوی مرگ میکنم ولی بعدش میگم بچه مگه چه گلی قراره به سر من بزنه که من بیفتم بمیرم. از زندگیت لذت ببر عزیزم این غم باعث میشه ما چشمامونو به روی بقیه ی نعمت های خدا ببندیم گلم 

كم كم قطع ميشه . دور از جونت عزيزم. من به اميد خدا شنبه نوبت دارم روزا اينقدر دير ميگذرن برام😞😞

منم هی استرس دارم.فک نکنم بتونم دقیق سر سه هفته که دکتر گفته بدم شاید زودتر رفتم

مرسی مهربون، امیدوارم خبر مادر شدنت رو بزودی بشنوم 🙏🏻 راستش من خیلی آدم با ایمانی نیستم، یه آدم م ...

دختر عموی مامانم ۴۲  سالگی یه بچه خوشگل بدنیا آورد یکم استرس از خودت دور کن  یوگا کار کن ان شالله اینبار میشه

خدایا شکرت
نه عزیزم انرژی منفی چرا جون دلم. هرچی خدا بخواد. دو روزه بودن گلم

ان شاالله که مثبت میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دختر عموی مامانم ۴۲  سالگی یه بچه خوشگل بدنیا آورد یکم استرس از خودت دور کن  یوگا کار کن ا ...

دیروز یکی از دوستای نی نی سایتیم تو استانه ی چهل سالگی و بعد از سه بار ای وی اف منفی طبیعی باردار شد