2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
اهان من وحشتناک میشم گاهی وقتها... شایدعفونت داری گلم ازدردهات نمیدونم هادقیق

نه از اون نیست. البته این دفعه تشخیص دادن ک عفونت دارم ولی قبلنا هر دکتری رفتم گفتن طبیعیه و هیچیت نیس. نمیدونم والا. همه میگن ی بار بچه دار بشی زایمان کنی حل میشه نمیدونم ولی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينبي جون يچيزي بگم بهم نميخندي؟😂تو سونو شكمي عكس سونو رو نگاه ميكنم چرا يدونه ني ني داخل ساك هستش ...

عزیزم مبارک باشه

ان شاالله له حق حضرت زهرا. س.  صحیح و سالم به دنیا بیان

میشه بگید کجا انتقال دادین و چه داروهای تقویتی خوردین؟

دکتر به من اصلا تقویتی نداده

خدااااروشکر عزیزم.همش به فکرت بودم.خداحفظش کنه پسرکوچلوتو.اکوی قلب هم نگران نباش چیزی نیست

سلام مامان دوقلوها عزیزم چطوری؟ نی‌نی ها خوبن؟

دارچین جون گفت بسلامتی فارغ شدی

از خودت بهمون خبر بده

خدا نکنه😔 عزیزم قوی باش خدا بزرگه

بخدا دیگه طاقتم تموم شده... چجوری باز شروع کنم

تهش معلوم نیست باز چه بلایی سرم بیاد

به شوهرم گفتم شروع کن مراحل اداریشو بچه ایرانی که نمیدن بهمون 😭 کاراشو بکن بچه بریم تو نوبت برا بچه امریکایی 

معلوم نیست خدا به ما بچه بده یا نه 😭

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نگو عزیزم الهی که بحق این ماه عزیز هرچه زودتر دامنت سبز شه گلم کاملا درکت میکنم منم شده روزایی که هم ...

آخه کی اندازه من پانکچر شده

بخدا کم آوردم دیگه

نمیتونم ادامه بدم، بدون بچه هم نمیتونم زندگی کنم

سرپرستی هم بهمون نمیدن لعنتیا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیز دلم تو که هر کاری لازم بوده تا حالا انجام دادی رها کن یک کم دعا میکنیم برات ولی نه ب ...

نمیتونم رها کنم ۳۹ سالمه هر روز دیرتر میشه

راضیم بمیرم ولی بی بچه زندگی نکنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خدانکنه به چیزای مثبت فکر کن اینجوری که بدتر داغون میشی با ارامش برای انتقال برو

بخدا همه دورم حامله شدن زایمان کردن من هنوز هیچی...

حتی تمام بچه های همدوره ام تو نی نی سایت هم باردار شدن زایمان کردن دومی رو باردارن 

من هنوز دست خالی 😭

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آخه کی اندازه من پانکچر شده بخدا کم آوردم دیگه نمیتونم ادامه بدم، بدون بچه هم نمیتونم زندگی کنم س ...

عزیزم خدا بزرگه توکل داشته باش ایشالله که همین امسال به خواستت  میرسی گلم .

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم مبارک باشه ان شاالله له حق حضرت زهرا. س.  صحیح و سالم به دنیا بیان میشه بگید کجا انتقال ...

سلام عزيزم خيلي ممنونم زنده باشيد. من بيمارستان عرفان انتقال دادم والله هيچ تقويتي نخوردم دكترم چيزي نداد.

خداياشكرت....❤️ 
عجبا.خب چی باید بگیرم تقویتی؟ دو روز پیش برای همسرم فرتیل اید خریدیم 1250

اوابوست خوبه کیوتن که متاسفانه اینام گرونن فرتیل ایدم خوبه اگه بتونی بگیری بخوری ولی اوابوست ترکیباتش کاملتره