2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
چه عفونتی دارید ؟من یمدته ببخشید ترشحات مایل به زرد وسبز دارم خیلی کمرنگه ولی خارش ندارم بنظرت عفونت ...

عفونت قارچی.الان یکمی بهتر شدم اما بازم  ترشح مایع سفید رنگ دارم کمی.باید دکتر ترشح سبز رنگ خطر داره حتما برو دکتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيز دلمي😍 من ايندفعه عطاري بودم گفت براي عفونت سماق رو دم كنيد بخوريد، بازم نميدونم، ولي از همه چي ...

فدات عزیزم.پنج ساله همیشه دکتر میرم .معاینه شدم.تست پاپ اسمیر هم داد.عفونت قرچی.الان کمی کمتر شده ولی بازم دارم.مرسی که گفتی سماقو واقعا نشنیده بودم.اینم امتحان میکنم.سماق که ضرر نداره خاصیت های دیگه هم داره مرسی عزیزم🌺🌺🌺😘😘😘

واسه  عفونت كپسول پروبيوتيك لاكتوفم خوبه يكي از بجه ها انتقال   دومش مثبت شده بود كفت ...

سه ماه منم لاکتوفتم بموقع استفاده کردم.اما خوبم نکرد.چون‌‌عفونت‌من‌مقاوم.عطاری  قرص ماریانا رو معرفی کرد.دوبار استفاده کردم خوب بود اما بقیشو استفاده نکردم چون‌اذیت کنندس باید داخل واژن‌گذاشت و دراوردش با انگشت🤦‍♀️🤦‍♀️

بانو سردرد من هنوز خوب نشده ازشنبه که رفتم مرکز اینطوری شدم بنظرت ممکنه کرونا گرفته باشم؟؟

عزيزم، شما استراديول ميخوري؟

من استراديول ميخوردم روزي سه تا و اينکه چون آب فراوان نميخوردم فشارم رفته بود روي 14 و سردرد وحشتناک داشتم انگار که ميخوام سکته مغزي کنم.

اوه ستاره جون بالاخره اومدی .این چند روز همش تو فکرت بودم میگفتم خدا کنه چیزی نشده باشه.خدا رو شکر د ...

قربونت برم عزيزم، هنوزم دلدرد و ترشحات رنگي دارم که فکر ميکنم بخاطر خونريزي هفته پيشم هست.

توکل بخدا، منکه سپردم به خدا.

عزیزم جونم انشالله که خدا بهت آرامش بده خیلی برات دعا میکنم خدا بزرگه نا امید نشو گلم

مشکل من اینه که امیدمو از دست نمیدم

کاش نا امید بودم و انقدر هرماه داغون نمیشدم. 

خدا گفته امیدوار باشیم و از رحمتش نا امید نشیم، ولی جواب اینهمه امید من رو نداد...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️