2777
2789

اگه چیزیو بخواد بهش ندیم عصبانی بشه سرشو میکوبه اینور و اونور و خیلی عصبانی میشه و گریه میگنه 

طبیعیه؟

چیکار کنم چجوری رفتار کنم 

در ضمن دوقلو پسر هستن یکی از قل ها اروم تره 

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول عزیزانی که گفتند روی خودتون نیارید تا از سرش بیفته 

اما اگر دیدید بعد از بی خیالی شما درست نشد با یک روانشناس بالینی کودک صحبت کنید 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

عزیزم، ببین این که بچه‌ات وقتی عصبی می‌شه سرش رو می‌کوبه به دیوار یا جاهای دیگه، تو این سن یه جورایی طبیعی به حساب میاد. بچه‌های کوچیک وقتی نمی‌تونن حساشونو درست بگن یا چیزی که می‌خوان رو بگیرن، این‌جوری رفتار می‌کنن. ولی خب، اینجا مهمه که تو بدونی چطور واکنش نشون بدی تا اوضاع بهتر بشه.

چی کار کنی؟

1. خونسرد باش، جوش نیار:
وقتی این کار رو می‌کنه، تو آروم باش. اگه خودت بهم بریزی یا خیلی حساس واکنش بدی، ممکنه بچه بیشتر این کارو بکنه.

2. ایمن نگهش دار:
کاری کن که به خودش آسیب نزنه. اگه لازم شد، بغلش کن یا یه جایی بشون که امن باشه.

3. توجه زیاد نشون نده:
بعضی وقتا بچه‌ها این رفتارها رو برای جلب توجه می‌کنن. اگه دیدی خیلی جدی نیست و آسیب نمی‌زنه، یه کم بی‌توجهی کن. این باعث می‌شه بفهمه با این کار به خواسته‌اش نمی‌رسه.

4. حواسش رو پرت کن:
سریع یه چیز دیگه توجهش رو جلب کن. مثلاً اسباب‌بازی مورد علاقه‌شو بیار یا یه چیز جالب بهش نشون بده.

5. حسشو بهش یاد بده:
باهاش حرف بزن. بگو: "می‌دونم الان خیلی ناراحتی، چون اون چیزی که می‌خواستی رو نتونستی بگیری." اینجوری یاد می‌گیره حسشو با کلمات بگه.

6. رفتار خوبش رو تشویق کن:
وقتی تو موقعیت مشابه عصبی نشد و آروم موند، کلی تحسینش کن. مثلاً بگو: "آفرین که اومدی پیشم و بهم گفتی."

7. برنامه براش بچین:
یه روال منظم داشته باش، مثل تایم غذا، خواب، و بازی. این بهش حس امنیت می‌ده و کمتر عصبی می‌شه.

8. مشورت با متخصص:
اگه دیدی این رفتار خیلی شدیده یا داره بدتر می‌شه، یه روان‌شناس کودک یا پزشک متخصص می‌تونه کمک کنه.

آخرش چی؟
نگران نباش. این رفتارها معمولاً با بزرگ‌تر شدنشون و یاد گرفتن حرف زدن و بیان احساساتشون کمتر می‌شه. صبوری کن و سعی کن فضای آروم و امنی براش درست کنی. تو یه مامان قوی و مهربونی هستی که حتماً از پس این مرحله برمیای!