2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آمپول پروژسترون نداري اصلا؟  هرچي استراحت كني تو اين شرايطت بهتره. مثبت فكر كن و مطمئن باش هر ...

نه عزیزم ندارم میخوای بگم مادرم بزنه برام؟ جفت بزنه؟ 

چشم والله هی استراحت میکنم دیگه چقدر نه غذایمپزم نه چیزی فقط توخونه قدم میزنم ودستشویی و... 

اره دوبار براش توضیح دادم.اخر با حالت عصبی گفت خانم کرونا داری نمیشه تا دوماه دیگه انتقالو لغو کن.

عزيزم انشاالله خدا خودش بحق اين ماه، جواب صبوريت رو ميده و همه چي به خير و خوشي ميگذره🤲🏻 شايد حكمتي داره كه من و شما نميدونيم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من دو تا شیاف با یه دونه امپول پنجاه دارم. یه آنوکسا هم دارم هر روز. سه تا hcgهم زدم😭😭😭

همش به کنار اون آمپول ۵۰ کنار واقعا خیلی درد داره پروژسترون 

ولی من این سری دادم همسرم زد ۵ دقیقه طول میکشید هر کدوم تا تخلیه کنه نه قرمز شد نه درد داشت 

عزیزم ایشالا با بتای مثبت همه اینا یادت میره 😍🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چشم نخوردم امشب بنظرت امپول پروژسترون هم بزنم؟ جفتی یاتکی؟ 

یه شیاف اضافه بذار ایشالا قط میشه تا فردا عزبزم اخه برا تو خونریزی نیست لک قهوه ایه ایشالا برا لانه گزینیه 😍

انشالله این بار مامان میشی و با بارداری اندومتریوزت هم از بین میره فدات شم چشم حتما تمام تلاشمو دارم ...

نه این فاصله اوکیه ستروتاید که شروع شد اونو باید صبحا بزنی حواست باشه

مرسی از دعای قشنگت عزیزم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم اگر کرونا مثبت شدی برای انتقال عجله نکن خیلی ویروس موذی هست تا مدتی به همه جای بدن اثر میزاره ...

میگم من ۱۵ فروردین قبل شروع سیکل خودم تست دادم دیدم igg مثبته ولی igm منفی ینی بدون هیچ علائمی گرفتم و خوب شدم 

بعد دیگه رفتم تو سیکل 

باید چقد بگذره ؟ 

نه عزیزم ندارم میخوای بگم مادرم بزنه برام؟ جفت بزنه؟  چشم والله هی استراحت میکنم دیگه چقدر نه ...

آمپول پروژسترون ميزني دوتا يكي هم شياف بزار. 

كلا توروز ٢ تا پروژسترون با يكي شياف جمعا بشه سه تا، يا دو تا شياف يه آمپول يا ٣ تا شياف هر ٨ ساعت . دكتر من اينجوري ميگفت.

من جاي تو باشم چون آنوكسا دارم آسپرين رو قطع ميكنم آخه از يه جايي جلوي اين لك رو اگر لانه گزيني  بگيري. هنگم چرا هيچي بهت نگفتن. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

دوستان من شنيدم سمنو و جوانه گندم براي رحم و تخمدان خيلي خوبه. شما هم يه جستجو كنيد و نوش جان كنيد🌸 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم انشالله دست خالی از تهران نمیری و خدا بهت یه دوقلو جیگر میده. منم تا نصفش رو خوندم ولی بقیش رو ...

از دعاهای شما عزیزم ایشالله تو ام هرچی که دلت میخواد بشه عزیز دلم تا همه غمات فراموشت بشه، منتظری و انصاری پور و عارفی هم خوبن طبق چیزی که شنیدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️