2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
کدوم مرکز بودی قبلا عزیزم آره تا اینجا که واقعا ابن سینا منظم بوده البته من تجربه نه پانکچر نه انتقا ...

من رشت بودم عزیزم

نگران نباش بخدا توکل کن بهترینا در انتظارته من انقد به این موضوع منفی فکر کردم که اخر عین همونو جذب کردم

توروخدا به چیزای خوب فکر کن داروهاتم خیلی عالیه نگران نباش همه رو سر ساعت مصرف کن امپولاتو هر روز سر ساعت مشخص بزن 

اب مقطر و ریختی تو پودر دایره ای رو میز بچرخون دارو نباید کف کنه اینارو حواست باشه فقط

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
حتما قسمت بوده که این طول کشیدنه به فال نیک بگیر عزیزم مطمئنم بهترینا در انتظارته بهت قول میدم ژال ...

ای جونم تو چقد انرژی مثبتی دختر. انشالله گلم چقد خوبه دکترا رو میشناسی من اصلا طاهری رو هیچی نشنیدم دربارش فقط یکی از بچه ها اینجا باهاش سیکل رو شروع کرده. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جونم تو چقد انرژی مثبتی دختر. انشالله گلم چقد خوبه دکترا رو میشناسی من اصلا طاهری رو هیچی نشنیدم ...

قربونت برم لطف داری عزیزم، من قبل اینکه بیام تهران تمام دکترارو زیر و رو کردم چون میدونستم ابن سینا اینجوری نوبتارو جا به جا میکنه گفتم لااقل دکترای خوب و بشناسم کل این تاپیک و از اول خوندم باورت میشه؟

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من رشت بودم عزیزم نگران نباش بخدا توکل کن بهترینا در انتظارته من انقد به این موضوع منفی فکر کردم که ...

انشالله این بار مامان میشی و با بارداری اندومتریوزت هم از بین میره فدات شم چشم حتما تمام تلاشمو دارم میکنم که فقط و فقط مثبت باشم. آمپولا رو میرم بیرون میزنم چون همسرم ترسید بزنه گفت بریم بیرون یه وقت اشتباه نزنیم فقط یه سوال من هر روز سر یه ساعت آمپولا رو میزنم ولی چون دوتا آمپول دارم هر دوش هم زده ساعته ۴تا ۶ بزنم بعد من وقتی میرم تزریقاتی دیگه اول سینال رو میزه برام بعد یه ۵ دقیقه بعدش پی دی هومونگ رو میزنه به نظرت اینکه فاصله بینشون کمه اشکال داره؟

قربونت برم لطف داری عزیزم، من قبل اینکه بیام تهران تمام دکترارو زیر و رو کردم چون میدونستم ابن سینا ...

عزیزم انشالله دست خالی از تهران نمیری و خدا بهت یه دوقلو جیگر میده. منم تا نصفش رو خوندم ولی بقیش رو وقت نکردم. دیگه کدوم دکتراش خوبن؟ ببخش هی سوال میپرسم

من دو تا شیاف با یه دونه امپول پنجاه دارم. یه آنوکسا هم دارم هر روز. سه تا hcgهم زدم😭😭😭

بانو شما هم حالت بد بود باداروها؟من از روز دوم که رفتم الان سه روز گذشته یه دونه نوروبیون زدم هرروز انوکسا...داروهای دیگه ام امگا۳ویتامین د استرادیول .ویاگرا.ی قرص ک اسمش یادم نیس و چندتا مکمل هستش....بنظرت این حاااااااال افتضاااحم ازچیه؟سردرد بی حالی حالت تهوع

من خودمم نگرانم ازاین موضوع میخوام سرخوداضافه کنم شیاف رو شبها12بزنم چون اخه فقط صبحا این لک لعنتی م ...

آمپول پروژسترون نداري اصلا؟ 

هرچي استراحت كني تو اين شرايطت بهتره. مثبت فكر كن و مطمئن باش هر چي دلت ميخاد همون ميشه 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
قربونت برم لطف داری عزیزم، من قبل اینکه بیام تهران تمام دکترارو زیر و رو کردم چون میدونستم ابن سینا ...

واااقعااااا؟؟؟خب پس باید دستت اومده باشه اونایی که مثبت شدن چ کارایی بینشون مشترک بوده؟یامثلا استراحت مطلق بهتره یا نسبی ؟....

بانو شما هم حالت بد بود باداروها؟من از روز دوم که رفتم الان سه روز گذشته یه دونه نوروبیون زدم هرروز ...

اره عزیزم من یعنی دو قدم راه نمیتونستم برم بعد شیاف های پروژسترون تنگی نفس داشتم دست و پام به خصوص پای چپم مرتب خواب میرفت تکرر ادرار و... تا دلت بخواد. بعضی ها رو دارو اذیت میکنه گلم من از اون دسته ام احتمالا شما هم همینی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره عزیزم من یعنی دو قدم راه نمیتونستم برم بعد شیاف های پروژسترون تنگی نفس داشتم دست و پام به خصوص پ ...

خداشاهده عذابی ک دیشب کشیدم انگار ازبدترین شبهای عمرم بود انقدر که گریه کردم و حالم بد بود سردرد وحشتناک... بعد حالت تهوع.... گرمم بودازیه طرف لرز میکردم...اصلا یه حال خیلی بدی بود ...الانم سردرد دارم ولی خب خیلی کمه و حالم هم اصلا خوب نیست  

عزیزم اگر کرونا مثبت شدی برای انتقال عجله نکن خیلی ویروس موذی هست تا مدتی به همه جای بدن اثر میزاره ...

طاقت نیوردم از چند نفر پرسیدم اونا هم همینو میگن.درست میگید واقعا.حالا تا ۹ داروهای انتقالو ادامه میدم اگر مثبت شد دیگه تماس میگیرمو انتقالو کنسل میکنم اگرم منفی بود ادامه میدم داروهارو.مرسیی از راهنماییت🌺🌺🌺اون لحظه تماس گرفتم رویان اونطوری گفتن واقعا خیلی ناراحت شدم گفت کنسلش کن تا دوماه.خیلی اذیت کنندس.کاشکی بیستر رعایت میکردم کرونا نمیگرفتم.دیگه شد.بازم مرسی دوست عزیز

خداشاهده عذابی ک دیشب کشیدم انگار ازبدترین شبهای عمرم بود انقدر که گریه کردم و حالم بد بود سردرد وحش ...

عزیزم به مرور بدنم عادت کرد الان بهتر شدم. این نیز بگذر. چیکار میشه کرد☹️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰