2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
من با اسنپ میرفتم و برمیگشتم واسه سونوی دوم کار خاصی نمیکنن اگه کار مهم نداره باشه همراهت ولی واجب ن ...

ممنون عزیزم که جواب سوالامو میدی

خدا خیرت بده

شما هم همش گرسنتون میشد؟من خیلی معدم ضعف میکنه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم که جواب سوالامو میدی خدا خیرت بده شما هم همش گرسنتون میشد؟من خیلی معدم ضعف میکنه   ...

خواهش گلم. گرسنگی یادم نیست ولی خوب بخور که تخمک هات عالی بشن انشالله😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من از بعد بارداری دیگه نرفتم سراغشون. بجز دو بار دکتر غدد. عزیزم الان انشالله همه چیز خوبه؟ هماتوم ...

عزيزم تا دو روز بعد دفع هماتوم هم خونريزي داشتم ولي الان خداروشکر ندارم، هماتوم من خيلي بزرگ بود، دکتر گفت اگه اين بيوفته بچه و جفت رو ميکشه با خودش مياره، من وضعم خيلي بد بود، شايد هماتوم شما کوچيکه، انشالله که هيچ چيزي نميشه عزيزم، نگران نباش.

مرسي عزيزم از دلداريت. من به اندازه سه تا پد بهداشتي خونريزي قرمز داشتم، طوريکه پا ميشدم ازم خون مي ...

وااای عزیزم تا اخر پیامتو خوندم مردمو زنده شدم خدا رو هزااااا مرتبه شکر الهی از این بعد بارداریتو به راحتی و خوشی سپری کنی و بچتو صحیح سالم بغل بگیری بحق علی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه موعدم همون نزدیک زمان ازمایش هستش 11 یا 12 اره واقعا چقدرشرمندشونیم الهی دیگه غمی تودلشون نیاد.& ...

خب پس فکرشو نکن انشالله واسه لانه گزینیه. واقعا کرونا بره همه یه سفر باید بریم

دیگه چاره ام چیه عزیزم,,, مجبورم منتظرباشم😓 دعاکن برام ازته دلت نشدم کم نیارم 

مهربون زنگ بزن به دکترت ،ببین نظر اون چیه ؟شاید باید دارویی اضافه یا قطع کنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسي عزيزم از دلداريت. من به اندازه سه تا پد بهداشتي خونريزي قرمز داشتم، طوريکه پا ميشدم ازم خون مي ...

خداروشکر😍😍😍 انشالله سالم به دنیا بیاد. اینجاست که میگن کار کار خداست ها

وااای عزیزم تا اخر پیامتو خوندم مردمو زنده شدم خدا رو هزااااا مرتبه شکر الهی از این بعد بارداریتو به ...

فداي تو بشم، روزهاي سخت و بدي بود ولي گذشت.

انشالله همه حاجت روا بشيد دوستاي عزيزم.

مهربون زنگ بزن به دکترت ،ببین نظر اون چیه ؟شاید باید دارویی اضافه یا قطع کنی 

زنگ زدم نیستن انگار بعد از ظهر هستن امروز روزهای زوج خداکنه جواب بدن بهم. چون زیرشکمم درد میکنه یکم 

خب پس فکرشو نکن انشالله واسه لانه گزینیه. واقعا کرونا بره همه یه سفر باید بریم

توکل بخدا, دیشب خیلی فکرمیکردم همسرم گفت ول کن ترچی صلاحمونه راستم میگه الکی دارم پیرمیکنم خودمو تاخدانخوادبرگی ازدرخت نمیوفته

ممنون عزیزم چندبار دیگه سونو برام انجام میدن؟شما انتقال جنین دادی الان؟

بستگی داره من کلا واسه پانکچر سه بار رفتم. اره عزیزم. التماس دعا دارم

توکل بخدا, دیشب خیلی فکرمیکردم همسرم گفت ول کن ترچی صلاحمونه راستم میگه الکی دارم پیرمیکنم خودمو تاخ ...

بله بله مهربون❤️👌