2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
عزيزم ، من به دعاي نادعلي خيلي اعتقاد دارم، الان هفت تا برات ميخونم، انشالله که بارداري قربونت برم.

ممنون فدای توبشم توبارداری خودتوخسته نکن راضی نیستم خداخیرت بده انشالله😭😭😭 فکرکنم قراره این5روزاخریم بادلهره سپری کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزيزم خيلي روزهاي بدي بود، انشالله هيچ آدمي تجربه نکنه، خدا به من رحم کرد، دوتا بيمارستان رفتم ، ...

روزی بچه ات به این دنیا بوده خواهر ....اره واقعا من همیشه میگم عذابی که ما تواین راه میکشیم خدا نشون دشمنمم نده 

سلام جانم خوبی؟ چه خبرا؟ صبح کلی دعات کردمابیادت بودم ازخداخواست یدونتونگه داره انشاالله 

سلام عزیزم. خوبم گلم. دارم کارای خونه رو آروم اروم انجام میدم. هرچی خدا صلاح بدونه. راضیم به رضاش عزیزم. ممنونم گلم. مراقب فرشته های تو دلیت باش عزیزم الکی هم فکر و خیال و غصه نداشته باش😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
زنگ زدم ابن سينا واحد پاسخگويي، مثل سگ پاچه منو گرفت، خدا ازشون نگذره، ابن سينا فقط براي باردار شدن ...

من از بعد بارداری دیگه نرفتم سراغشون. بجز دو بار دکتر غدد.

عزیزم الان انشالله همه چیز خوبه؟ هماتوم دفع شد خونریزیت تموم شد دیگه؟   

من نمیدونم چرا الان هماتوم دارم. دکترم هم فقط میگه کاریش نمیشه کرد. نگرانم..

سلام دوستای خوبم من امروز اخرین امپول سینال افم رو میزنم حالم خیلی خیلی بده همه عوارض امپول رو دا ...

عزیزم دارو رو منم زیاد اثر داره. بعضی ها این مدلین. من کلا دارو میگیرتم حالا چه برسه این داروهای سنگین.

سلام عزیزم. خوبم گلم. دارم کارای خونه رو آروم اروم انجام میدم. هرچی خدا صلاح بدونه. راضیم به رضاش عز ...

خیلی مواطب باش عزیزم. من که خونه مامانم وای منفی شم دیگه شرمندشم هرکلی مراقبت دلم شکسته زیاد... فقط خدا ایمان روقوی کنه بخودش کفرنگم یه موقع....

عزیزم دیگه نمیدونم گیجم لکه بینی زیاد شده امروز کاملا

عزیزم دارو رو منم زیاد اثر داره. بعضی ها این مدلین. من کلا دارو میگیرتم حالا چه برسه این داروهای سنگ ...

اره منم همینطورم

الانم حالم خیلی بده

فردا باید برم پیش دکترم واسه سونو

هسرمم باید بیاد باهام؟

خیلی مواطب باش عزیزم. من که خونه مامانم وای منفی شم دیگه شرمندشم هرکلی مراقبت دلم شکسته زیاد... فقط ...

عزیزم نگران نباش مگه موعد پریودته؟ امکان داره برای لانه گزینی باشه واسه بعضی ها بیشتره. گناهی مادر و شوهر منم خسته شدن این چند روز همش داشتن به من میرسیدن. انشالله براشون جبران کنیم تو خوشی ها. من که کلی برنامه دارم اگه منفی بشه بهم نریزم😂😂😂 موهامو بالیاژ کنم صافی و احیا برم. رانندگیمو تمرین کنم ماشین بگیرم دستم. کارمو شروع کنم مجددا. یه مقدار هم خرید دارم. روزهامم که قضا کنم😅 

اره منم همینطورم الانم حالم خیلی بده فردا باید برم پیش دکترم واسه سونو هسرمم باید بیاد باهام؟

من با اسنپ میرفتم و برمیگشتم واسه سونوی دوم کار خاصی نمیکنن اگه کار مهم نداره باشه همراهت ولی واجب نیست 

عزیزم نگران نباش مگه موعد پریودته؟ امکان داره برای لانه گزینی باشه واسه بعضی ها بیشتره. گناهی مادر و ...

نه موعدم همون نزدیک زمان ازمایش هستش 11 یا 12

اره واقعا چقدرشرمندشونیم الهی دیگه غمی تودلشون نیاد. 

منم تنها کاری که به ذهنم میاد همون روزه هامه که چقدر دارم میخورم😵😵یکیم اگرکرونا بزاره یه سفربرم روحیه ام برگرده

یکی بخر روز قبل انتقالت بزن .نگران نباش .به خودت استرس نده .اگه خدا بخواد که حتما هم برا تو اینبار خ ...

مرسی عزیزدلم ممنونم چشم همینکارو  میکنم فرداصبح یدونه میزنم توکل به خدا پس‌فردا هم میرم انتقال دیگه التماس دعا الهی بحق علی هممون سال 1400 بچه بغل باشیم🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..