2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
نه عزيزم فکر بد نکن، منم لکه بيني داشتم و مثبت شدم. بحق اين روزهاي عزيز که بارداري انشالله.

انشالله توکل بخدا این چندروزم بگذره تا ازمایش خوبه, باورت میشه؟ ازخواب پامیشم تپش قلب دارم که خدایا پریودنشدم فلان نشد و... 

خانما سلام من دو روز مونده به انتقالم یعنی چهارشنبه انتقالمه. کسایی که آمپول نوربیون زدن به نظرتون چجوری بزنمش هم امروز بزنم هم فردا که میشه روز قبل انتقالم یا نه فقط فردا بزنم ؟ میشه خرکی میدونه سریعتر ج بده چون من نزدیک داروخانه ام

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله توکل بخدا این چندروزم بگذره تا ازمایش خوبه, باورت میشه؟ ازخواب پامیشم تپش قلب دارم که خدایا ...

منم همين جوري بودم، شبها از شدت تپش قلب خوابم نميبرد ولي يه دفعه آروم شدم گفتم اگه به صلاحه، اگر زندگيم گرمتر و قشنگتر ميشه، اگه عاقبت بخير ميشه، خدايا انتقالم مثبت بشه.

انشالله تو و باقي دوستان که انتقال دادن مثبت بشيد و بياييد بگيد و ما خوشحال بشيم.

منم همين جوري بودم، شبها از شدت تپش قلب خوابم نميبرد ولي يه دفعه آروم شدم گفتم اگه به صلاحه، اگر زند ...

چقدرعالی اره منم اینجورمیگم امایهو مثل الان که پامیشم ازخواب یک دلشوره عجیب دارم. توکل بخدای بزرگ. خیلی ممنونم عزیزدلم 

برای سلامتی خودت ونی نی جان5تاصلوات میفرستم

مرسي عزيزم از دلداريت. من به اندازه سه تا پد بهداشتي خونريزي قرمز داشتم، طوريکه پا ميشدم ازم خون مي ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم چه روز بدی رو تجربه کردی ...ولی خدارو هزار مرتبه شکر الان بچه ات سالمه

سلام عزیزم اره میخواستم اینکارو کنم به کل فراموش کردم بسکه این چند وقت درگیر شدم میگم من یکی الان بز ...

یکی بخر روز قبل انتقالت بزن .نگران نباش .به خودت استرس نده .اگه خدا بخواد که حتما هم برا تو اینبار خواسته مامان میشی

عزیزم خیلی ناراحت شدم چه روز بدی رو تجربه کردی ...ولی خدارو هزار مرتبه شکر الان بچه ات سالمه

آره عزيزم خيلي روزهاي بدي بود، انشالله هيچ آدمي تجربه نکنه، خدا به من رحم کرد، دوتا بيمارستان رفتم ، گفتن ما کاري از دستمون برنمياد، اگر خدا بخواد زنده ميمونه وگرنه ميوفته،خدارو هزار مرتبه شکر.