2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
من امروز انتقالمه الان استرس گرفتم  من سی دی هارو ب دکتر زنان خودم نسون دادم گفت مشکلی ندارن ن ...

نه عزیزم به سلامتی انتقال بدی

ب چیزای منفی فکر نکن همه که یه جور نیستن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گلم سلام نظر تیم دکتر نصر اینه که این سرم هنوز تایید شده نی و هنوز به صورت مقاله است و چیزی که به اث ...

اهان پس علتش اینه

منم علمشو ندارم و واقعا نمیدونم ب حرف دکتر زنان گوش بدم یا ایمونولوژیست

مرسی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا دکترت بهتر از ما میدونه اونها میدونند چی به چی ربط داره و چرا باید یه دارویی رو تجویز کنند

درست میگی

یکی از بچه ها هم گفت فاکتورا با هم بررسی میشه حالت مقایسه ای

آخه هنوز در حد مقاله ست ،رویان هم به همین دلیل قبول نداره

اینقدر برای پانکچر زحمت کشیدم ک اصلا نمیتونم ریسک کنم 

علمشم ندارم بفهمم ب حرف دکتر زنان پیش برم یا ایمونولوژیست

ببینم چی میشه

سلام گلم خوبی? خیلی ناراحتم دیشب رفتم حموم امروزببخشیدها لک قهوه ای کم  دیدم, یعنی پریودمیشم؟ ب ...

فکر کنم یکی از بچه ها روز نهم لک دید و مثبت شد😍😍

نشونه خوبیه 

سلااام😭😭😭😭بباین دلداریم بدین دعام کنید تورو خدا با دلای پاکتون.  دیشب رفتم حموم بعد امروز ...

مامان مهربون جان توکلت فقط به خدا باشه هممون توی این راه استرس هر چیز جزئی رو هم داریم خیلیا چند بار لک دیدن. تو رو خدا ناامید نباش ناراحت نباش میدونم انتظار خیلییییی سخته برات خیلی دعا میکنم گلم انشالله که خدا بهت آرامش بده این چند روزم زود برات بگذره. سعی کن فیلم دانلود کن ببین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مامان مهربون جان توکلت فقط به خدا باشه هممون توی این راه استرس هر چیز جزئی رو هم داریم خیلیا چند بار ...

سلاممم عزیزم تمام سعیمومیکنم مثبت اندیش باشم وبگم لانه گزینیه, یک شیاف اضافیم گذاشتم. دعام کن عزیزم. 

ازاسترس یخ زدم باز

سلاممم عزیزم تمام سعیمومیکنم مثبت اندیش باشم وبگم لانه گزینیه, یک شیاف اضافیم گذاشتم. دعام کن عزیزم. ...

چشم حتما به همین وقت اذان انشالله که مامان شدی عزیزم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چشم حتما به همین وقت اذان انشالله که مامان شدی عزیزم. 

خیلی ممنون قربونت برم خدابزودی دلتوشادکنه😊😘

چقدر خوبه هستیداروم میکنید, دعاکن قطع بشه لکه بینی ام. یه شیاف گذاشتم کارخوبی کردم?