2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
چه قدر بده اینجور .من نمیدونم چرا اینقدر اختلاف نظر بین دکترها هست .فکر کنم تیم دکتر نصر هم تجویز نم ...

جالبه نمیدونستم. چجوری مرکز مام آمار مثبتاش بالاست! خودایمنی ک شوخی نیست😥

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

گلم سلام نظر تیم دکتر نصر اینه که این سرم هنوز تایید شده نی و هنوز به صورت مقاله است و چیزی که به اثبات نرسیده اونم با عوارض بالاش نباید استفاده بشه این جوابی بود که من وقتی از دکترم پرسیدم گفتن.

اونجا برای کسایی که مشکل ایمنی دارن پردینزون  فکر میکنم میدن.

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام امروز رفتم فوق تخصص آلرژی وایمونولوژی بهم گفت ivig باید بزنی. ازش پرسیدم بخاطر یکی از ...

اینا که همه نرماله منم نرمال بودن همه دکتر گفت هیچ مشکلی نداری 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام خانما صبحتون  بخیر باشه. یه سوال دارم لطفا اگه کسی میدونه ج بده ممنون میشم

من امروز سومین روزی میشه که قبل انتقالم باید آمپول پروژسترون بزنم این دو روز گذشته صبح آمپول پروژسترونمو  زدم و شب شیاف گذاشتم سوالم اینه اگه استثنا امروز جاشونو جابه جا کنم یعنی شیاف رو صبح بزارم و شب آمپولو بزنم موردی پیش میاد؟ 

حقیقتش چون یجورایی نا امیدم که بخاطر آز تیروییدم انتقالم عقب بیفته دستو دلم به آمپول زدن نمیره اصلا 

در اندک من تویی فراوان یارب..

من امروز انتقالمه الان استرس گرفتم 

من سی دی هارو ب دکتر زنان خودم نسون دادم گفت مشکلی ندارن نکنه منم مشکل دارم 😢

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

من تو كروه انتقالي هاي ارديبهشت با دكتر نصر هستم خيلي هاشون با خود دكتر نصر قبلا ويزيت شدن  ميكفتن دكتر نصر به ايمني اعتقادي نداشتن

من امروز انتقالمه الان استرس گرفتم  من سی دی هارو ب دکتر زنان خودم نسون دادم گفت مشکلی ندارن ن ...

ب سلامتی عزیزم  ان شاءالله دو هفته دیگه با خبرای خوش خوشحالمون کنید

کدوم مرکز مرید ؟؟

بچه ها سلام امروز رفتم فوق تخصص آلرژی وایمونولوژی بهم گفت ivig باید بزنی. ازش پرسیدم بخاطر یکی از ...

قطعا دکترت بهتر از ما میدونه

اونها میدونند چی به چی ربط داره و چرا باید یه دارویی رو تجویز کنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من امروز انتقالمه الان استرس گرفتم  من سی دی هارو ب دکتر زنان خودم نسون دادم گفت مشکلی ندارن ن ...

عزیزم به سلامتی انشالله

دختر خوب دیگه اما و اگر و  بذار کنار 

انشالله که با همین انتقال مادر میشی 🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پردنیزولون برای  tpo میخوری ؟چندبود؟

هم تی پی او هم چندتا از فاکتورهای دیگم تو ازمایش مشکل داشت 

تی پی او 530

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شما بارداری درسته؟؟؟تورو خدا برام خیلی دعا کن بچه ها اینجا همشون دل شکسته ان اما گاهی ادم حالش بدتر ...

بله عزیزم انشاالله قسمت تو هم میشه🙏🙏چشم حتما اگه قابل باشم براتون دعا میکنم الهی خدا هیچکس و چشم انتظاره بچه نذاره... من خودم تا همین چند ماه پیش دقیقا حال شمارو داشتم حال بدد و بیزار از دکتر مخصوصا اگه راه طولانی باشه که واقعا عذابه ولی اینو میدونم اگه بازم خدایی نکرده مثبت نمیدم هرگز از پا نمی نشستم...

توکلت به خدا باشه دعا بخون چله بگیر و قرآن ختم کن مخصوصا تو دوران انتقال هم دلت با اینا آرومتر میشه هم اینکه خدا و ائمه بهت نظر میکنن من کلی نذر ختم قرآن و چله و صلوات کردم هنوز که هنوزه تموم نشده فکرم نکنم تا ماه بعد که بچم بیاد بازم تمومشه😊

سلام عزیزم، ممنون، شما خوبی؟ پسر گلت خوبه؟ آره فریبا جون، رفلاکس داره، گاهی شیر برمیگرده تو دهنش، ام ...

ممنون ماهم خوبیم .پسر من گاهی شیربالا میاره میخاستم بدونم رفلاکس همینه دوبار شیر بالا اورد که از بینیش هم زد بیرون .کولیک داره شبا حسابی گریه میکنه براش قطره پدی لاکت گرفتم نمیدونم اینا بهتره یا کولیکز ؟کولیکز میدین بهتر شده؟ پسرمنم لاغره ۲۵روزه که بود بردمش بهداشت ۳۳۰۰گرم شده بود قدشم ۵۳ ولی از روزای اول خیلی بهتر شده از بی خوابی نگو که دارم میمیرم از بی خوابی شبا که هر ی ساعت بیدار میشه بهش شیر میدم هربار نیم ساعت طول میکشه تا اروغشم بگیرم کلا دو یا سه ساعت بخوابم روزم که وقتی خوابه تند تند کارامو انجام میدم نمیرسم بخابم 

سلام خوبی؟ من الان از پیش دکترم میام برای سری دوم تزریق ivig  همه آزمایش‌های اخیرم رو دید،گفت ...

عزیزم شما کدوم دکتر سرم واستون تجویز کرده ؟

و از کجا تهیه کردین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود