2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم خوبی؟ دیگه حرص و جوش نزدی که انشالله؟🥰

سلام عزیزم خوبی؟ نه دیگه خداروشکر امروز حرص وجوش نزدم خخخ ازبس دختربدیم همتون میدونید😁فقط دلم گرفته الان تنهام یکم گریه مردم باخدای خودم

نی نی جان ماچطوره؟ درد نداری؟ من امروز قطع شدکمردردم بعداینکه نصف شب دردپریودی گرفتم. 

خدا نکنه عزیزدلم آره ان شاالله قسمت خودت بشه از نوع بی استرسش از اون بارداری های لذت بخش که لحظه به ...

قربونت برم چه دعای قشنگی کردی فداتشم یه دنیاممنونتم. پیامتو خوندم منم نشستم گریه کردم خداخودش نظرکنه دعاکن برام دیگه اصلاطاقت منفی ندارم تومل بخدا.

توام ترس به دلت راه نده خداهمراه توونی نی هست. هروز5تاایت الکرسی دست بزار روشکمت بخون براش. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم ممنون تو خوبی؟ نگو اینجوری عزیزم شماها از همه با معرفت تر هستین مهربون جون بدترین روزای زن ...

الهی عزیزم چقدر اذیت شدی... ایشالا ازین به بعد همه ش سراسر خوبی و راحتی و آرامش باشه براتون

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم خوبی؟ نه دیگه خداروشکر امروز حرص وجوش نزدم خخخ ازبس دختربدیم همتون میدونید😁فقط دلم گرفته ...

سلااام 🥰 اخه گریه چرا؟انشالله مامان شدی رفته😍 یه دوقلوی دختر ناناز🥰 منم خوبم. باورت میشه تو فکرتم و دلنگرانت. فک کن یچه های اینجا هم جای خواهر نداشته ات. الکی حرص و جوش نزن برات خوب نیست فیلم طنز دانلود کن ببین😅

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
یعنی برای شما هم بالا بود ولی انتقال دادن؟  من همش می ترسم انتقالمو کنسل کنن. اصلا عجیبه تا حا ...

عزیزم منم همینطور شدم من ۱۰ساله تیروییدم از ۲بالا نرفته بود بعد تا داروهای انتقال و خوردم ازمایش اخرو دادم ۵بود ولی به دکترم گفتم گفت داذپهاتو زیاد کن به غدد هم نشون دادم همینو گفت الان روزی دو تا قرص میخورم من اتنی تپو هم دادم اونم ۵۵۰بود

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
نه باعث خیلی زیاد شدن نمیشه نگران نباش کلا خوبه برای رحم ضخامت تا ۱۲ دیدم انتقال میدن ولی  بی ...

بچه ها کسی میدونه ضخامت هر چند روز ی بار افزایش پیدا می کنه؟ مثلا من روز 10 پریودی ضخامتم 10 بود و روز 18 انتقال دادن میخوام ببینم میشه فهمید که تا روز 18 چقد ضخامتش افزایش پیدا کرده؟ مثل بتا فرمول خاصی داره افزایشش؟

@زینبی_بابا    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان دکترم خیلی تاکید کرد آسپرین نخورم چند بار گفت چرا مگه این قرص چیه ؟ من که نمیخورم ولی تعجب کر ...

عزیزم آسپرین حتی کسایی که میخورن یکی دو هفته قبل از هر عملی باید قطع کنن بخاطر جلوگیری از خونریزی

سلااام 🥰 اخه گریه چرا؟انشالله مامان شدی رفته😍 یه دوقلوی دختر ناناز🥰 منم خوبم. باورت میشه تو فکرتم ...

نمیدونم دلم گرفته اصلا طاقت منفی ندارم انگارهرچی نزدیک تر میشه به زمان ازمایش من بدتر. وایی عزیزدلممم چه خوبه هستی انرژی میدی برام وای حالا از کجا فهمیدی دخترن؟ اینکه خواهرنداشتم هستیدبرام درش شکی نیست خداشماروفرستاده. نی نی جان توام انشالله جاخوش کرده الان داره رشد میکنه. 

نمیدونم دلم گرفته اصلا طاقت منفی ندارم انگارهرچی نزدیک تر میشه به زمان ازمایش من بدتر. وایی عزیزدلمم ...

اخه دختر غمخواره مادره میان انشالله میشن مونست😍 اصلا فکر آزمایشو نکن. یه عالمه انرژی از ساری میفرستم برات مشهد❤️😄

اخه دختر غمخواره مادره میان انشالله میشن مونست😍 اصلا فکر آزمایشو نکن. یه عالمه انرژی از ساری میفرست ...

ایی جونم فدات بشم عزیزدلم اره راست میگی دخترخوبه البته برامون هرچی باشه شکرقسنگ وشیرینه. حتناالان وروجک توام داره اون تورشدمیکنه من دلم خوشه

نه جانم ناراحتم نکردی تو میفهمم انتظار انتقال چیه من خودم کشیدم خیلی چیزبدیه هرماه هی کلی بری دکتراخ ...

حتما دعاگوتم عزیزم حتما. ممنونم بابت دعات خدا خیرت بده گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
ایی جونم فدات بشم عزیزدلم اره راست میگی دخترخوبه البته برامون هرچی باشه شکرقسنگ وشیرینه. حتناالان ور ...

انشالله عزیزم. سختی زیاد کشیدم ولی خب منطقی هم نگاه میکنم انتقال اولمه با این شرایط افتضاحه همسرم زیاد امید ندارم مگه خدا دلش به حالم رحم بیاد. سپردم به خودش. میگم که علائم پریود دارم گاهی وقت ها تا ازمایش باز نشه صلوات😅

عزیزم منم همینطور شدم من ۱۰ساله تیروییدم از ۲بالا نرفته بود بعد تا داروهای انتقال و خوردم ازمایش اخر ...

من تی پی او خونم نرمال عزیزم. تیروئیدتون یعنی بخاطر استرادیوله که بالارفته دکترتون اینو بهتون گفت؟

مشکل من اینه همین چهارشنبه انتقال دارم نمیدونم چی میشه

قربونت برم ممنونم, منتظرم انشالله بزودی بیابگی میرم انتقال بدم. بخدا باگریه واست دعاکردم

الهی خیرببینی الهی خودت بیای دلمونو شاده شاد کنی منم کلی برات دعا میکنم گریه نکن شما الان نی نی داری اونا اذیت نشن یوقت خدای نکرده.