2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
لكه بيني من داره باهام بازي داره مياره يروز هست يروز نيست، مرسي عزيزدلم. انشالله با خبراي خوب مياي و ...

الهی عزیزم زیادحساس نشوانگارطبیعی هست تواین دوران حالاخوبه انوکسا روتوقطع کردی

من احساس پریود دارم اساسی. 😂😂😂 زودتر بشم از دست داروها خلاص بشم. دلم لک زده بهاره من تو خونه چپید ...

واي تو چقدر دلت كتك ميخواد اخه دختر چرا همچين ميكني با خودت زودتر بشم يعني چي اخه😒😒😒😒اخ خدايا نزديك اذاني ازت ميخوام اين همه ي جنيناش گرفته باشه بعد اونوقت بياد و اينجا حرف بزنه بگه واي بچه ها همه گرفتن حالا چيكار كنم😒اخ اخ منتظر اون لحظه ام فقط😐😐😐پا ميشم ميام شخصا گيساتو ميكشم😒

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم زیادحساس نشوانگارطبیعی هست تواین دوران حالاخوبه انوکسا روتوقطع کردی

چي بگم والله سپردم به خدا انشالله شنبه اينده ميرم پيش دكترم خيالم راحت ميشه توكل به خودش

خداياشكرت....❤️ 
چي بگم والله سپردم به خدا انشالله شنبه اينده ميرم پيش دكترم خيالم راحت ميشه توكل به خودش

ایشالله خیالتم راحت میشه غصه نخورریااا مامان دوقلوها فقط بفکراین باش که چیامیخوای بخری. من که میگم ایشالله باردارشم سرویس چوب نمیخرم😁😁😁

واي تو چقدر دلت كتك ميخواد اخه دختر چرا همچين ميكني با خودت زودتر بشم يعني چي اخه😒😒😒😒اخ خدايا نز ...

ای جون دلم چیکا جون با اون فرشته های تو شکمت گیس کشی برات خوب نیست😁❤️😍 خب پریوده داره میاد بگم نیا😂 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ایشالله خیالتم راحت میشه غصه نخورریااا مامان دوقلوها فقط بفکراین باش که چیامیخوای بخری. من که میگم ا ...

اينقدر فكر ادم مشغول چيزاي ديگست اين استرسه مجال فكر كردن نميده. حالا چرا سرويس چوب نميخري😂

خداياشكرت....❤️ 
ای جون دلم چیکا جون با اون فرشته های تو شکمت گیس کشی برات خوب نیست😁❤️😍 خب پریوده داره میاد بگم نیا ...

بله بايد بگي نياد مگه الكيه😒😒ميكشم خوبم ميكشم😒

خداياشكرت....❤️ 
اينقدر فكر ادم مشغول چيزاي ديگست اين استرسه مجال فكر كردن نميده. حالا چرا سرويس چوب نميخري😂

اخه جاشوندارم خونم تکخوابه است. 

خخخ برای همینه میگم دیگه فکرتومشغول این چیزای خوشگل وخوشمزه کن کلیم ذوق کن براشون خواهرررر من, من که ایشالله جواب مثبته روکه بگیرم میوفتم توفکراین چیزا لباس و...  فقط خدا خودش ازدر رحمتش ناامیدبرنگردونه

سلام خانمها من بعد انتقالم شیاف مصرف میکنم از این مدل حالا رفتم دوباره خریدم ولی تو داروخا ...

نه عزیزم با خیال راحت استفاده کن .اتفاقا دومی اینجور که من شنیدم خارجی هست و بهتر هم جواب میده

اخه جاشوندارم خونم تکخوابه است.  خخخ برای همینه میگم دیگه فکرتومشغول این چیزای خوشگل وخوشمزه ک ...

اي جان دلم الهي قدم ني ني براتون پر از خيرو بركت باشه و بريد خونه بزرگتر براش سرويسم بخري😍❤️❤️ايشالله ايشالله 

براي ما از همين الانش خير اوردن الهي كه خدا برامون حفظشون كنه❤️خدا ني نياي شمارو هم براتون حفظ كنه❤️

خداياشكرت....❤️ 
اییی وای خدای من چقدرکوچولوه, دلم خواست بغلش میکردم. چقدر پاکن اصلا نشان قدرت خداهستن😍😍😍 الحمدال ...

اره خیلیییی ریزه اس 😍😍ادم دوس داره همش بغل بگیره ولی به قول تو بغلی بشه سخته 😬😬

اي جان دلم الهي قدم ني ني براتون پر از خيرو بركت باشه و بريد خونه بزرگتر براش سرويسم بخري😍❤️❤️ايشال ...

الهی امین انشالله همینطوره واقعا, بچه روزی میاره واین واقعیته. چقدر خوب ازالان براتون پرازروزی شدن. ایشالله بیان ببین چی میشه.