2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم ممنونم. بستگی به طول دوره داره یا به رشد تخمکا؟

فک کنم بستگی به رشد تخمکها داره تو سونو دوم که میری توی روزهای هشت یا نه یا ده پریودت که میری اونجا دکتر میسنجه طبق رشدی که فولیکولا کردن و روز عملتو مشخص میکنه

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم بستگی به رشد تخمکها داره تو سونو دوم که میری توی روزهای هشت یا نه یا ده پریودت که میری اونجا ...

مرسی عزیزم من تازه فردا میرم‌که دارو بده و شروع کنم خیلی برام دعا کنید که تخمک داشته باشم و بعدشم جنی. الهی به خواسته دلت برسی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم ممنونم. بستگی به طول دوره داره یا به رشد تخمکا؟

سلام گلم‌. روزی که تعداد و سایز فولی ها خوب باشه معمولا یک تا دو روز بعد از روز تخمک گذاریه عادیته ولی بازم قطعی نیست. دکتر تو سونو تشخیص میده

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام گلم‌. روزی که تعداد و سایز فولی ها خوب باشه معمولا یک تا دو روز بعد از روز تخمک گذاریه عادیته و ...

سلام به روی ماهت. آخه ۱۴ ام تعطیلیه منم دکترم اون روز بود انشالله که با خود دکترم همه کارام انجام بشه. من هنوز نرفته فکر عمل پانکچرم🤭. مرسی مامان ماهنده جونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ساراجان ممنونم تو خوبی انشاالله؟ فسقلمم خوبه الحمدلله سلام میرسونه😉آره چیزی نمونده ولی این آخ ...

فدات شم مهربون آره دیگه شمارش معکوسه 😊ان شاالله سالم و سلامت بغلش بگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم حتما بگیر و بخور این قرص عالیه من دوما قبل انتقال شروع کردم به خوردنش روزی سه تا...البته من ز ...

عزیزم روزی سه تا باید بخوریم یا یکی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم من تازه فردا میرم‌که دارو بده و شروع کنم خیلی برام دعا کنید که تخمک داشته باشم و بعدشم جن ...

چشم عزیزم به امید خدا بری و به بهترین شکل شروع کنی دعاگوتم عزیزم حتما حتما.

ممنونم گلم❤

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم. خوبی؟ من فک میکنم رفتن🥰 ولی دل به امید رحمت خدا. یه مقدار درد پریود دارم و یه مقدار پرو ...

ماهنده جون این چه حرفیه که میزنی تو بتید صد در صد فکر کنی هستن باید فکرای مثبت کنی نه فکرای منفی مطمئن باش هر اتفاقی بیفته صلاحت تو اونه من بار دوم که منفی شدم کلیییی گریه کردم که چرا نشد الان تو ی شرایطی ام که میگم خوب شد باردار نیستم.تو هم بسپار به خدا و شک نکن که مادرشدنت فقط به خواست اون انجام میشه.نباید ناامید باشی و بخودت انرژی منفی بدی ان شاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته

سلام دوستای خوبم. شما روز چند پریودتون عمل پانکچر رو انجام دادن براتون میشه بگید میخوام حدودی بدونم ...

من یه بار 18 سیکل، یه بار دیگه هم 20 ام

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دورهات چند روزه بوده عزیزم؟

من پلی کیستیکم، تنبلی دارم منظم نیست مگر با ال دی یا دوفاستون، پانکچر دومم می خواست 18 سیکل پانکچر کنه، خورد به تعطیلی 20 ام پانکچر شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست