2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها من حالم بده. سر افطار و سحر که میخوام دارو بخورم همین ک ی ذره آب میخورم حالت تهوع میگیرم  چیکار کنم خوب شم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم مبارکتون باشه 😍 😍 😍 😍  گلم دوفاستون پروژسترون خوراکی هست و فعلا استفاده کن تا ه ...

قربونت بشم زینبی بابا❤

ممنون که جواب دادی فعلا 30 تا داده گفته هر 12ساعت یکی

عضو قدیمی با کاربریه جدیدم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زی زی جونم چطوری خیلیی تو فکرت بودم گل پسری خوبه؟دیگه تا زایمانتم که چیزی نمونده لطفاا سرزایمان ...

سلام ساراجان ممنونم تو خوبی انشاالله؟

فسقلمم خوبه الحمدلله سلام میرسونه😉آره چیزی نمونده ولی این آخریا انگار خیلی دیر میگذره دل هممون اب شد دیگه😂

چشم عزیزم حتماااا به یادت هستم اگه قابل باشم و بقیه دوستانمون البته،،،ایمان دارم خدا دل شمارو هم بزودی شاد میکنه مثل دل ماها،،دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره...

ای بابا من الان پریود شدم میخوام بگم شوهرم بره بخرع که شروع کنم ان شالله از فردا برا انتقال‌...دو دل ...

عزیزم حتما بگیر و بخور این قرص عالیه

من دوما قبل انتقال شروع کردم به خوردنش روزی سه تا...البته من زیاد خوردم همون یه ماه قبل اننقال هم کافیه،،،ببین چی بوده که کلا میل جنسیمم برده بود بالا ازبس رو رحم و هورمونام تاثیر داشت😂😂😂

عزیزم حتما بگیر و بخور این قرص عالیه من دوما قبل انتقال شروع کردم به خوردنش روزی سه تا...البته من ز ...

سلام صبح بخیر عزیزم خوبی؟ میگم هاشما زمان انتقال علایمی داشتی؟؟ من الان وارد روز7شدم اماهیچی نیست فقط کمرم گاهی درد میگیره. 

وای توروخدا ازته دلت دعام کن مال منم گرفته باشن اصلا نمیتونم به منفی فکرکنم همون قبلابرام بسه

من اشتباه كردم من ٨ ام  اسفند صبح بريود شدم ١٠ امين روز پريودي رو ١٧ اسفند حساب كردم ولي الان ب ...

نه عزیزم درست حساب کردی اگه تا قبل 5غروب پریود بشی اون روز روز اول حساب میشه 

یعنی میشه خدا از دهنت بشنوه🥰❤️انشالله به حق این ماه مبارک دل دوتامون زودی شاد بشه عزیز مهربونم🤲❤️

مبارک باشه ماهنده جان جنین انتقال دادی انشاءالله به زودی با خبر خوش بیای عزیزم 

عزیزم علم ناباروری روز به روز عوض میشه ولی از یک چیز مطمعنم هیچ قطعیتی توش نیست واسه همین یکی با شرا ...

برای نزدیکی که گفتی من شنیدم شب قبل انتقال خوبه ولی به شرط اینکه محافظت شده باشه یعنی ببخشید میگم با کاندوم باشه چون نباید منی داخل ریخته بشه باعث عفونت بشه ولی با کاندوم باعث میشه خونرسانی به رحم انجام بشه و خوبه این چیزی که من شنیدم نمیدونم چقدر درسته دیگه 

مبارک باشه ماهنده جان جنین انتقال دادی انشاءالله به زودی با خبر خوش بیای عزیزم 

ممنونم از محبتت عزیزم. امروز خیلی حس پریود دارم. فک نکنم مثبت باشم😔 از شنبه کارمو شروع میکنم. فقط پروژسترون داغونم کرد و این همه هزینه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
برای نزدیکی که گفتی من شنیدم شب قبل انتقال خوبه ولی به شرط اینکه محافظت شده باشه یعنی ببخشید میگم با ...

اره عزیزم ممکنه اینطور باشه گلم من مطلبی که در مورد موکوس تو مقالات هست گفتم 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰