2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
یعنی میشه خدا از دهنت بشنوه🥰❤️انشالله به حق این ماه مبارک دل دوتامون زودی شاد بشه عزیز مهربونم🤲❤️

چرا که نه اگه خدا بخواد هیچی نشد نداره

آمین به نیت مامان شدن شما و مهربون ۲۱ یه یس میخونم الهی خدا دلتونو شاد کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلامم فدات خاله جان شون😍😍😍 ,شکرخدا خیلی خوبم خداکنه تااخرم اینطورباشم. فقط از دیروز کم درد گرفتم ...

ان شاالله حکمت خدا با خواسته دلت یکی شه و چند روز دیگه خبر مادرشدنتو بهمون بدی و خوشحالمون کنی.به نیت مامان شدن شما و ماهنده جون ی یس می خونم الهی حاجت روا شین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیگه میدونم درستش اینه چرا بپرسم حتما یه دلیلی داره تو امریکا اینو میگن آره از ده روز قبل از ان ...

آهان پس این نظرو قبول داری و رعایت میکنی

یکی از دوستان بهم گفت علتش اینه ک با رابطه باکتری ها در موکوس دهانه رحم بیشتر میشه و باعث انتقال منفی میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

من پانکچر شدم از ده تا تخمک 7 تا تبدیل ب جنین شد و فریز کردن گفتن گرید a و b هستش

بخاطر پولیپی ک دارم باید هیسترو بشم این ماه و ماه بعد انتقال

دم اذانه برام دعا کنید... 

محتاج دعای تک تکتونم عزیزان... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ای جون انشالله مادر شدی کلی علائم داری😍😍 قربونت عزیزم امیدوارم مگه قبلن سابقه انتقال داشتی؟

اره عزیزدلم یادت نمیاد؟بهمن 98 یک دونه جنین تشکیل شدفرش انتقال دادم اما باوجودشیاف و... بعد10روز پریودشدم اصلا دلم نمیخواد این بار منفی باشم وخودمومقصربدونم

ان شاالله حکمت خدا با خواسته دلت یکی شه و چند روز دیگه خبر مادرشدنتو بهمون بدی و خوشحالمون کنی.به نی ...

ممنون عزیزدلم برای همه مخصوصاخودت بخون جانم انشالله بزودی مادرشی یه دنیاممنونم ازت خیرببینی. توکل بخدا منم ازخدامه مثبت شم وباعث امیدیک نفر. راستش من خودم وقتی شادن جون مثبت ومامان شد بشدت امیدگرفتم

چرا که نه اگه خدا بخواد هیچی نشد نداره آمین به نیت مامان شدن شما و مهربون ۲۱ یه یس میخونم الهی خدا ...

مرسی از محبتت. خیر به خودت برسه انشالله. خیلی محتاجیم. منم برای مادر شدن همه ی چشم انتظارهای گروه امشب کسا میخونم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اییی جان دلم فدایی داری خواهرگلم. شرمندام کردی چه خوب میدونی بخداپیامتوخوندم گریم گرفت😭😭😭خیلی مهر ...

قربونت برم عزیزم 😘😘😘😘فقط استرس نداشته باش وبه خدا توکل کن انشالله هرچی صلاحته همون میشه ازخدا بچه سالم وصالح بخواه ❤❤❤❤اسمش آرازه خاله جون 😍

قربونت برم عزیزم 😘😘😘😘فقط استرس نداشته باش وبه خدا توکل کن انشالله هرچی صلاحته همون میشه ازخدا بچ ...

چشمم عزیزم نه خداروشکر چشم نزنم خودمو استرس ندارم خودموسپردم به خدای بزرگ. به به چه اسم قشنگی انشالله دومادیش ببینی. فسقلی ماروشیردادنی دعامون کن. 

دخترا دعا کنید برام امروز باز رفتم ویزیت بخدا مچاله میشم میرم و برمیگردم گفت تخمک هات کوچیکه یکشنبه بیا چک کنیم اون موقع بهت میگیم می تونی انتقال بدی یا نه. دعا کتید برام انگار همش داره تو کارم گره میافته

خدایا شکرت