2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
اهان اره درسته البته من خودم تجویزکردما😆😆😆به دکترگفتم دارم بخورم بعدانتقالم گفت باشه. انشالله خیر ...

ایشالله عزیزم منم دکترم نداده بهم خودم از قبل داشتم بعد که گفتم گفت روزی یکی بخور پس .خیلی از دوستان اینجا خوردن فقط یادت باشه بچه ها اینجا میگن بعد مثبت شدن باید دیگه نخوری انشالله جواب آزمایش مثبتت  که اومد دیگه از اونروز نخور😘

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهومنم ندونسته کلی خوردم نگران شدم اصلااینویکی ازدوستان گفت. انشالله بزودی زودخودتم مادرمیشی فداتشم ...

سلام خانومی نگران نباش من چندساله از این دکتر به اون دکتر میرم وچی بخورم  چی نخورم رو می پرسم این دفعه پیش دکتر تغذیه هم رفتم اصلا منع مصرف میوه نداد فقط زعفران، آویشن، پونه ،دارچین و...داد

گلم من از دکتر پرسیدم گفتن هر روزی که خون جاری ازتون اومد اونروزو روز اولتون حساب کنید  هم این ...

يعني مثلا امروز هر كي بريود شده تا ظهر ،شنبه ميشه سومين روز يا دومين روز ؟

نه عزیزم😐دوتا سه روزه بده??  میگما من هروز پرتقال خوردم الان شنیدم میگن مضرره اره؟ خیلی نگران ...

عزيزم فرتيل سي ام كه همه تا مثبت شدن ميخورن ويتامين c داره ولي باز من نميدونم

يعني مثلا امروز هر كي بريود شده تا ظهر ،شنبه ميشه سومين روز يا دومين روز ؟

هر زمان خون جاری اومد دکتر گفت روز اوله مثلا اگه تا ساعت سه هم شدن روز یکشون  اونروزه من که این دوتا دکتری که باهاشون بودم اینجوری بهم گفتن حالا دیگه نمیدونم شاید نظر دکترای دیگه فرق کنه با نظر دکتر ما کسی که امروز پریود شه قاعدتا شنبه سومشه

يعني انتقال دادن به سلامتي نبايد فرتيل سي ام خورده بشه؟

والا ماما بهم دیروز گفت انتقال دادی نخور دیگه حتی گفت هیچ فرقی نداره خوردنشم  گفت حالا که داری میخوری از روزی که انتقال دادی قطعش کن.

ایشالله عزیزم منم دکترم نداده بهم خودم از قبل داشتم بعد که گفتم گفت روزی یکی بخور پس .خیلی از دوستان ...

ای جاننمم چشم شمادعاکن من اینبارباخبرای خوش وخوب بیام چشم نمیخورم دیگه البته فکرکنم تموم کنم زیاد نیست10تااینهامونده

سلام خانومی نگران نباش من چندساله از این دکتر به اون دکتر میرم وچی بخورم  چی نخورم رو می پرسم ا ...

سلام جدی؟ ممنون خداخیرت بده

راستش من ناشتا پرتقال نخورم دستشوییم نمیگیره. 

پس میخورم😋😋دست گلت دردنکنه راهنماییم کردی دعام کن گرفته باشن نی نی هام