2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
چشمم عزیزم. الهی سلامت باشی اینقده دوستون دارم شماهاروخدا جای خواهر نداشته ام داده بهم😍😍 اره منم ...

منم تمام بچه های تاپیکو دوست دارم❤️🥰 انشالله خدا دو تا دختر بهت میده غم بی خواهری از سرت میپره. اوف آره این داروها خیلی بدن. خدا خودش نگهدارمون باشه. مراقب خودت باش زمین نخوری عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
شما خودتون فرتیل سی ام نخوردید؟ من خوندم جایی که این قرص باعث افزایش کیفیت و کمیت موکوس دهانه رحم می ...

نه عزیزم نخوردم در مورد ارتباطش هم اطلاعی ندارم گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تمام بچه های تاپیکو دوست دارم❤️🥰 انشالله خدا دو تا دختر بهت میده غم بی خواهری از سرت میپره. اوف ...

ای جانم مرسی ازدعای قشنگت عزیزم انشالله همین نی نی جون خودتم تقسیم سلولی کنه دوقلوشن😍😍😍

اره بابامزخرفه. نه دیگه اونجورمیشم زمانسوفهمیدم فقط درازمیکشم بلندشم افتادن حتمیه

ای جانم مرسی ازدعای قشنگت عزیزم انشالله همین نی نی جون خودتم تقسیم سلولی کنه دوقلوشن😍😍😍 اره بابا ...

انشالله مهربون❤️

شما خودتون فرتیل سی ام نخوردید؟ من خوندم جایی که این قرص باعث افزایش کیفیت و کمیت موکوس دهانه رحم می ...

یعنی بده فرتیل سی ام؟!! فکرنکنما چون من ازدکترم پرسیدم ازقبل انتقال والانم دارم میخورم روزی یدونه

اينقدر حالم بده دارچين جون😔😔😔نميدونم چيكار كنم واقعا هرروزي يه داستان دارم. عزيزم شما ترشح ابكي و ...

عزیزم ترشح تو بارداری یکم بیشتر میشه. با این حال دفعه بعد که رفتی دکتر بهش بگو

سوزش و خارش که نداری؟

یعنی بده فرتیل سی ام؟!! فکرنکنما چون من ازدکترم پرسیدم ازقبل انتقال والانم دارم میخورم روزی یدونه

نه بد نیست بخور عزیزم تو نت هم راجع بهش خوب گفته منم بیست تا دونه از قبل داشتم از روز اول پریودم دارم میخورم ولی روزی یکی دارم میخورم دکترم گفت روز انتقال به بعد دیگه نخورم شماهم به روش دکترتون ادامه بدید عزیزم اگه بد بود که دکتر تجویزش  نمیکرد.

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه بد نیست بخور عزیزم تو نت هم راجع بهش خوب گفته منم بیست تا دونه از قبل داشتم از روز اول پریودم دار ...

ای بابا من الان پریود شدم میخوام بگم شوهرم بره بخرع که شروع کنم ان شالله از فردا برا انتقال‌...دو دل شدم کههه

نه بد نیست بخور عزیزم تو نت هم راجع بهش خوب گفته منم بیست تا دونه از قبل داشتم از روز اول پریودم دار ...

اهان اره درسته البته من خودم تجویزکردما😆😆😆به دکترگفتم دارم بخورم بعدانتقالم گفت باشه. انشالله خیرباشه برای هممون

چند تا ویتامین داد به خودم و همسرم، وی آمپول که همون جا برام روی شکم تزریق کرد،یعنی خبری از قرص جلوگ ...

سلام لطفا مراحل بعدی تون هم رفتید اگه دوست داشتید بگید

دکتر کدوم شهر واسم دکتر یکبار دیگه میگید 

عزیزم ترشح تو بارداری یکم بیشتر میشه. با این حال دفعه بعد که رفتی دکتر بهش بگو سوزش و خارش که نداری ...

نه سوزش و خارش ندارم فقط اين ترشح نگرانم كرده نوبتم يازدهمه اما پس فردا ميرم دكتر ميترسم خطرناك باشه 

خداياشكرت....❤️ 

سلام دوستان من با سونو شکمی امروز 7 هفته ام.اسفند انتقال داشتم.پریشب موقع افطار زیر دلم کمی درد داشتم ولی دیشب خیلی بیشتر شد امروز رفتم دکتر علاوه بر شیاف و آمپول پروژسترون که قبلا داشتم و هنوز هم استفاده میکنم به داروهام دوفاستون اضافه کرد.هر 12 ساعت.الان امروز خیییلی کمتر درد داشتم میخواستم ببینم این قرص چی هست؟؟؟

کسی تو بارداری خورده؟؟؟

اگر درد نداشتم ولی استفاده کنم ضرر نداره؟؟؟

تو رو خدا راهنماییم کنید

ممنون

عضو قدیمی با کاربریه جدیدم😄
ای بابا من الان پریود شدم میخوام بگم شوهرم بره بخرع که شروع کنم ان شالله از فردا برا انتقال‌...دو دل ...

خوب بخور عزیزم منم از روز اول پریودم دارم میخورم روزی یکی بچه ها تا جواب آزمایششون بیاد ادامه میدن ولی من کلا کم دارم دکترمم  گفت نیازی نیست همون تا قبل انتقال بخور 

در اندک من تویی فراوان یارب..