2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست

چند تا ویتامین داد به خودم و همسرم، وی آمپول که همون جا برام روی شکم تزریق کرد،یعنی خبری از قرص جلوگیری و خیلی داروهای دیگه نیست،و گفت همین ماه پانکچر میکنه،انقدر گیج شدم که چند بار از منشی سوال کردم که ای وی اف یه سیکل۴۵ روزه ست،منشی هم گفتن روش ایشون فرق میکنه،

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به کلی ناامید بودم و الانم حال خوبی ندارم،قید دکتر رفتن رو زده بودم،کارمند کمیته امداد ایشون رو معرفی کرد،خانم دکتر هم سر یه سری چیزا باهام مخالفت کرد،اما بهش گفتم من دنبال شما نیومدم،قسمت منو اورد،پس باید کارمو انجام بدی،قبول کرد،تا ببینیم قسمت من به دست کی رقم میخوره

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

دوستای گلم. سلام. انتقالم انجام شد شکر خدا. التماس دعا. تو مرکز موقع انتقال گفتن یکی از جنینهام گرید a شد وقتی از فریز باز شد. یهو جیغم رفت هوا😢😢😢 التماس دعا.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام مامان ماهنده جون برات کلی دعا میکنم که فسقلات برات بمونن انشالله که امروز همه چی برات خوب پیش ب ...

الهی عزیزم. بخدا دعاهای شما دوستای گلم باعث شد یکی از جنین هام تغییر گرید بده. بی نهایت ممنون از محبتت دوست مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

امروز همش میگفتن فلانی سه بسته. چهار بسته. دو تا عالی. چهار تا عالی من خجالت میکشیدم. دلم نمیخواست بگه جلو بقیه یک بسته. وقتی گفت یک بسته ولی یکیش از فریز دراومد عالی شد همونجا جیغ زدم 😢😢😢بچه یعنی امیدوار باشم؟

من به کلی ناامید بودم و الانم حال خوبی ندارم،قید دکتر رفتن رو زده بودم،کارمند کمیته امداد ایشون رو م ...

یعنی کل داروهای پانکچر همون یه آمپول بود؟ کی باید پانکچر شی؟

چه بامزه که تو روش وایسادی   

امروز همش میگفتن فلانی سه بسته. چهار بسته. دو تا عالی. چهار تا عالی من خجالت میکشیدم. دلم نمیخواست ب ...

عزیزم معلومه که باید امیدوار باشی. اون بسته ها رو هم ول کن. منم دفعه اول دو تا گرید a عالی انتقال داده بودم

انشالله مثبت میشی   

عزیزم معلومه که باید امیدوار باشی. اون بسته ها رو هم ول کن. منم دفعه اول دو تا گرید a عالی انتقال دا ...

انشالله عزیزم. التماس دعا ❤️🌷🤲 توکل بر خدا

دوستای گلم. سلام. انتقالم انجام شد شکر خدا. التماس دعا. تو مرکز موقع انتقال گفتن یکی از جنینهام گرید ...

جووووووووووووووووونم. ان شاالله نی نی های گلت محکم بچسبن بهت عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز همش میگفتن فلانی سه بسته. چهار بسته. دو تا عالی. چهار تا عالی من خجالت میکشیدم. دلم نمیخواست ب ...

حتماااااااا. از الان ببعد تنها کارت همینه مامان جون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای پس فکرشم نمیکردی دوتا بشن   طوری نیس تو خونه بپوشون بیرونیا را شبیه هم بخر .من بدم میاد دو ...

اصلا فكرشو نميكردم😂😂دوقلوي ناهمسانن فكر نميكنم شبيه هم باشن😂

خداياشكرت....❤️ 
جووووووووووووووووونم. ان شاالله نی نی های گلت محکم بچسبن بهت عزیزم    

ممنونم بی نهایت. التماس دعا دوست مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷🌷