2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
يعني مثلا امروز بريود بشيم شنبه ميشه دومين روز پريودي يا سومي؟ من امروز هم يه روز حساب ميكردم

مثلا واسه پانكچر ميگن از روز اول شروع كنيد امپول ها  از همون روز كه پريود شدم شروع كردم  من همون روز رو يه روز حساب كردم مثلا  ٨ ام بريود شدم  دكترم گفت ١٠ امين روز بريودي بيا من١٧ اسفند رفتم يعني اشتباه حساب كردم??

يعني مثلا امروز بريود بشيم شنبه ميشه دومين روز پريودي يا سومي؟ من امروز هم يه روز حساب ميكردم

نه عزیزم از ساعت بگیری راحت تری. هر بیست و چهار ساعت یک روز ولی میگن خیلی هم دیر بشی مثلا آخرای غروب اون روز رو بهتره حساب نکنین. اینو شنیدم گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم از ساعت بگیری راحت تری. هر بیست و چهار ساعت یک روز ولی میگن خیلی هم دیر بشی مثلا آخرای غروب ...

من اشتباه كردم من ٨ ام  اسفند صبح بريود شدم ١٠ امين روز پريودي رو ١٧ اسفند حساب كردم ولي الان بايد ١٨ ام ميرفتم بعد ١٧ ام رفتم به دكتر كفتم امروز ١٠ امين روز پريوديمه يعني يه روز زودتر  بانكچر شدم؟

انشالله عزیز دلم🥰 چرا که نه خدا رحیمه. قربون اشکات گریه نکن که کلی کار داری واسه مامان شدن قوی باید ...

عزیزمی من مطمینم تو مامان شدی. قربون دل مهربونت بشم مرسی که دعا میکنی واقعا دعا در حق همدیگه خیلی خوبه. 💋💋💋

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
کابرلین رو من خیلی اثر داشت شکر خدا

من قرص ضد تهوع خوردم تا خوب شدم، اينم دكتر گفت كه گفته بودم تو اتاق عمل برات بنويسن يادشون رفته

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم مبارک باشه به سلامتی بیای خونه  خداروشکر خیالت راحت شد چرا خونریزی داشتی؟؟

خیلی ممنونم عزیزم اره خداروشکر نینی خوب وسالمه ...بعد ازعمل یکبارفشاردادن شکممو گفتن همه‌چی خوبه حدود یه ساعت بعدش داشتن میبردنم بخش دوباره فشاردادن بیحسیمم رفته بود دیدن رحمم شل شده خونریزی شدید کرده بودم وروان بود نگهم داشتن دوتاقرص زیرزبونی دادن نمیدونم چی بود ولی دکتر بالاسرم بود واروم اروم ماساژ میداد شکممو تا اینکه خونریزیم بند اومد 

آره خدا رو شکر 😍😍😍 باشه بهش حتما میگم الان توی گوگل چرخ زدم دوستان هم میگن تا فردا ظهر میشه روز ا ...

همه چي عالي پيش ميره انشاالله، شنبه داروهاتو ميگيري و وارد سيكل ميشي و بعدشم نه ماه عالي رو ميگذروني بحق اين ماه🤲🏻🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بخدا صبحی بفکرت بود از دوستان پرسیدم گویا کسی ازتون خبری نداشت.بادیدن این پیام کلی ذوق کردم .بازم تب ...

خیلی خیلی ممنونم ازت آرزوجون الهی به حق پنج تن  انتظار همتون تموم میشه وخدامعجزه ی شیرینشو تودلتون میذاره 

سلام عزیزم به سلامتی خدا رو شکر که هر دو صحیح و سالم هستید قربونش😍 برای ما منتظرا هم دعا کن گلم

سلام عزیزم خییییلی ممنونم به یاد همتون بودم الهی که امسال حال دل همتون خوب بشه ولتون شادبشه