2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044714 بازدید | 684405 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم من همین الان پریود شدم امروز روز اول به حساب میاد یا نه چه جوریه؟ شنبه روز چندمم میشه؟

سلام عزیز دلم مبارکه. شنبه صبح برو مرکز عزیزم‌. الان تا فردا ظهر روز اول و تا شنبه ظهر روز دوم. شنبه صبح بری خوبه انشالله

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم کابرلین بهت ندادن هایپر شدی؟

كابرلين و پودر پروتئين و ٧ تا سرم آلبومين داشتم، با اينكه گفتن خفيف هست و دكترم گفت آب توي لگنت هست ولي كمه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم 7 تا جنین فریز دارم قبل عید عکس رنگی انداختم ک پریودم عقب افتاده قرار بود بعد عید برم انتقال ک پ ...

عزیز آمپول باید بزنی پریودت اگه بعد این همه مدت باز نشده

كابرلين و پودر پروتئين و ٧ تا سرم آلبومين داشتم، با اينكه گفتن خفيف هست و دكترم گفت آب توي لگنت هست ...

کابرلین رو من خیلی اثر داشت شکر خدا

سلام عزیز دلم مبارکه. شنبه صبح برو مرکز عزیزم‌. الان تا فردا ظهر روز اول و تا شنبه ظهر روز دوم. شنبه ...

سلام گلم مرسی. آره دیروز زنگ زدم واسه شنبه نوبت گرفتم مرسی گلم خدا رو شکر روز دوم حساب میشه فدات که جواب دادی. خدا رو شکر با دکتر خودم نوبت گرفتم 😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میدونم سخته ولی خیالت راحته که کلی تخمک داری. باز خدا رو شکر تخمک زیاد داشتی. راستی عزیزم من همین ال ...

اييييولللللللل خداروشكر، من خودم ٥ به بعد اگه بشم فرداش رو روز اول حساب ميكنم. تو شنبه برو به دكتر بگو پنج شنبه ظهر شدي.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله .من دفعه اول سینال بود دفعه دوم پرگووریس خیلی برام خوب بود

منم همينطور، پرگووريس خيلي خوب بود برام

سلام گلم مرسی. آره دیروز زنگ زدم واسه شنبه نوبت گرفتم مرسی گلم خدا رو شکر روز دوم حساب میشه فدات که ...

چه خوب🥰🥰 به خیر بگیر. انشالله تا آخرش عالی پیش میره برات. من دلم برات روشنه خدا درد دوری داداشتو با دادن نی نی های گوگولی برات جبران میکنه به حق این روز عزیز🥰❤️

اييييولللللللل خداروشكر، من خودم ٥ به بعد اگه بشم فرداش رو روز اول حساب ميكنم. تو شنبه برو به دكتر ب ...

آره خدا رو شکر 😍😍😍 باشه بهش حتما میگم الان توی گوگل چرخ زدم دوستان هم میگن تا فردا ظهر میشه روز اول تا شنبه ظهر روز دوم ولی بازم به دکتر میگم. دعا کن برام شنبه همه چی خوب پیش بره انشالله

چه خوب🥰🥰 به خیر بگیر. انشالله تا آخرش عالی پیش میره برات. من دلم برات روشنه خدا درد دوری داداشتو ب ...

انشالله فدات شم. قربون دلت برم اشک تو چشام جمع شد هم از شوق هم از داغ برادرم الهی که هیچ وقت داغ عزیز نبینی. الهی آمین واقعا بعد داداش نازم فقط همین بچس که بهم آرامش میده و یکم از داغم کم میکنه. تو الان مامانی برام دعا کن عزیزم. 😘😘😘😘😘😘😘

سلام عزیز دلم مبارکه. شنبه صبح برو مرکز عزیزم‌. الان تا فردا ظهر روز اول و تا شنبه ظهر روز دوم. شنبه ...

يعني مثلا امروز بريود بشيم شنبه ميشه دومين روز پريودي يا سومي؟ من امروز هم يه روز حساب ميكردم

انشالله فدات شم. قربون دلت برم اشک تو چشام جمع شد هم از شوق هم از داغ برادرم الهی که هیچ وقت داغ عزی ...

انشالله عزیز دلم🥰 چرا که نه خدا رحیمه. قربون اشکات گریه نکن که کلی کار داری واسه مامان شدن قوی باید باشی حسابی😍😍 من چه مامان باشم انشالله چه نباشم دعات میکنم عزیز دل مهربونم❤️❤️❤️تمام دوستای نی نی سایت رو هم دعا میکنم🥰🥰🥰🥰