2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون منم عین تو هستم ولی فک کنم مال من شدید تر هست .بهت که گفتم چند روز پیش اندازه دو بند انگشت ...

نه دخترجان مگه الكيه من دقيقا خونريزيم مغذرت ميخوام مثل ادرار بود اره منم همونجوري بودم براي من قهوه اي بود مثل خون مونده اونجوري. فقط استراحت كن كم كم قطع ميشه به اميد خدا

خداياشكرت....❤️ 
دفعه اول نه ولی دفعه دوم ۳بسته جنین داشتم که یکیشو انتقال دادم منفی شد بعد ماه رمضون دوباره میرم انت ...

منم 7 تا جنین فریز دارم قبل عید عکس رنگی انداختم ک پریودم عقب افتاده قرار بود بعد عید برم انتقال ک پریود نشدم امروزم رفتم آزمایش بارداری دادم

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

سلام بچه ها.سوم‌پریودیم رفتم سونو برای انتقال .دوره درمان ۴۵ روزه برام انتخاب کردن.قرص ال دی دادن از پنجم قاعدگی هرشب بخورم.هفدهم پریودی امپول سوپرفاکت بزنم.۲۵ برم دوباره سونو بشم تا انشالله روز انتقالو بگن.از شهرستان اومدم تهران.امپولای سوپر فاکت باید جاشون سرد باشه چیکار کنم؟هشت ساعت راهه.

سلام بچه ها.سوم‌پریودیم رفتم سونو برای انتقال .دوره درمان ۴۵ روزه برام انتخاب کردن.قرص ال دی دادن از ...

سلام‌ عزیزم به سلامتی خودشون کمپرس یخ ندادن بذاری کنارش؟ اگه ندادن از داروخونه چندتا بخر یه ظرف هم بگیر داروها رو بذار وسطش کمپرس رو اطرافش بچین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم اگه لیست آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو میخای دوستان قبلا اینو گذاشتن Protein c Protein s An ...

مررسیییی عزیزم . ممنون از محبتت 

حالا برم ببینم این آزمایش هارو دادم قبلا یه نه 😑😑😑 

ولی کاش قبل انتقال این آزمایش هارو اول بگیرن که وقتی با هزار بدبختی پانکچر میشی و انتقال میدی مطنئن باشی دیگه مشکلی نیست 🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام‌ عزیزم به سلامتی خودشون کمپرس یخ ندادن بذاری کنارش؟ اگه ندادن از داروخونه چندتا بخر یه ظرف هم ب ...

سلامت باشی عزیزم‌مرسی.یدونه دادن.اومدم خانه بابام اینا کرجن.تو کلمن بزارم یخ زیرش باشه یخ نمیزنن؟

سلامت باشی عزیزم‌مرسی.یدونه دادن.اومدم خانه بابام اینا کرجن.تو کلمن بزارم یخ زیرش باشه یخ نمیزنن؟

نه یخ نمیزنه واسه اطمینان بازم با چیزی یکم فاصله بنداز بینشون که مستقیم یخ بهش نخوره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤