2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
انشالله که هیچ گیری نباشه آره راه دور هم سخته عزیزم خدا کمکمون کنه انشالله❤

میدونی من فکر میکنم داروهارو  با توجه به ذخیرمون میدن دیگه ذخیره که یکماهه تغییر خاصی نمیکنه اونم وقتی هیچ دارویی نخوای مصرف کنی فکر میکنم که مرکز ما هم به همین دلیل داروهارو با توجه به سونوی ماه قبل و با توجه به پروندت  مینویسه که دیگه نکنه یوقت پریودها  روزی بیفته که مرکز بسته باشه یا .... 

ولی ابن سینا خوب چون میشه با پزشک جایگزین هم ویزیت شد شاید به این خاطره که از قبل نمینویسن و میخوان همونروز سونو کنن.

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۱۲ انتقال پریود شدم  تو اینستا از دکتر لاهوتی پرسیدم میگه بخاطر پروژسترون نیس چون روزی یه ا ...

به شما هم دلیلش رو نگفتن ؟

خیلی استرس دارم 

اخه روز ۹ که به لک افتادم موعد اصلیم بود و روز ۱۲ موعدم با ال دی 

نگرانم نکنه دوباره تکرار بشه 

من ذخیره ام زیر یکه ۰/۸ دوتا لوله هام هم بستس

عزیز دلم..ب سلامتی و دل خوش❤❤😍😍 چند تا هستن نینیهاااا؟؟مامانی ؟؟😍

چهار تا عزیزم. تا خدا چی بخواد گلم. بچه ها این همه جنین های عالی و درجه یک دارن میزارن مثبت نمیشن گناهی ها منم میدونم اگه خدا بخواد بده میده تحت هر شرایطی ولی خیلی امیدوار نیستم. مگر به رحمتش تو این ماه عزیز بهم ببخشه. دو تا متوسط یه دونه ضعیف و یکدونه عالی. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

توروخدا جوابمو بدین من شکمم چربی داره یه انتقال منفی داشتم الان جنین هام فریزه کسی بوده ک چربی شکم داشته باشه ولی انتقالش مثبت باشه چون برای انتقال دوم میخوام برم ولی هرکاری میکنم شکمم آب نمیشه😢

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
به شما هم دلیلش رو نگفتن ؟ خیلی استرس دارم  اخه روز ۹ که به لک افتادم موعد اصلیم بود و روز ۱۲ ...

من خیلی تاموعدم فاصله داشت من حالت طبیعی ۴۰ روزه پریودمیشم ولی ۳۰ سیکل شدم.نه دکتر نرفتم ونپرسیدم من لکه نبود از اول پریودی بود زنگ زدم بیمارستان گفت لکه هست گفتم زیاده چون شیاف هامثل قرص بود یذره رنگشو روشن کرده بود ولی همون پریودی بود بیشتر هم قبل هم طول کشید خونریزی هم بیشتربود

یا رب العالمین
میدونی من فکر میکنم داروهارو  با توجه به ذخیرمون میدن دیگه ذخیره که یکماهه تغییر خاصی نمیکنه او ...

آره خوب دقیقا همینه نسبت به ذخیره و شرایطمون مال شما بهتره خیال آدم راحتتره. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
راستی سمر جون داروهات چیا بود شما مثل اینکه خودت خیلی خوب بدونه دارو فولیکول داشتی.

داروهام  سینال  و اچ ام جی کارما بود عزیزم همه سایز مناسب نبودن که یسریاش کوچیک بودن عزیزم ولی بازم خدارو هزارمرتبه شکر هفده تا بالغ از پانکچرم داشتم.

ولی فکر کن با همین ذخیره و این تعداد فولیکول سری اولی که پانکچر شده بودم فقط سه تا تخمک ازم گرفتن اونموقع فقط آمپولم النوا بود طوری که دکترم خودش تعجب کرده بود که چجوری شده بعد که مرکز رو عوض کردم گفتن امکان نداره با این تعداد فولی که داری انقد کم تخمک بدی حتما سری قبل تاریخ عملت بد موقع بوده یا..... 

ولی در هر صورت حکمت خدا برام این بود دیگه.

عزیزم با تمام وجودم دعا میکنم هم شما هم خانمای دیگه وقتی پانکچر میشید کلی تخمک خوب و با کیفیت داشته باشید و تجربه اول منو هرگز هیچکس نداشته باشه. خدا به هممون کمک کنه واقعا. نگران نباش عزیزم  ایشالله به موقع پری میشی و با دکتر خودت سونو میشی برات حتما امشب سر اذان دعا میکنم پانکچرت عالی باشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..