2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
چند تا ویتامین داد به خودم و همسرم، وی آمپول که همون جا برام روی شکم تزریق کرد،یعنی خبری از قرص جلوگ ...

انشالله نتیجه عالی بگیری 

منم قرص جلوگیری نداشتم در عرض ۲هفته پانکچر شدم.

اسم امپولتو میگی یا قیمتش؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ايشاله دوهفته ديگه با خبر مثبت شدنت همه مون رو خوشحال ميكني واسه منم دعا كن محتاجم به دعا عزيزم

بخدا واسه همه دعا میکنم عزیزم. انشالله تموم چشم انتظارهای خسته ی این گروه دامنشون سبز بشه. التماس دعا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسي قربونت بشم شما هم ضخامتتون پایین بود بنظرتون استادیول خارجی تاثیرش بیشتر نیست

من ديروز رفتم استراديول خارجي خريدم حالا تاثيرش را ميگم 

من اولين باره دارم انتقال ميدم نمي دونم ضخامتم چطور ميشه 

دیروز تو مطب یه خانومی عکس دوقلوهای ناهمسان فامیلشون رو نشونم داد. وای اصلا معلوم نبود با هم برادرن. ...

جلب توجه نکنه یعنی منظورش چشم ونظره؟

یه مستند چندسال پیش تلویزیون دیدم خارجی بود بچه ها ۳قلو بودن مادره میگفت جوری لباس میپوشونم که جلب توجه نکنن منظورش را من چشم خوردن برداشت کردم گفتم جالبه ایناهم اعتقاد به این چیرا دارن  

یا رب العالمین
انشالله وقتی خدا بخواد بشه میشه

گیسوجون میدونی چقدر سختی کشیدم. وقتی تو اوج نا امیدی گفتن یک جنین اینجوری شد دلم پر کشید. برام دعا کن عزیزم خیلی محتاجم

قبل انتقالت مكمل خوردي؟

ویتامین دی پنج هزار هفته ای یکی. ویتامین سی. ویتامین ای یک روز در میان. کیوتن. یه وقت ها هم امگا سه. نوروبیون هم دیشب زدم

بخدا واسه همه دعا میکنم عزیزم. انشالله تموم چشم انتظارهای خسته ی این گروه دامنشون سبز بشه. التماس دع ...

ضخامتت چند بود؟ واسه ضخامت فقط استراديول خوردي چيزي ديكه ايي نخوردي؟

ضخامتت چند بود؟ واسه ضخامت فقط استراديول خوردي چيزي ديكه ايي نخوردي؟

عزیزم روز نهم رفتم هشت بود. نه نخوردم چون من خودم یه مقدار ضخیم هست دیواره ام. امروز فقط شروع کردم صبح قد یک قاشق چایخوری ژلاتین با آب ولرم قاطی کردم خوردم. الانم یه قاشق چایخوری نشاسته خوردم با آب ولرم. 

پس دو هفته دیگه منتظر معجزه های بعدی باش عزیزم 😍😍😍

انشالله عزیزم. ممنونم. انشالله قسمت همه ی چشم انتظار های گروه بشه قسمت منم بشه🌷❤️

هیچی خواهر جان بدون دلیل نی نی قلبش ایستاد و مجبور به سقط شدم ، فقط خداروشکر کورتاژ نکردم ، شما بعدش ...

عزیزم کاش دلیلشو بفهمی چی بوده

دوست من همینجوری شد آزمایش که داد معلوم شد مشکل انعقادی داره و باید انوکسا ۶۰۰۰ میزده نه ۴۰۰۰ 

زرنانی خیلی دکتر خوبیه اگر تاحالا آزمایش ایمنی انعقادی ندادی برو پیشش

اینم شماره اش ۷۱۰۶۲۶۵۰، الان وقت بگیری برای یکماه و نیم دیگه وقت میده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️