2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
الان که دوتا شدن یکی دیکه هم باید بگیری منم چندسال پیش یه لباس مشهدبد تولد گرفتم تبرک کردم گاهی فکر ...

😂😂😂حالا فقط اون نيست كه يه عالمه لباس ديگه هستش از هركدوم يدونه🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 
😂😂😂حالا فقط اون نيست كه يه عالمه لباس ديگه هستش از هركدوم يدونه🤕🤕

وای پس فکرشم نمیکردی دوتا بشن  طوری نیس تو خونه بپوشون بیرونیا را شبیه هم بخر .من بدم میاد دوقلو لباس عین هم بپوشن.یه طرح در دورنگ خوبه .قدیما دوقلو ها همه چی شون مثل هم ویه رنگ بود

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از امريكا اوردم اينجا را نمي دونم بزار گوگل كنم

مرسي قربونت بشم شما هم ضخامتتون پایین بود بنظرتون استادیول خارجی تاثیرش بیشتر نیست

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
من اخرين باري كه رفتم مشهد دوسال پيش بود الان يادم اومد چشام پراز اشك شد يادمه منو شوهرم داشتيم با د ...

واي يه جوري شدم، من خيلي دل شكسته ام و بهش گفتم ديگه ازت نميخوام ، چون صدامو نميشنوي😭 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اگه دکتر بیرون نوشته باشه, داروخانه رویان میده بهم؟؟؟

من تا الان دو سري داروهامو كه دكتر بيرون نوشته بوده، رويان بهم داده. انشاالله پيدا كني. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ابووست دوماه خوردم ،ویتامین ی ،اجیل،اسیدفولیک  اینا خوردم ولی دیروز که تخمک کشیدن فقط ۴تا تخمک ...

دقیقا شرایط منم مثل تو این دفعه ۴تا تخمک بیکیفیت که واسم جنین نشدن البته من شوهرم اوضاع خرابه مورفولوژی صفر انشاءالله واسه شما هر 4تا جنین بشه