2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
عزیزم کیوتن رویال ژلی فرتیل اید یا اووبوست  میوه و سبزی و پروتئین و گرمیجات خوبن

ابووست دوماه خوردم ،ویتامین ی ،اجیل،اسیدفولیک 

اینا خوردم ولی دیروز که تخمک کشیدن فقط ۴تا تخمک با کیفیت پایین شد 

نمیدوم چرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمابودی از تهران میرفتی ساری؟گفتی تخمکات کمه؟چکارکردی؟

اره عزیزم ساری نه میرم رشت .فقط دوتا جنین دارم که امروز بهم اسپرین و استرادیول داده پنجشنبه هفته بعد باید انتقال بدم که میشه روز ۲۳ پریودم واقعا نگرانم اخه انتقال برای روز ۲۳ خیلی دیره نیست؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
زنگ زدم به ۱۹۰  میگه تو سیستم ننوشته کدوم داروخانه ها  ولی خودت به داروخانه های دولتی زنگ ...

ببين من پرگووريس رو ازينجا پيدا كردم، فردا بهش يه زنگ بزن، سمت خاني آباد هست، داروخانه دكتر قاسم شكري

٥٥٥٤١٩٧١

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

التماس دعا عزيزم، حالتو خريدارم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خدایا به حق خوبان درگاهت مارا دست خالی برنگردان ...کمک کن هممون مادر بشیم...دعا کردم براتون بچه ها

مرسي دريادل🌸 حاجت روا بشي ان شاالله🤲🏻

خخخ دقیقا منم اینجوری حسم اینبارمیگم خدابخواد میگیره قطعا

انشاالله ميگيره عزيزم، فكراي مثبت كن فقط، اصلا نذار فكر منفي بياد تو ذهنت، انشاالله مياي و خوشحالمون ميكني😍

هیچی خواهر جان بدون دلیل نی نی قلبش ایستاد و مجبور به سقط شدم ، فقط خداروشکر کورتاژ نکردم ، شما بعدش ...

عزيز دلم خيلي ناراحت شدم، ولي كلا تو خيلي انرژي مثبت هستي، خدا حتما هواتو داره و اين هم حكمتي داشته. خداروشكر اذيت نشدي و خودش سقط شده وگرنه كورتاژ سخته. روحيت رو همينجوري حفظ كن و فعلا به خودت برس كه هيچي مهمتر از خودت و جسم و روحت نيست عزيز دلم😍 انشاالله خدا يه جايي كه خودتم باور نكني، برات جبران ميكنه عزيز دلم🌷

خدایا به حق خوبان درگاهت مارا دست خالی برنگردان ...کمک کن هممون مادر بشیم...دعا کردم براتون بچه ها

عزیزم مرسی. انشالله که انتظارامون تموم بشه واقعا خدا بهمون صبر بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤