2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست
هفت و نیم صبح اینا از خونه میریم انشالله ولی دکتر تخمک کشی داره احتمالا انتقال ها ظهر میشه. التماس د ...

سلام ماهنده جان

به سلامتی امیدوارم همه چیز عالی پیش بره برات 💓

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستای عزیزم خوبین؟ من انتقال دادم دعاکنیدتوروخدا برام بمونن.  فقط نگرانم بیست دقیقه پیش ...

به سلامتی عزیزم. انشالله مامان هزار و چهارصدی 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جااانم عزیزم. مثل اسمت مهربونی. خیلی لطف میکنی. واقعا محتاجم. انشالله اینبار دل مهربون و پاکت شادبشه ...

ماهنده جون انشالله فردا بهترينا برات اتفاق بيفته عزيزدلم الهي به حق اين ماه عزيز هركسي انتقال داره و انتقال داده با جواب مثبتش بياد و مارو خوشحال كنه❤️❤️💐💐

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم 😘😘 اخه شنیدم گرمیجات خوبه  خوبه بنظرت بخورم

سلام خوبی عزیزم 

با عارفی پانکچرته به سلامتی؟

سلام خانوما قبل از پانکچر تغذیه تون چیا بود ؟ همزمان با آمپول ها چیا میخوردین؟❌❌❌❌❌❌ تو رو خدا هر ک ...

من که تغذیه م و مکملهام پانکچر دوم بهتر بود، ولی تفاوت چندانی حس نکردم. البته سری اول سه تا تخمک داشتم دوم ۷تا. که اونم نهایتا یکی دو تا جنین بیشتر شد و بنظرم بخاطر افزایش دوز آمپولهام بود.

بنظرم سبک زندگی اگر بخواد موثر باشه تو تعداد و کیفیت تخمک در طولانی مدت حداقل شش ماهی زمان میبره. برای همین سخت نگیر و فقط همون مکملهایی که دکتر داده استفاده کن رو برنامه و هر روز کربوهیدرات و میوه سبزی و پروتئین بگنجون در برنانه غذاییت. به امید خدا تخمکهات خوب و باکیفیت و فراوون هستند 😍

سلام گلم ممنونم دعاکنید گرفته باشن وبمونن این بار اصلا نمیتونم به منفی فکرکنم خیلی دلم میخواد😍😍😍 ...

انشالله عزیزم. دلم روشنه 💓

توروخدا راست میگی؟ راستش رو بخوای خودمم اینبار کلابیخیال منفی هستم وهمش دعا میکنم خدایا خودت محافظت ...

آره عزیزم انشاالله و به امید خدا

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
فدات بشم خواهرشرمنده ام نکن من کسی نیستم.  ازامام زمان میخوام خودش حافظ نی نی هات باشه بدنیابی ...

عزیزم. به روی چشمم. باشه گلم. من از بچگی دوست داشتم یه پسر به اسم طاها داشته باشم. اسم مبارک امام زمان و حضرت محمد. واسه ازدواجم هم استخاره کردم سوره ی طاها اومد. دوازده دوازده هم تخمک کشیم بود. دوازدهم اردیبهشت هم احتمالا ازمایشمه. گرچه احتمالش نزدیک به صفره ولی برام دعا کن اینا اتفاقی نباشه. همش میگم اگه نشه چیکار کنم. خدا هیچ کسیو همین وقت اذان به چه کنم چه کنم نندازه الهی🤲😔❤️ نذر دوازده هزار صلوات دارم برای امام زمان. انشالله یاری کنه منو همه ی چشم انتظارهای خسته ی این گروهو مهربان جان🌷❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰