2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
تکمیلی ما آسیاست تا ۶تومن میده که با یکبار پانکچر و آمپولاش سقف من پر شده 

يعني هزينه پانكجر روميده اسيا؟ پس جطور همسرم زنك رده بود كه كفته بودن  ناباروري  تحت پوشش نداريم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم اح ول کن خواهر الان بگه هم ازکجابخرم?? دیگه من پرواز دارم برمیگردم مشهد توکل بخدا هرچی صلاح ...

خریدنش که همه داروخانه ها دارن ولی اگه ندادن حتما صلاح نیست عزیزم. خیالت راحت. آره منگی میاره داروها منم میخورم. انشالله مثبت میشی عزیزم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خریدنش که همه داروخانه ها دارن ولی اگه ندادن حتما صلاح نیست عزیزم. خیالت راحت. آره منگی میاره داروها ...

توکل بخدا دیگه همه چیو به جون خریدیم. میگما من چقدربی عقلم میخوابم اختیارم دست خودم نیست هی تکون میخورم اینور ا ونور فقط هنرم اینکه به شکم نیوفتم😖مشکل نیس؟ وای خیلی شدیدخوابم میاد یعنی تقریبا بیش ازنصف روز خوابم. 

سلام دکتر منم مشایخی پریودم خیلی منظمه ولی سیکل لانگ برام انتخاب کرده حتما ب جز نظم پری دلیل دیگ ...

این سیکل لانگ تحت کنترلشونه . برای سیکل نچرال خیلی سونو میشی هر چند روز یبار گفتن دو بار تو سیکل بودی دارو کردی الان چندتا مقاله خوندم تو اثر بخشی فرقی نداره 

خدایا شکرت
خیلی ممنونم عزیزم بخاطر درد شدید واژن بستری شدم اگه تافردامشکلی نباشه  فردا ۶صبح زایمان میکنم&n ...

به سلامتی باشه عزیزم

درد واژن واسه چی؟؟

یعنی دهانه رحم باز شده؟؟

خدایا شکرت 
توکل بخدا دیگه همه چیو به جون خریدیم. میگما من چقدربی عقلم میخوابم اختیارم دست خودم نیست هی تکون میخ ...

انشالله که این خواب آلودگی علائم بارداریه🥰🥰 رو شکم نخواب عزیزم فقط

انشالله که این خواب آلودگی علائم بارداریه🥰🥰 رو شکم نخواب عزیزم فقط

وییی نگوووو من دیونه میشمادختر😂😂همینجوریش خل شدم رفته کلی حرف میزنم اصلا خداروشکرخوشحالم

چشم نمیخوابم وایی همین الان میخوام انوکساپارین بزنم😖😖😖

وییی نگوووو من دیونه میشمادختر😂😂همینجوریش خل شدم رفته کلی حرف میزنم اصلا خداروشکرخوشحالم چشم نمیخ ...

مامان میشی یادت میره😂😂 من در عوض تا دلت بخواد بی خوابی دارم هنوز انتقال نداده😅خیلی اروم تزریق کن دردش کمتر میشه انشالله

مامان میشی یادت میره😂😂 من در عوض تا دلت بخواد بی خوابی دارم هنوز انتقال نداده😅خیلی اروم تزریق کن ...

ممنون عزیزم اره درسته من حاضرم تانه ماه ازاینهابزنم فقط بیان وروجکها😍😍😍

خداخیر بده همه اونها که گفتن قبلش یخ بزار خیلی دردش تاثیرکرده قبلامیمردم وزنده میشدم. 

ایشالله انتقال میدی توام میخوابی بدترازمن, خیلی خوش خواب شدم هاشدید

سلام خانوما قبل از پانکچر تغذیه تون چیا بود ؟ همزمان با آمپول ها چیا میخوردین؟❌❌❌❌❌❌ تو رو خدا هر ک ...

من دکترم این مدت تا شروع سیکل پانکچرم گفت خودت و همسرت رو تقویت کن چیزه خاصی نگفت ویتامینامم گفت تموم شد دوباره بخرم. اووابوست و میکاویت اف و میلواید و ویتامین ای و فولیک اسید میخورم همین. هر روزم مغزیجات دوتامون میخوریم مصرف سبزی و کاهومون هم خیلی زیاد کردی. معجنون مغزیجات با عسلم هر روز میخوریم. موزم هر روز دیگه خدا بزرگه غذا هم فست فود اصلا نمیخوریم اصلا. نوشابه کلا حذف کردیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤