2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044740 بازدید | 684407 پست
خانما برای انتقال فریز دکترم‌گفته وقتی پریود شدی بیا.قبلش لازم نیس برم داروبده یا سونو بشم؟من اینجور ...

عزیزم در هر صورت با پریودی شروع میشه داروها، حالا یا بعد همین پریود انتقاله، یا بعد پریود دوم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لیاناجون نه عزیزم بستری شدم اگه  ضربان قلب بچه خوب باشه وکیسه ابم نترکه فردا ۶صبح زایمان م ...

ای جانم ...نازنین جان ان شاء الله هیچ مشکلی پیش نمیاد وبسلامتی گل پسرتو بغل میکنی ...موقع زایمان منم دعا کن

سلام لیاناجون نه عزیزم بستری شدم اگه  ضربان قلب بچه خوب باشه وکیسه ابم نترکه فردا ۶صبح زایمان م ...

عزیز دلمممم ب سلامتی انشالله ❤❤❤

الهیییییی صحیح و سااالم بغلش بگیری🤗🤗😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اون حتی استراحتم نکرد من ازش پرسیدم گفت یه دختره ۱۸ ماه داشتم با وجود اون اصلا نتونستم استراحت کنم ا ...

سلام  عزيزم يادمه گفتي سهيلا عارفي تعيين جنسيت انجام نميده ولي ميكن انجام ميده تو بيمارستان بهمن يعني تو ابن سينا انجام ندادن؟

نه متاسفانهههه وبااین حال قطعا اونهاتبدیل کیست میشن ومن بیچاره بایدابشون کنم

چطور نداد دکترت. یه زنگ بزن بهش. من سه تا hcg تو برنامه ی بعد انتقال دارم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چطور نداد دکترت. یه زنگ بزن بهش. من سه تا hcg تو برنامه ی بعد انتقال دارم. 

چی بگم اح ول کن خواهر الان بگه هم ازکجابخرم?? دیگه من پرواز دارم برمیگردم مشهد

توکل بخدا هرچی صلاح باشه. میگما فقط ازاین داروهامیشه که ادم هی چرتش بگیره؟ هی خوابم میادش