2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

نازیلای عزیز کامل متوجه نشدم چی شد ولی به درستی درکت میکنم ‌. از خدا میخوام به زودی یه کوچولوی ناز بهت بده . فقط مواظب باش افسردگی بعد از سقط نگیری چون من سال قبل که سقط داشتم تا چندماه از لحاظ روحی درگیر بودم . تا میتونی خودتو سرگرم کن و هر چه سریعتر دوباره اقدام کن . بهترین ها نصیبت بشه ❤

بچه ها چه قرصی معرفی میکنید برا کیفیت تخمک من دوستم ذخیره ش ۳/. هست چی بخوره بهتره؟؟؟؟

منم ذخیرم کمه پانکچر قبلی گرمیجات و فرتیل اید اینوفولیک آهن کیوتن رویال ژلی خوردم کیفیتم خوب بود

این دفعه فقط دارم اووبوست میخورم انشالا اینبار هم خوب باشه

قطعا همینه وقتی دکتر بهت میگه نیاز نیست مطمئن باش میدونه رو کیفیتت اثر نمیذاره که میگه برو تو سیکل ...

انشالله عزیزم ببخش اگه ناراحتت کردم. انشالله شما هم بهترینا برات رقم بخوره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها من قرار شد برای ی سری درمانهای جانبی فعلا یکی دو ماه عقب بندازم انتقالمو. الان نمیدونم همچنان باید آ.اس.آ رو بخورم یا نه؟ اگه قطع کنم مشکلی پیش میاره؟ هتروزیگوت بودم تو آزمایشمم.

@زینبی_بابا    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای گلم شبتون بخیر خوبین؟ همین الان میخوام به نیت بچه دارشدن هممون واینکه انشالله خداوند بچه ...

دست گلت درد نکنه مهربوووووون. خدا نی نی های گلتو حفظ کنه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

اینو الان ی جایی خوندم خیلی بهم چسبید گفتم برا شمام بفرستم:

خدا هی میگه: قربونت بشم بسپارش به من، وکیلم؟

بعد ما هی ناز می کنیم، 

بهش میگیم نه، تو نمیتونی...

یه همچین آدمایی هستیم ما...

یه سوال میگم جریمه نشدین    اخه من بااینکه ۳۰کیلومتر فقط تاخود اصفهان فاصله داریم ولی مجبو ...

بااتوبوس رفتیم به خاطر همین اذیت شدم خیلی 

۳عصر حرکت کردیم ۵صبح رسیدیم بعد رفتیم ابن سینا ودکتر ۸شبم حرکت کردیم برای شیراز 

هنوز گیجم

بااتوبوس رفتیم به خاطر همین اذیت شدم خیلی  ۳عصر حرکت کردیم ۵صبح رسیدیم بعد رفتیم ابن سینا ودکت ...

اوووه خدا قوت عزیزم. ان شاالله با فسقل های شیرین خستگی از تنتون دربیاد

اینو الان ی جایی خوندم خیلی بهم چسبید گفتم برا شمام بفرستم: خدا هی میگه: قربونت بشم بسپارش به من، و ...

قربون خدا برم من صبرم کمه...ان شالله خدا خودش ی نگاه کنه به ما....انقدددررر هرلحظه دعا میکنم میگم نکنه خدادوست نداشته باشه