2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست
سلام بچه ها  طاعات و عبادات قبول  من امروز صبح عمل هیسترو کردم هم پولیپ داشتم که برداشتن ...

عزیزم از کجا فهمیدن این مشکلات هست؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خب آخه زهرا جون دوستمون که بالا گفتن پانکچر کرده فقط از ۱۸ تا تخمک فقط سه تا جنین براش تشکیل شده میگ ...

گلم هرکس براش جنین تشکیل نشد که دلیلش کیست اندو نیست 

بستگی به کیفیت تخمک داره 

الکی فکرتو درگیر نکن 

اینو دکترالبرزی گفت هرکس کیست اندو نیاز به عمل داشته باشه بهتره اول پانکچربشه بعد عمل 

چون باعمل ذخیره افت میکنه 

پس تو داری روند درست رو میری جلو 

نگران نباش اصلا ایشالا همه چیز خوب پیش میره 

دیروز یه خانم جوون ۳۷ساله اومده بود پیش طرازی بعد ۱۸سال با دکترطرازی باردار شده بود .....دوبار رویان منفی ده بود 

یه خانم دیگه هم ۵۰سالش بود بعد ۱۳سال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از کجا فهمیدن این مشکلات هست؟

دوبار انتقال نگرفتن و قبل از انتقال بهمن رفتم سونو سه بعدی گفتن پولیپ ۷میلی داری عکس رنگی رحم هم نشون داد 

ولی دکترم گفت انتقال میدم اگر نگرفت هیسترو میکنم ۱۸بهمن انتقال دادم گرفت ولی یک هفته بعد از مثبت شدن سقط شد گفتن پس حتما هیسترو کنیم 

امروز بعد از عمل دکترم گفت علاوه بر برداشتن پولیپ یه خراش یا برش به رحم دادیم به خاطر قوسش

و انشاالله دارو میدم برای انتقال ماه بعد ❤️❤️❤️

نه هیچی نگفت جنین شناسم هیچی نگفت یادمم نبود ازش بپرسم این بار برم میپرسم

مرسي عزيز راستي نگفت واسه  اينكه تعداد تخمك هات بيشتر بشه  دوز امپول ها رو زياد ميكنه؟ واسه منفي شدن هيجي نكفت انتقال اولت  يا كلا همون ميگن ٤٠ درصد احتمال بارداري هست 

گلم هرکس براش جنین تشکیل نشد که دلیلش کیست اندو نیست  بستگی به کیفیت تخمک داره  الکی فکر ...

آخه اون دوستمونم کیست آندومتریوز داشته این که درست شرایطا و جوابدهی بدن هر کسی با هم فرق داره. انشالله که برای من اتفاق خوب پیش بیاد و خیلی زود مامان بشم. مرسی عزیز دلم فدات

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه هیچی نگفت جنین شناسم هیچی نگفت یادمم نبود ازش بپرسم این بار برم میپرسم

ميگم  اون كاربر كه كفتي اولين انتقالش با نصر يه جنين پسر داشت مثبت شد نكفت چيكار كردم ؟يا كاملا شانسيه

عزیزم  ممنونم از دعات  انشاالله قسمت همه مون  بعد از دوسال آره🤣

شما قدر خودتون رو بدونید که تهران هستید بهترین دکترا هستن دکترای تهران عالی هستن 

اگر بدونی من چقد اذیت شدم از شیراز اومدم هنوز گیجم 

الانم ایقددددد دوستدارم با دکتر طرازی ادامه بدم اما واااقعا راهش اذیتم 

میگم یه سوال ؟دکتر جنتی و دکتر طرازی جز دکترایی معروف تهران هستن؟

برام عجیبه مطبشون خیلی ساده کوچیک و خلوت بود 🙄وخودشون مهربووووون 

دکترای شیراز مطبشون همه انگار قصر و شلووووغ وبداخلللاااق 

خیلی این تفاوت برام جالب بود که دکتر طرازی وجنتی که بهترینها هستن چرا یه دستی رو مطب نمیکشن

دوبار انتقال نگرفتن و قبل از انتقال بهمن رفتم سونو سه بعدی گفتن پولیپ ۷میلی داری عکس رنگی رحم ه ...

انشالله عزیزم. سونوی سه بعدی کجای تهران داره عزیزم؟ من عکس رنگی چیزی نشون نداد فقط دکترم گفت آرکوئیته یه مقدار رحمم. گفت نیاز جدی به هیسترو نمیبینم. 

فدات شم من خودم همیشه به فکر کیستم هستم ولی امروز پیام شما رو هم که دیدم یکم نگران شدم🤭 ولی اصلا فک ...

منو پشیمون کردی از اینکه سوالمو اینجا پرسیدماا

نذار عذاب وجدان بگیرم دیگه دختر خوب

دکتر به من گفت ممکنه دلیلش این باشه خیلی از بچه های اینجا اصلا مشکل منو تورو نداشتنو دفعه اول به هزار دلیل براشون جنین زیاد تشکلیل نشده پس ببین که ممکنه اصلا آندومتریوز دلیل بی کیفیت شدن تخمک نباشه

بعد گفتم که من کیست آندومتریوز ندارم من آندومتریوزم خیلی پیشرفتس و خیلی جاهارو درگیر کرده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
شما قدر خودتون رو بدونید که تهران هستید بهترین دکترا هستن دکترای تهران عالی هستن  اگر بدونی من ...

والا الان انقد متاسفانه ناباروری زیاد شده به جرات میتونم بگم خیلیا جز دکترای معروف تهران حساب میشن یعنی همه دارن تو این زمینه کار میکنن 

خلوتی و شلوغی تاثیری تو کار نداره 

مهم نیست دکتر بتونه تشخیص بده علت ناباروری چیه و چه راه حلی در نظر داره 

وگرنه مطب هست خیلی شلوغ ولی نتیجه ها جالب نیست 

من که شریعتی رفتم سه بعدی 

انشالله عزیزم. سونوی سه بعدی کجای تهران داره عزیزم؟ من عکس رنگی چیزی نشون نداد فقط دکترم گفت آرکوئیت ...

من شریعتی دکتر مریم ابراهیمی رفتم عزیزم 

خب اگر دکترت نیاز نمیبینه هیسترو نکن

من شریعتی دکتر مریم ابراهیمی رفتم عزیزم  خب اگر دکترت نیاز نمیبینه هیسترو نکن

نه نکردم گلم. فعلا فقط خراش داد برام. تا ببینم خدا چی مخواد