2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
جدی گفت روزه نگیر. اتفاقا مم میخواستم از امروز نگیرم باز دلم نیومد ولی از فردا نمیگیرم چون خودم استر ...

عزیزم ابن سینا کاری نداره بری مطب. لزومی نداره بهشون بگی

فقط ببین منشی وقت میده؟ اونو باید پیله کنی بهش ازش وقت بگیری 🙄

روزه هم نگیر چند روز. وای شما چرا آدمو اذیت میکنین 🤣

اره روزه نگیر چون شرایطامون یکیه فک کنم بدنامون ضعیف میشه که دکتر گفته نگیرم ،،،،،،،قبول میکنن پزشک ...

آره این همه تلاش کن خودمون رو تقویت کردیم با قرص و همه چی حالا خرابش نکنیم. آره قبول میکنن مشکلی نیست. منم استرس همینو داشتم اولای عید بعد با خودم گفتم ول کن تو رو خدا الکی واسه اینم حرص بخورم. ثمین از دوستای همین جا قبل عید با پزشک جایگزین ویزیت شد و دارو بهش داد و حدود ۲۶.۷ تا تخمک داشت خیلیم راضی بود. هر چی که قسمتمون باشه همون میشه نگران نباش. چشم حتما میام بهت میگم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه‌ها اینکه دخترهام خیلی شدیدتر از قبل وول وول میخورن یعنی وزنشون هم بالا رفته انشالله دیگه، نه؟؟ دیشب رو مبل لم داده بودم، یه کوسن هم رو شکمم بود. بالا پایین میرفت قشنگ.

چرا وزنم بالا نمیره آخه. مثل خرس گریزلی دارم میخورم، هیچی به هیچی. 

عزیزم ابن سینا کاری نداره بری مطب. لزومی نداره بهشون بگی فقط ببین منشی وقت میده؟ اونو باید پیله کنی ...

از فردا روزه نمیگیرم ببخش تو رو خدا آخه هیچی نمیدونم این یکم استرس بهم میده🤭🤭

گفتم شاید بعد ابن سینا واسه عمل پانکچر قبولم نکنه چون اونایی که میرن مطب بیمارستان آبان فکر میرن به این خاطر گفتم. مطب دوستامون راحت نوبت گرفته بودن اونو میتونم یه کاریش کنم. 

خب خدا رو شکر. آره طرازی دی اف آی خیلی براش مهمه. مورفو چقد بود ؟ منم صبح بی بی چک زدم خبری نیست دوب ...

سلام عزیزم من از دکترم پرسیدم گفت بهتره نگیری چون حددودا ده روز دیگه سیکلم شروع میشه وگفت باید داروهاتو بخوری

سلام عزیزم من از دکترم پرسیدم گفت بهتره نگیری چون حددودا ده روز دیگه سیکلم شروع میشه وگفت باید داروه ...

سلام گلم. نه پروانه جون منم دیگه نمیگیرم خدا خودش ببخشه. منم چند روز دیگه پری میشم میرم برای شروع سیکل حیفه اینقد مکمل و خودمون رو تقویت کردیم هیچ

سلام گلم. نه پروانه جون منم دیگه نمیگیرم خدا خودش ببخشه. منم چند روز دیگه پری میشم میرم برای شروع سی ...

پس احتمالا با همیم انشالله دوتامونم جواب بگیریم منم حدودا ۱۰روزه دیگه اگه پری جون یاری کنه وسره وقت بیاد

از فردا روزه نمیگیرم ببخش تو رو خدا آخه هیچی نمیدونم این یکم استرس بهم میده🤭🤭 گفتم شاید بعد ابن س ...

اهان کلا میخوای بری مطب؟ نه یه جلسه رو برو. بعدش دوباره برو ابن سینا. اونجا کمتر معطل میشی. البته تو مطب به پرونده ات نیاز داره که دوز داروهات رو بده. 

اصلا الان که دیگه تعطیلی نیست. احتمالا مرتب میره مرکز. نگران نباش. من پارسال فقط یه بار اون وسطها بین التعطیلین با یه دکتر دیگه ویزیت شدم. 

پس احتمالا با همیم انشالله دوتامونم جواب بگیریم منم حدودا ۱۰روزه دیگه اگه پری جون یاری کنه وسره وقت ...

انشالله که نتیجه میگیریم. دکتر بهت واسه قبلش مکملی چیزی نداد دوباره 

اهان کلا میخوای بری مطب؟ نه یه جلسه رو برو. بعدش دوباره برو ابن سینا. اونجا کمتر معطل میشی. البته تو ...

نه کلا نمیخوام برم گفتم اگه روزی که پری بشم طرازی مرکز نباشه میرم مطبش همون یه بار. همه مدارک توی پروندم رو دارم پیش خودم خدا رو شکر. خب خدا رو شکر مرسی عزیزم که وقت گذاشتی. دارچین جون اگه روز سه پری بریم خیلی دیره حتما باید روز اول دوم‌باشه؟

[QUOTE=186200240]عزیزم از رو ازمایش نمیشه گفت تیاز به عمل داره یا نه. من شوهرم واریکوسل دو طرفه شدید داشت که عمل کرد. ...[/QUOTEخداروشکر که جوجت الان تویه دلته😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭