2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم یعنی بین الل های به ارث رسیده یکیش(تفاوت داره) جهش داره نه هر دو  هموزیگوت(جهش هر دو الل ...

سلام زینبی جون 

از دوستمون که آزمایش سلفری داده بود چه خبر ؟ 

ان شاءالله که آمننیوسنتزش خوب بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم عزیزم دلگرمی دادی بهم ...اره با پریودی ۳۸هفته و۱روزم ...

عزیزم نگران چی هستی؟ دوقلوها از ۳۶ هفته نیاز به دستگاه ندارن چه برسه به یه قلو اونم تو هفته ۳۹! اصصلا نگران نباش عزیزم. ماشالله وزنش هم که خوبه، سونو هم گفته نارس نیست. چرا برای خودت دغدغه میتراشی؟ ❤️

عزیزم نگران چی هستی؟ دوقلوها از ۳۶ هفته نیاز به دستگاه ندارن چه برسه به یه قلو اونم تو هفته ۳۹! اصصل ...

میگم یه وقت خودم اصرار نکنم بدنیا بیارنش دستگاه بره پشیمون بشم تواین شرایط بیمارستان موندن هم خودش سخته ...ایشالا که مشکلی برای هیچکسی  پیش نمیاد شماهم دوقلوهای نازتو به سلامتی بغلت میگیری فردا اماده میرم اگه دکترقبول کنه زایمان میکنم دیگه به استرسش نمی ارزه میگم شاید صبح ان اس تی بدم خوب باشه معلوم نیس که تاشب دوباره مشکلی پیش بیادیانه 

سلام عزیزم اره رفتم کیوتن بهم داد گفت اینم بخور همه ازمایشام خوب بود ان شاءالله پریود شدم باید برم ب ...

خب خدا رو شکر. آره طرازی دی اف آی خیلی براش مهمه. مورفو چقد بود ؟ منم صبح بی بی چک زدم خبری نیست دوباره واسه سه شنبه وقت گرفتم انشالله پری بشم میرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

سلام عزیزم خیلی خیلی برات ناراحت شدم 

اتفاقا همش تو فکرت بودم چون ویاو حالت تهوع داشتی 

واقعا سقط بعد از این مرحله خیلی سخته 

خدا خودش بهترین ها رو نصیب قلب مهربونت کنه و به زودی زودی مامان شی گلم 😍

خب خدا رو شکر. آره طرازی دی اف آی خیلی براش مهمه. مورفو چقد بود ؟ منم صبح بی بی چک زدم خبری نیست دوب ...

نه اراسته مهم بود براش 

عب نداره گلم عوضش با میکرو صد درصد مامان میشی شک  نکن  یه کم زعفرون و دارچین و زنجبیل تو چاییت بریز بخور پیاده روی هم بکن پریود میشی 

مورفو هم  یک درصد تحرک آصفر تحرک بی 15 

راستی طرازی گفت روزه اصلا نگیرم 

حالا خدا کنه یه جوری پریود شیم که اول یا دومش نهایت بریم پیش دکتر تا امپولا رو زود شروع کنیم روز سوم دیر میشه نه برای شروع امپولا؟؟؟

نه اراسته مهم بود براش  عب نداره گلم عوضش با میکرو صد درصد مامان میشی شک  نکن  یه کم ...

جدی گفت روزه نگیر. اتفاقا مم میخواستم از امروز نگیرم باز دلم نیومد ولی از فردا نمیگیرم چون خودم استرس دارم. من اگه روز اول دوم پریودم طرازی نباشه میرم با پزشک جایگزینش دیگه مجبورم نمیخوام اعصابه خودمم بابته این خورد کنم شایدم زنگ بزنم ابن سینا ببینم قبول میکنن برم مطبش. چون یکشنبه هم مطب هست بچه ها اینجا گفتن روز اول دوم بری عالیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اع ژله هم خوبه؟ باشه عزیزم. بنظرت نشاسته بخورم یانه؟ سابفه یبوست دارم.  وای خدابه دورکنه دیروز ...

بله ژله خوبه اگر يبوست داري نخور اي جانم بيشتر مراقب خودت باش❤️

خداياشكرت....❤️ 
آره برای منم قطع کرده.حالا یه کم نگرانم که استفاده کنم یا نه؟راستی چیکا جون پردنیزول چطور استفاده می ...

وقتي قطع كردن بهتره استفاده نكني عزيزم. پردنيزولون من شبي يدونه ميخورم دكترمم گفت فعلا بايد بخورم. من امروز امپولمو قطع كردم بجاش روزي سه تا شياف استفاده ميكنم خيلي نگرانم مشكلي پيش بياد يموقع😭😭از هفته ي بعدم سه تا شياف رو گفت بكن دوتا😞

خداياشكرت....❤️ 
والا رژیم خاصی نداره ولی کلا اهل سیگار و الکل و فست فود هم نیست سرد هم میکنه مکمل هم میخورد دیگه نمی ...

ممنونم عزیزم .انشالله که برای شما هم همه چی به خوبی پیش میره و کلی جنین با کیفیت عالی تشکیل میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
جدی گفت روزه نگیر. اتفاقا مم میخواستم از امروز نگیرم باز دلم نیومد ولی از فردا نمیگیرم چون خودم استر ...

اره روزه نگیر چون شرایطامون یکیه فک کنم بدنامون ضعیف میشه که دکتر گفته نگیرم ،،،،،،،قبول میکنن پزشک جایگزین بریم؟؟؟؟؟ 

فکر درستی کردی بهتر از اینه که درمانو دیر شروع کنی ان شاءالله ب موقع میشی و میری برای شروع 

هر کاری کردی بیا ب منم بگو  

حالا الان استرس اینو گرفتم که کی میخوام پریود بشم کی وقت بگیرم 

میگم یه وقت خودم اصرار نکنم بدنیا بیارنش دستگاه بره پشیمون بشم تواین شرایط بیمارستان موندن هم خودش س ...

عزیز دلم. فکر کنم طبیعیه آدم فکرش هزار راه بره. اما اگه خدایی نکرده شک به دلت افتاد برو و خیال خودت رو راحت کن. انشالله تا چند روز دیگه خبر به سلامتی فارغ شدنت رو میدی بهمون ❤️❤️❤️