2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

سلام بچه ها من حاات پریود اومده سراغم ک دیگه تافردا نهایتا پس فردا میشم بعد برم انتقال ان شالله....خوب بودماااا الان استرس گرفتم هنو نرفته اینم وای به حال ک برم تو سیکل انتقال....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی متاسفم خیلیییییی ناراحت شدم هر چی بگیم از درد شما کم نمیشه انشالله که خدا بهت صبر و آرامش ...

مرررسی عزیز دلم ، انشالله خدا قسمت همه بچه های تایپیک بچه های سالم و صالح کنه ، فعلا که قسمت من نبود 

اول گفتم نیام اینجا بگم که باعث ناراحتی نشم ولی دلم گرفته بود ، فقط شما ها حال منو میفهمید 😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزدلم باریکلا به این انرژی و حس خوبی ک داری انشالله همون ماهی ک انتظارش رو نداری به آرزوت برسی

مرررسی عزیزم 

دیگه با مصلحت خدا نمیشه جنگید خواهر 

حالا بشینم هر روز گریه کنم نه بچه ام زنده میشه نه حامله میشم 🙃 پس روحیه خودمو حفظ میکنم تا بتونم استرس کم کنم شاید خدا طبیعی بهم بچه بده ، پیش خدا دور نیست 

مرررسی عزیز دلم ، انشالله خدا قسمت همه بچه های تایپیک بچه های سالم و صالح کنه ، فعلا که قسمت من نبود ...

خوب کاری کردی گفتی من و همسرم برای آرامشت خیلی دعا کردیم من مادر نشدم ولی داغ دیدم به هر حال حالت رو درک میکنم انشالله که مامان میشی زود یه مدت استراحت بده به خودت دوباره یه تصمیم بگیر هیچ وقت خودتو نباز. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها من حاات پریود اومده سراغم ک دیگه تافردا نهایتا پس فردا میشم بعد برم انتقال ان شالله....خ ...

وااای چرا استرس آخه ؟ 😑😑 

پاشو برو پیاده روی ، آهنگ شاد گوش کن 

بسمر به خداااا 

خودش همه چیز درست میکنه ، اگه انقدر استرس داری اصلا نرو انتقال اول حال خودتو اوکی کن 

والا نمیدونم عزیزم ، من حتی لکه بینی هم قطع شده بود و همه چیز خوب داشت پیش میرفت ، دیگه مصلحت خدا بو ...

تو این چند روز خیلی به فکرت بودم،گفتم حتما ویارش بد شده که نتونسته بیاد،عزیزم متاسفم،انشاالله یه جور دیگه خوشحال میشی،طبیعی حامله میشی که دردسر هاش از میکرو کمتره

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
زينب جون ما اخرين امپولمو امروز زدم از فردا بجاي امپول بايد روزي سه تا شياف مصرف كنم  يه راهنم ...

والا من بودم باز هم تا یک هفته بعد از اتمام لک آمپول میزدم یا حداقل تا 5 روز

بعدا که آمپول ها تمام شد هر 8 ساعت یک شیاف 

خوب کاری کردی گفتی من و همسرم برای آرامشت خیلی دعا کردیم من مادر نشدم ولی داغ دیدم به هر حال حالت رو ...

مرررسی عزیز دلم ، خیلی حرفات به دلم نشست 😍 واقعا ممنونم ، انشالله به زودی زود مامان میشی عزیزم 😇😇😇 از همسرت هم تشکر کن 💚

والله موندم چیکارکنم... امروز یادم رفت بپرسم بعدکلی زنگ زدم برنداشتن. بنظر فردا بگیرم? کلی غذا بخورم ...

آره گلم میفهمم چی میگی 

ولی چون ریسک لخته شدن خون داری و احتمال عقلانی هست که خطر داشته برات روزه نگیری بهتره

تو این چند روز خیلی به فکرت بودم،گفتم حتما ویارش بد شده که نتونسته بیاد،عزیزم متاسفم،انشاالله یه جور ...

ببین تا چند ۳ روز بعد سقط هنوز ویار داشتم 😑😑 تازه امروز خوب شدم ، ممنونم گلم 💚 مرررسی از دعای خیلی خوشگلت ، انشالله برای همه دوستان یه بارداری طبیعی اتفاق بی افته