2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امروز لک قهوه ای دیدم قطع شد دکتر گفت زود ازمایش دادی داروهات ادامه بده ممکنه لانه گزینی باشه؟ ...

آلوچه جان داروهات  رو قطع نکن.به نظر من روز ۱۶ انتقالت برو آزمایش بده.منم همون روزای اول انتقال نصف شب از خواب پریدم دیدم رو شکمم خوابیدم اینقدر نگران شدم که نگو

آلوچه جان داروهات  رو قطع نکن.به نظر من روز ۱۶ انتقالت برو آزمایش بده.منم همون روزای اول انتقال ...

تازه آلوچه جان .من دوستم روز ۱۴ انتقال رفت بتاش ۵۰ بود روز ۱۶ روز ۱۲۴ بود.برای بعضی ها خیلی دیر میره بالا

آلوچه جان داروهات  رو قطع نکن.به نظر من روز ۱۶ انتقالت برو آزمایش بده.منم همون روزای اول انتقال ...

لک از کجا اومد قهوه ای امروز روز ۱۳ دکتر گفت طبیعی تا ۱۶ ازمایش نرو ..شیاف واژینال استفاده کنم ؟

عزيزم منم مطب دكتر عليرضايي ميرم دودقيقه  دكتر حرف ميزنه بعد ميره اتاق بعدي ديكه ماما برام ...

نمیدونم عزیزم بستگی داره با کدوم مرکز و پزشک بتونی ارتباط برقرار کنی. مثلا اون روز یکی تو مام میگفت دکتر متین شنیدم سرش خیلی شلوغه و وقت نمیذاره، اما راستش من اینجوری ندیدم دکتر رو. خدایی هر بار هم خواست بره اتاق بعدی از من میپرسه با من کاری نداری؟ سوالی نداری دیگه. ولی خب بعضی ها قصه حسین کرد میخوان برای دکتر تعریف کنن و هر سوال رو ده مرتبه میپرسن، خدایی خب دکتر هم حق داره که سریع جمع و جور کنه و بره به مریض بعدی برسه. بازم میگم بستگی داره آدم با کدوم دکتر حس بهتری میگیره، پیش همون بره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تازه آلوچه جان .من دوستم روز ۱۴ انتقال رفت بتاش ۵۰ بود روز ۱۶ روز ۱۲۴ بود.برای بعضی ها خیلی دیر میره ...

من که امیدی ندارم ولی دکتر گفت الان داره لانه گزینی میکنه چکار کنم مجبورم ادامه بدم 😢دیشب از بس گریه کردم‌ صبح لکه دیدم نمیدونم خوبه یا بده اخه میگن تا امپول قطع نکنم پریود نمیشم

چمیدونم والا من که هنوز معاینه نشدم تو بارداری . اخه لی لا جونم فکر کنم سزارین هست 

عزیزم والا من خودم تو بارداری دوم آخراش که شکمم سفت میشد و انقباض داشتم روز قبل زایمان که رفتم بیمارستان معاینم کردن احتمالا میخواستن ببینن دچار زایمان زودرس نشدم و دهانه رحمم باز نشده باشه. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین منم این مشکل برام پیش اومد و پریودم وقتی شروع شد سیاه سیاه بود رفتم سونو دیدم ...

خیلی ممنونم از جوابت یعنی ممکنه پانکچرم باعث کیست شده باشن؟ با دکترم که در میون گذاشتم گفتن بهتره حتما آز خون بارداری بدم اگر منفی بود برم سونو و دارو بدن پریود شم حالا دوتا سوال برام بوجود اومد اینکه خوب وقتی بی بی چک منفیه یعنی باردار نیسم دیگه چه کاریه بیخود برم خون بدم و اینکه چون میخوام انتقال بدم طبیعی پریود نشم و به دارو بشم خدای نکرده به انتقالم تاثیر منفی نمیزاره؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله مام بودم هنوزم مام میرم تحت نظر دکتر متین هستم

اونجا كه همه از دكتر عليرضايي تعريف ميكنن وخداروشكر باردار هم اونجا زياد ديدم چند بار رفتم ،ايشاله منم اين بار مثبت بشم جون واقعا ديكه نميتونم اي وي اف كنم فقط يه جيزي واسه من اسپرين تجويز نكردن چون كفتن انتقال منفي نداشتي يعني بار اولمه همش ميترسم شايد احتياج داشته باشم

اونجا كه همه از دكتر عليرضايي تعريف ميكنن وخداروشكر باردار هم اونجا زياد ديدم چند بار رفتم ،ايشاله م ...

عزیزم انشالله اینبار مثبت میشی و نه ماه بارداری شیرین و آروم رو تجربه میکنی. فکر کنم انتقالت مثبت شه آسپرین یا آنوکسا برات تجویز کنن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم انشالله اینبار مثبت میشی و نه ماه بارداری شیرین و آروم رو تجربه میکنی. فکر کنم انتقالت مثبت شه ...

ولي من حرف دكتر رو نميتونم قبول كنم كه به من گفت كيفيت ذاتي  وشما كيفيت تخمكت تو محيط ازمايشگاه ضعيف ميشه فكر ميكردم ديكه حتي نميتونم طبيعي باردار بشم  ولي تو همين تاپيك اول هاش  ها رو خوندم  خيلي ها بودن بار اول  كفتن مكمل نخوردن و تخمك پوج داشتن ولي گفتن تغذيه درست  ، اب خوردن زياد ومكمل  اوابوست  وويتامين ها  يا عوض شدن دارو ها تخمك هاي خوبي براشون تشكيل شده