2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ایییی خواهر من نمیدونم فکر مورفو صفرباشم یا dfi بالا یا لوله هیدروام    اینجوری نگو بسپر د ...

عزیزی انشالله که مشکلای شمام حل میشه هممون اینجا تا حدودی مثل همیم. نه من دیگه ناراحت نمیشم چون واقعا خودمو آماده کردم واسه میکرو تازه ذوق دارم زودتر بشم برم واسه پانکچر🤭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم سخته داغ عزیزدیدن... خداعزیزانت روحفظ کنه.  یه چیزی بگم? نمیدونم توهمه یازیادی ان ...

آره خیلیییییییییی😔😭

نمیخوام دلتو خوش کنم اما منم خیلی دلم برات روشنه حالا ببین ۱۴ روز دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزی انشالله که مشکلای شمام حل میشه هممون اینجا تا حدودی مثل همیم. نه من دیگه ناراحت نمیشم چون واقع ...

بسیار عالی .احسن به این روحیه .همینجوری بری جلو بخدا زودتر نتیجه میگیری .ان شاء الله عزیزم .الهی همگی باهم حاجت روا شیم

سلام دوستای عزیزم خوبین؟ من انتقال دادم دعاکنیدتوروخدا برام بمونن.  فقط نگرانم بیست دقیقه پیش ...

انشالله مامان میشی همین دفعه .

نه بابا با دستشویی چیزی شون نمیشه نترس یادمه یبار یکی گفت بلافاصله بعد انتقال دستشویی رفته بود ومثبت هم شده بود.

الان مرخص شدی؟

یا رب العالمین
منم آزمایش شکست دی ان ای رو میگم اسمش تانله  سه سال پیش هشتصد و خورده ای اصفهان دادیم جوابشم ...

مطمینی آخه ما دادیم یه دی اف آی نوشته یه دی ان آی نوشته شد دویست و خورده ای. شاید مال شما خیلی حرفه ای بوده

سلام دوستای عزیزم خوبین؟ من انتقال دادم دعاکنیدتوروخدا برام بمونن.  فقط نگرانم بیست دقیقه پیش ...

جان جان مبارکه   

از همین لحظه ننه شدی تا انشالله 120 سال دیگه   

نه اشکالی نداره. نگران نباش. بچه ای که با یه جیش بخواد از بین بره، از اول به وجود نمیاد   

انشالله مامان میشی همین دفعه . نه بابا با دستشویی چیزی شون نمیشه نترس یادمه یبار یکی گفت بلاف ...

جدی؟ ایشالله برای منم اینطور بشه. 

یعنی اصلانتونستم تحمل کنمامیترکیدم رسما بیشتر فشار میومد به شکمم. نه هنوزاومد دراز کشیدم روتخت گفتن1یا2ساعت بمونید. من1:30انتقال دادم. 

دعام کن عزیزم منم تسبیح دستمه برای همتون صلوات میفرستم

به سلامتی مهربون جون .منتظر خبر خوبت هستیم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره خیلیییییییییی😔😭 نمیخوام دلتو خوش کنم اما منم خیلی دلم برات روشنه حالا ببین ۱۴ روز دیگه

نگوعزیزممم ببخش ناراحتت کردم😢😢😢

راست میگی فداتشم؟ توکل بخدا انشالله خداکنه همینطوربشه یعنی اصلا سر از پانمیشناسم اونجوری

نازنین جون عزیزم رویانم خیلی خوبه.... اما من امیر جنتیو از دکترای این سیناست میشناسمش و مطبیشم ویزیت ...

سلام عزیزم تو سیکل پانکچر برای تقویت و کیفیت تخمک تغذیه چی خوبه بخورم ؟ ماساژ شکم با روغن سیاهدانه خوبه یا بد؟

ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم🙏🙏