2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام انا جان دی ان ای فرگمنت باید چند باشه؟ برلی همسرم ١٨ درصده
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین جون عزیزم رویانم خیلی خوبه.... اما من امیر جنتیو از دکترای این سیناست میشناسمش و مطبیشم ویزیت شدیم.... این آردسشه: بزرگراه رسالت. نبش استاد حسن. هر روز ۴ تا ۷ اینم شمارشه: 021 2233 2950 0919 609 6164 دریای دنیز عزیز من که به خاطر سختیایی که کشیدم حتی حاضر نیستم یه نفر در صف انتظار و حسرت مادرشدن باشه.... تپل مپل جون یعنی آنتی تی پی اوت بالاست؟ یا هاشیموتو هستک خود ایمنی تیروئیدو داری؟ به هر حال دکترت تشخیص میده سرم لازمه یا نه.... آرزو جون آره درد زیر دل داری، به مثانت فشار میاد.... اما به مرور کمتر میشه نگران نباش.... آرزو جون منم حالت تهوعم زود خودشو نشون داد زودم بار و بندیلشو بست و رفت پی کارش.... من عملا فقط هفته ۵ تا ۷-۸ حالت تهوع داشتم بعدش دیگه نداشتم.... نگران نباش عزیزم همه شون تا سه ماه اول معمولا هستن بعدش دیگه میرن پی کارشون.... آوا جون فدات.... ایشالله همه چی حل میشه.... آدی جون فدات خوبم.... چشم الان میرم چک میکنم.... سبزه جون عزیزم اونایی که زیاد سرمامیخورن یا عفونت میگیرن ایمنیشون پایینه.... اونم یه جور نقص ایمنیه..... اما بعضیا نقض ایمنیشون جوریه بدنشون نسب به خودش حالت تهاجمی میگیره و اصطلاحا بین دوستان میگن ایمنیش بالاش اما عبارت همون نقص ایمنی یا ایمنی مختل درست تره.... مثلا من خودم سالهاست سرما نخوردم.... البته بعضی دوستانم بودم سرما زیاد خوردن اما بازم تقص ایمنی داشتن.... در ضمن ظاهرا دوستانی که آلرژیم دارن معمولا نقص ایمنی رو داشتن.... خلاصه راه دقیقش همون آزه اما خوب آلرژی و سرمانخوردن یا دردای مفصلی و .... هم میتونه یه هینت باشه.... اما بازم میگن اینا کلی نیستن و ممکنه یکی سرمام زیاد بخوره اما مشکل داشته باشه.... اما آماری بخواییم نتیجه بگیریم معمولا کسایی که جزء این سه دسته بودن نقص ایمنی رو داشتن.... خلاصه راه نهایب همون آزمایشه.... یا کسایی که مشکل دیابت و تیروئید داشتن یا تو خوانوادشون دارن.... اونام میتونن جزء دسته نقص ایمنی باشن.... درسا جون ایترالیپیتید همون از خانواده سرم آی وی آی جی هست.... برا نقص ایمنی هست.... درسا جوم عزیزم ایشالله این دفعه مامانی عزیزم.... وای لاله جون خیلی دلتنگت بودم.... همش میگفتم چرا لاله جون دیگه نمیاد.... عزیزم ایشالله همه چی برات خوب پیش میره..... عزیزم و اما در مورد سوالاتت.... راستشو بخوایی من درد موقع نزدیکیو رو تجربه نکرده بودم، ببخشیدا اینطوری واضح توضیح میدم.... من موقع نزدیکی یه فشار خاصی تو مقعدم حس میکردم انگاری حس کنی یه فشار غیر مستقیم به مقعدت وارد بشه.... به محض اون حس خودمو پس میکشیدم.... برا همین به خاطر ملاحظه همسرم درد اصلی رو تجربه نکرده بودم.... تا اینکه موقع معاینه فهمیدم منم میتونستم درد وحشتناکی داشته باشم اگه همسرم ملاحظمو نمیکرد.... و اما در مورد درد حین اجابت مزاج من اکثرا یوبس بودم.... ظاهرا یوبس یا اسهال بودن مداوم میتونه یکی از نشونه هاش باشه که من همیشه موقع پری وحشتناک یوبس میشدم..... یعنی دردم به خاطر این قضیه یوبس مضاعف میشد.... و اما در مورد آنا.... من همه آیتمای ایمنیم نرمال بودن به جز سه تا از سی دی مارکرام.... لاله جون یه چیزی بگم خیالت راحت بشه.... خورشت اصلی تبریزیا با هویجه.... ماها به جای شما که بیست کیلو بیست کیلو باقالی پاک میکنین و فریز میکنین ماها بیست کیلو بیست کیلو هویج خلال میکنیم و سرخ میکنیم میذاریم فریزر.... البتع من اینکارو نمیکنم چون از مواد غذایی فریزری زیاد استفاده نمیکنم.... منظورم اینه مصرف هویجمون خیلی بالاست.... هویج با مرغ یا گوشت حتی جزء غذاهای مجلسی و عروسیا و عزاهامونه..... یعنی اینطوری بود کلا تبریزیا باید همس تو کار سقط بودن.... پس نگران نباشین.... عسلک جون دو تا آیتم داره یکیش طبق آزمایشگاه ابن سینا زیر ۱۵ نرماله و بین ۱۵ تا ۳۰ بحرانی و بالاتر از ۳۰ رنج بحرانی رو هم رد میکنه..... یکیشم که زیر ۳۰ نرماله..... پس با این حساب مال شما عالیم هست.... چون نهایتش اینه که تو رنج بحرانی هست.... مال همسر من اونی که باید زیر ۱۵ میشد ۳۲ بود یعنی رنج بحرانیم رد کرده بود اما امیر جنتی گفت جای نگرانی نداره.... پس نگران نباش و کلیم خوبه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون. من فکر می کردم وقتی ذخیره بالا باشه میشه پلی کیستیک
اخه من. تموم آزهای هورمونیم. تو. رنج نرمال
چندین بار هم آزمایش دادم
حتی تو سونو هم مشخص نبود
اما دکتر با دیدن عدد Amh. گفت پل کیستیک هستم.
که بعد از اینکه چند دوره دارو گرفتم و درمان رو ادامه ندادم
الان سونو که میرم تو هر تخمدان چندتا فولیکول ریز میبینه
سلام آنا جون یه آزمایش برا من نوشتند که LH.22.5که تو رنج آزمایشگاه postmenopause Progesterone.0.53رنج آزمایشگاه follicular phase Estradiol serum.330رنجHormonal contraceptives اینا یعنی چی؟این آزمایش اصلا برا چیه؟ دکترم هیچ توضیحی نداد
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
لاله جووووووونم حق داری ازم ناراحت یاشی چندبار اومدم بهت پیام بدم ولی دیدم یکم درگیر هستی و نگران همسرت دیگه گفتم من فکر رو فکرت نرارم .... برای انتقال بعدی چند ماه باید صبر کنم .... در واقع پایان تابستون اونم چون تابستونه نمیخوان خودشونو درگیر انتقال کنن.... میندازنت بعد.... یعنی اینجور بهت بگم جوابت که منفی شد دیگه براشون مهم نیستی چون فقط دنبال اینن که امارشون بره بالا به اونایی اهمیت میدن که مثبت شدن..... گفته بودم بهت که خصوصی هم خیلی گرونه.... چون تمام داروهات رو باید ازاد بخری ولی دولتی به صورت داروی بیمارستانی بهت میدن.... توی دولتی هم فقط 3 بار اجازه میکرو داری بعدش باید پول بدی یا بری خصوصی دولت قبول نمبکنه.... در مورد جنین هم گفتن بهمون با نوجه به سن زن و کیفیت تخمک سعی میکنن یلاسنو کنن .... والا من موندم دیگه .... حیف تخمکا ..... واقعا دکترا بیشتزشون از لحاظ روحی ما براشون مهم نیستیم....
آنا جان واسه من سوال پیش آمده....لالاه سرخ گفتن آزمایشهای آندومتریوز واسه غربالگری سلولهای آندومتریوز سرطانی میشه اینو توضیح بدین؟مگه آندومتریوز سرطانی میشه؟
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
ثمر جوم عزیزم مگه روز دوم سوم پری این آزارو ندادی؟ پس باید تو فولیکولار فازا دنبال رنج نرمال باشی و مال خودتو چک کنی..... پست منوپوزال یعنی بعد یائسگی.... یعنی این رنج به دردت نمیخوره.... تو فقط ببین تو رنج فولیکولار فاز هستی یا نه.... با این تستا میخوان ببینن هورمونات نرمالن یا نه.... لی لی جون این تست ca125 کاربردای متفاوتی داره اما خوب اصلیترین کاربردش برا تشخیص سرطان تخمدانه.... خودت میدونی هر مثبتی هم میتونه کاذب باشه.... برا بحث آندومتریوزم کسی که درگیرشه ممکنه این آیتمش بالا باشه.... الکی خودتو نگران نکن.... قرار نیست با شنیدن هر چیزی بخوایی فکرای بد بکنی که..... آرزو جان فدات بشم.... خوشحالم که سهمی تو آروم شدنت دارم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان این آدرس کانال بارداری با میکرو اینجکشن تو تل گرام هست که توسط بنده ایجاد شده و هر کسی دوست داشت میتونه عضو بشه!!!! در ضمن لیست اعضا فقط برا ادمینستر (بنده) قابل رویته پس با خیال راحت میتونین عضو بشین.... tele gram.me/microinjection فقط فاصله تل گرام رو بردارین!!!! یا میتونین کلمه "microinjection" یا "میکرواینجکشن" رو تو قسمت سرچ تل گرام سرچ کنین و کانال رو پیدا کنین! در ضمن مطمئنم تو بهتر شدن کانال میتونم رو کمک تک تکتون حساب کنم.... دو طریق ارتباط با کانال بارداری با میکرو اینجکشن برای تبادل اطلاعات: ۱- لینک تاپیک بارداری با میکرواینجکشن - نی نی سایت http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1198642&PageNumber=1 ۲- از طریق ایمیل: turkana1378@gmail.com
لی لی و ثمر جون من یه فایل پی دی اف تحت عنوان تستهای هورمونی تو کانالم گذاشتم خیلیخوب و جامعه دوست داشتین دانلودش کنین.... خیلی به درد میخوره....
لی لی جون عزیزم اینطوری بخوایی پیش بری به صلاحته هیچی ندونی. .. عزیزم دونستنی که بهت استرس بده به درد نمیخوره..... من دنبال اطلاعاتم چون هر چقدر بیشتر بدونم آرامشم بیشتر میشه.... پس قرار نیست هر چی میشنوی شامل حالت بشه.....