2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
واقعا؟ یعنی خیلی اروم تزریق بشه؟ باشه میگم عزیزم فعلاکه میرم بیمارستان تزریق بعدبرم خانه خودمون مشهد ...

آره‌واللا‌خیلی‌تاثیر‌داره

بیرونم‌میزنی‌خیلی‌تاکیدکن‌آروم‌آروم‌سرنگ‌خالی‌کنه

بگو‌جاشون‌دردمیکنه‌واذییت‌میشم

اصلا‌یادبده‌شوهرت‌بزنه..

انشالله‌خدایه‌دوقلوی‌نازبهت‌بده‌

برووو‌که‌به‌امیدخداقراره‌مامان‌بشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
وای جدا؟؟؟ عزیزم خداروشکر ❤❤ شما هم لووتیروکسین ایرانی میخوردین یا خارجی؟؟؟ هنوزم میخوری؟؟؟

ايراني ميخورم عزيزم اره ٨ ساله ميخورم. با خيال راجت بخور اتفاقا كلي رو مثبت شدن و حفظ جنين تاثير مثبت داره خيالت راحت باشه.

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از جنین شناس عزیزم از اینکه جنین برام تشکیل نشده رفتم سوال کردم چرا جنین برام تشکیل نشد گفتن بخاطر ا ...

ااا پس گفتن ۸۰ درصد تخمک چون من افت بتا دارم جنین بلاست یه دکتر گفت از اسپرمه افت بتا یکی دیگه گفت از لوله چپ چون التهاب داره یکی دیگه گفت از ایمنی بدنته چون خیلی بالاس و پرندیزولون ندادن بهم موقع انتقال حالا نمیدونم از چیه چون همسرمم تحرک اسپرمش ۵ هست

دقیقا دکترت درست میگه من خودم هربار برای انتقال کلی پول مکمل و ویتامین فرتیل سی ام و ماکا میدم حتی ...

ایشالله عزیزم اینبار مثبت میشی و ثمره سختی‌هایی که کشیدیو میبینی به لطف خدا ایشالله هرچه زودتر مادر بشی عزیزم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
ااا پس گفتن ۸۰ درصد تخمک چون من افت بتا دارم جنین بلاست یه دکتر گفت از اسپرمه افت بتا یکی دیگه گفت ا ...

به نظر من فکر کنم از ایمنی باشه افت بتا وقتی جنین به بلاست رسیده یعنی هم کیفیت تخمک هم اسپرم خوب بوده پیگیر مشکل ایمنی باش گلم 

بخاطر همین دو دل شدم‌. شاید برم iui تعیین جنسیت . اگه ۳۰ یا ۴۰ تومن خرج کنم نگیره چی !!!

عزیزم به نظر من با مورفولوژی و تحرک صفر به iui اصلا فکرم نکن همون ivf به نظرم جنین بشه شانسی ببخشید رک بهت گفتم امیدوارم از دست ناراحت نشی امیدوارم با داروها مورفولوژی شوهرت بهتر بشه 

اره دیگه باید با قطره چکون میدادی اشکال نداره خودت و اذیت نکن نی نی تو چند هفته دنیا اوند و چند کیلو ...

اشتباه كردم ولي ديگه نميشه كاري كرد

هفته سي و نه تمام دنيا اومد ولي تو سونو اخر سنش سي و هشت هفته بود

وزنشم ٣٢١٠ بود 

عزيزم دكتر من گفت ضخامت بالاي ٩ براي انتقال عالي هستش و زير ٩ گفت انتقال انجام نميده

بچه ها امکانش هس ضخامت زیاد بالا بره و منفی کنه؟ من روز 10 ضخامتم 10 بود. و روز 18 برام انتقال دادن. تا اون روز احتمال داره بیشتر شده باشه و ...

اینجا ک دیدم اکثرا ضخامت ها پایینه گفتم نکنه این باعث منفی شدنم شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها امکانش هس ضخامت زیاد بالا بره و منفی کنه؟ من روز 10 ضخامتم 10 بود. و روز 18 برام انتقال دادن. ...

منم همین مساله فکرمو مشغول کرد عزیزم. ضخامت مناسب برای انتقال ۹ تا ۱۱ هست. من یه مقدار تو نت گشتم دیدم یه همچین مساله ای ممکنه باعث پس زدن جنین بشه واسه همین لوبیا سبز و نشاسته و شیر سویا نمیخورم چون سابقه ی ضخامت دارم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها امکانش هس ضخامت زیاد بالا بره و منفی کنه؟ من روز 10 ضخامتم 10 بود. و روز 18 برام انتقال دادن. ...

عزیزم فک کنم پروژسترون که تزریقش شروع بشه دیگه رشدش کم میشه با استرادیول 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰