2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
باشه عزیزم سعی میکنم بدم بهش بزنه.  عزیزم شما میدونی من چم شده؟ ازدیشب کلی معده ام درد میکنه ا ...

مهربون جون ان شاالله انتقال خوب و راحت و موفقی داشته باشی و با فسقل هات صحیح و سالم برگردی خونه و بعد خبر مثبت شدنتو بدی.   

حس خوبی دارم ک اینجایی  . کاش میشد ببینمت. حیف ک مرکزامون جداست. وگرنه امروز منم قراره برم مرکز برا دادن جواب ازمایشام.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
باشه عزیزم سعی میکنم بدم بهش بزنه.  عزیزم شما میدونی من چم شده؟ ازدیشب کلی معده ام درد میکنه ا ...

عزیزم‌احتمال‌داره‌ازپروژسترون‌باشه‌یاازروزه‌گرفتن‌باشه

گلم‌قراره‌مامان‌بشیااااا..ول‌کن‌خونه‌داری‌

استرس‌بزارکنار..باآرامش‌برو‌براانتقال‌‌جوجهات

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلارام جون توی لایو دکتر مشایخی گفت وقتایی ک سابقه ی انتقال منفی دارید براتون دو مرحله ای انجام میدی ...

عزیزم منوسه تا انتقال داشتم .تو دوتای اولی جنین دو روزه برام انتقال دادن .تو سومی دو مرحله ای بود و جنینای مرحله دوم‌بلاست بود. اولین بار بود جنین بلاست برام انتقال میدادن. منم احساس میکنم چون سابقه تشکیل نشدن جنین رو داشتم تو میکروی قبلی برام دوروزه فریز کردن .نخواستن ریسک کنن.وگرنه اون روزی که بادکتر محیطی ویزیت شدم و زنگ زدن به جنین شناس سوال کنن ببینن میشه بلاست کنن جنینا رو یا نه جنین شناس گفت اره جنینا خوبه و قابلیت بلاست شدن رو داره.

من یجایی تو نت خوندم تو انتقال دومرحله ای وقتی جنین مرحله اول انتقال داده میشه رحم متوجه جنین میشه و حتی اگه این جنین موفق به لانه گزینی نشه یسری فعل و انفعالات تو رحم صورت میگیره که باعث میشه رحم امادگی بیشتری برای پذیرش جنین مرحله دوم داشته باشه و شانس لانه گزینی جنینای مرحله دوم میره بالا

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم منم تازه رفتم رویان ۱۲ ساعته راهم تا تهران !واقعا موندم یه روزه برگردم خونه یا بمونم !من خوزست ...

عزیزم منم از خوزستان میرفتم تهران. فکر نکنم بتونب یه روزه بری و برگردی .خیلی سخته. حدااقل یه شب رو باید بمونین. ما صبح یا ظهر راه میفتادیم شب یا نصفه شب مبرسیدیم.آخه خیلی سخته یه بند رانندگی کنی به استراحت نیاز داری اون وسطا. تا برسی شب میشه فرداش هم که درگیر کارای مرکز بودیم تا بعد از ظهر  بعدم دوباره میومدیم استراحت میکردیم فردا صبحش راه میفتادیم برا خوزستان.

بنطرم نشدنی هست که یه روزه کارتونو انجام بدین برگردین .مگر اینکه با هواپیما یا قطار رفت و امد کنین

من شوهرم تحت نظر دکتر سجادی بود . واقعا برا ما خوب بود . دکتر زنان هم من با خیلی از دکترای رویان ویز ...

مرسی عزیزم از توضیحات کاملت. لطف کردی🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مهربون جون ان شاالله انتقال خوب و راحت و موفقی داشته باشی و با فسقل هات صحیح و سالم برگردی خونه و بع ...

ای وای شمام امروزمیری دکتر؟ گفتی چقدر دلم خواست ببینمت عزیزدلمممم😍😍😍

ممنون عزیزدلم ازدعای قشنگت انشالله باورت میشه؟ قران میخوندم درباره عمران وحضرت زکریا وفرزنددارشدنشون بصورت غیرباورانه درپیری رسیدم. کلی گریه گریه کردم گفتم خداخودت به هممون فرزندان سالم وپاکیزه بده. 

یکم استرس دارم عزیزم ازاینکه رفتم خونم کاربکنم نکنم؟؟ وای جای امپولاخیلی درد میکنه😁😁

عزیزم‌احتمال‌داره‌ازپروژسترون‌باشه‌یاازروزه‌گرفتن‌باشه گلم‌قراره‌مامان‌بشیااااا..ول‌کن‌خونه‌داری‌ ...

اره خودمم حدس میزنم ازاسترس وپروژسترونه. امروز روزه نیستم که متاسفانه. بایدمثانه پرکنم وداروبخورم

وای عزیزدلمی خیلی به دعاهاتون محتاجم. امروز حدیث کسابیادهمتونم

ببین رویان این طوری نیست که شما بهشون بگی چیکار کنن. اگه تشخیص بدن بلاست بشن بهتره حتما بلاست میکنن. ...

آهان ممنونم عزیز❤️ اینم نکته ی خوبی بود حتما مد نظر قرار میدم. مرسی

عزیزم منوسه تا انتقال داشتم .تو دوتای اولی جنین دو روزه برام انتقال دادن .تو سومی دو مرحله ای بود و ...

دلارام جون میدونی شما یا دوست خوبم فرزی جون این سری با مراقبت بیشتری رفتین تو سیکل. شاید سری اول مراقبت های لازم رو به اندازه ی نیاز نداشتین ولی من و همسرم تمام کارهای مراقبتی رو انجام دادیم قبل میکرو و نهایت یک بسته جنین با کیفیت پایین برامون تشکیل شده. نمیدونم کار درستیه هزینه و تکرار سیکل یا نه. سنم هم سی و یک ساله و سابقه ی ناباروری تو خانواده ی همسرم فراوونه عزیزم و هیچکدوم از درمان نتیجه نگرفتن متاسفانه. ما از جراحی واریس و سرد کردن دو ساعت به دو ساعت بیضه و اصلاح تغذیه و مولتی ویتامین یا حتی ژل رویال که فرضی جون گفتن همه رو قبل میکرو کامل رعایت کردیم. پزشک مردان همسرم هم حاذق بود و جراحی خوبی داشت. نمیدونم مرکز اذیت هایی کرد مثل دیر جواب دادن جنین شناسی از وضعیت جنین یا اینکه خودمون پیگیر خیلی کارها بودیم. ولی در کل نمیدونیم فایده داره تکرار سیکل یا با این شرایط یا نه. الانم من تو مراقبت کامل هستم. اضافه وزن هم ندارم و رژیم غذایی سالم دارم. خراش هم انجام دادم و هورمون رشد میزنم. میترسیم دیگه تکرار سیکل فقط اتلاف وقت باشه و هزینه. منم خیلی دوست دارم بچه از همسرم باشه ولی خب الان بعد دوسال تقریبا دیگه دارم وا میدم. خسته شدم😔

دلارام جون میدونی شما یا دوست خوبم فرزی جون این سری با مراقبت بیشتری رفتین تو سیکل. شاید سری اول مرا ...

عزیزم دوساله وداری وامیدی؟ میدونم هاسخته ادم یک موقع هایی کم میاره استراحت بده به خودتون بروتفریح گردش خریدو... 

بعدانرژی گرفتی بازادامه بده. من خودم4ساله تحت درمانم اماچارمون چیه

اره عزیزم ایرانی هستن. خارجیشم هست مگه؟؟ یعنی اینهاتاثیرندارن؟ وای ازدیشب دولاشدم معده ام انگاری یه ...

مهربون جون یه زحمتی داشتم برات .اگه یادتون باشه قراره ازازمایشگاه میلاد شماره تماس بگیری برام

دلارام جون میدونی شما یا دوست خوبم فرزی جون این سری با مراقبت بیشتری رفتین تو سیکل. شاید سری اول مرا ...

عزیزم منم تقریبا شرایط شما رو داشتم. تو خونواده شوهرم سایقه نازایی تقریبا زیاده . اولیش هم پدریزرگ شوهرمه که ما فگر میکنیم کلا ارثیه انگار نمیدونم دیگه چقد فکرمون درسته. قبلا هپ باوجود داروهای خارجی مثل پرگووریس و پیورگان فقط ۵ تخمک داشتم . شوهرمن تسه شد ولی با این وجود جنینی نداشتیم. قبل از تسه هم شوهرم به مدت یک سال تحت درمان دارویی بود. کم و بیش هم از لحاظ تغذیه ای رعایت میکرد یعنی کلا شوهر من آدمیه که هله هوله و فست فود و این چیزا زیاد نمیخوره. ولی خب نتیجش هیچی به هیچی بود اما بار دوم که سفت و سخت رعایت کرد و داروها رو بالکل دکترش قطع کرد و فقط اسید فولیک ۵ و فرتیل پلاس براش نوشت تغییر کرد. باور کن قبلش هم فرتیل پلاس رو داشت اما اصلا تاثیر نداشت براش .این دفعه نمیدونم چی شد که تغییر کرد شرایط. فقط خواست خدا بود. اولا که ان شاالله با همین جنینا مامان یه جفت دوقلوی ناز میشی دوما قرار نیست یبار شرایط خوبی نداشتین بازم همین تکرار بشه براتون .نمونش ما یا گیسو گلابتون یا خیلی از دوستان دیگه که دفعه دوم جنین بیشتری داشتن. شما از همین الان داری برا خودتون انرژی منفی میفرستی. مثبت باش. ان شاالله که فعلا با همینا مامان یه جفت دوقلوی خوشگل و مامانی میشی .برا بعدی ها خدا کریمه.ان شاالله دفعه بعدی کلی جنین داری. من جات باشم حالا حالاها به اهدایی فکر نمیکنم. تازه مارو همون اول که افتادیم تو این راه بهمون گفتن فقط با اهدایی جواب میگیرین و امکان نداره براتون جنین تشکیل بشه. با اصرار خودمون قبول کردن سیکل رو برامون شروع کنن که آخرش هم نتیجه این شد که جنین نداشتیم و بازم گفتن اهدایی ولی بازم ناامید نشدیم ما و خب نتیجه تلاش ووناامید نشدنمون رو هم گرفتیم

عزیزم منم تقریبا شرایط شما رو داشتم. تو خونواده شوهرم سایقه نازایی تقریبا زیاده . اولیش هم پدریزرگ ش ...

چه خوبه شما ها و تجربه هاتون هست برام. ممنونم عزیزم‌. حتما به حرفات فک میکنم برای تصمیم گیری. خیلی لطف کردی🙏❤️

عزیزم دوساله وداری وامیدی؟ میدونم هاسخته ادم یک موقع هایی کم میاره استراحت بده به خودتون بروتفریح گر ...

اره گلم الان حرفای شما و دلارام جون یه مقدار روم تاثیر گذاشت. حتما فکر میکنم به حرفاتون برای تصمبم. بازم لطف کرپی. انشالله اینبار دیگه مادر میشی گلم❤️