2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام

دخترا فردا میشم 7هفته و دوروز .. میرم سونو قلب .. کلی نگرانم تروخدا کلی دعام کنید .. یعنی نی نی رو میبینم ایندفعه ؟

دفعه قبلی با 5هفته و دو روز فقط کیسه زرده داخل ساک بود . فتال پل نوشته بود واضح نیست کلی حالم گرفته شد 😔

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس احتمالش زیاده برا من. اخه وقتی اینجوره چرا زودتر انتقال نمیدن؟

عزیزم نکته ی ظریفیه که خیلی از دکترا و ماماها اصلا براشون مهم نیست. زودتر و دیر تر نیست زمان انتقال این ها باید دوز دارو رو طوری تنظیم کنن که ضخامت مناسب باشه عزیزم. خودت این دفعه به دکترت بگو گلم قبل انتقال

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
لک ندارم ثمین جون،فقط چون دکتر گف یک ماه دیگه بیا میگم چرا ده تا شیاف داده فقط؟

بخاطر هماتومت دیگه.دختر تحرک زیاد نداشته باشا به لک اینا میوفتی میره رو اعصابت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام از كي ماكاويت ميخورين ١ ماه قبل انتقال خورده بشه يا زودتر؟

من از ۱ماه قبل پانکچر دارم میخورم یعنی از بهمن ماه .

برا انتقالمم بله از ۱ماه قبلش دکتر بهم‌داده روزی ۲تا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بخاطر هماتومت دیگه.دختر تحرک زیاد نداشته باشا به لک اینا میوفتی میره رو اعصابت

یعنی همون ده تارو استفاده کنم کافیه به نظرت ثمین؟باشه عزیزم زیاد تحرک ندارم ان شاالله دعا کن چیزی نشه ثمین جون

خدایا به امید تو❤
[QUOTE=185759201]عزیزم‌منم ۵ هفته و ۴ روز رفتم‌فقط کیسه زرده و ساک بود تازه دفورمگیم داشت ۹ هفته رفت ...

عزیزم من ۵ هفته و ۴ روز رفتم ۳ تا ساک دید بدون قلب دوهفته بعدش یعنی ۷ هفته و ۴ روز دوباره رفتم قلب هرسه تارو دید...

نگران نباش امکان نداره تو هفته ۵ ضربان قلب ببینه دکتر بعد از ۶ هفته تازه ممکنه دیده بشه حالا یکی زودتر یکی دیرتر....رفیقت مگه دکتره زنانه انقدر با اطمینان حرف میزنه🤔

من از ۱ماه قبل پانکچر دارم میخورم یعنی از بهمن ماه . برا انتقالمم بله از ۱ماه قبلش دکتر بهم‌داده رو ...

أماه ديكه انتقالتونه؟ از كي شروع كردين به خوردن؟ايشاله نتيجه بگيرين عزيزم

@rمtم      سلام عزیزم خوبی ؟ امینودادی؟ یه خبر ازخودت ونینی بده ایشالا حال هردوتون خ ...

سلام نازنین جان خوبی؟ ببخش عزیزم این مدت نمیومدم سایت 

دیروز جواب آمنیوسنتزم اومد خدارو هزار مرتبه شکر پسرم سالمه آنومالی هم رفتم هیچ مشکلی نبود فقط موند اکوی قلبش که برم ان شاءالله اونم مشکلی نباشه..خواهری موقع زایمانت برام دعا کن خیلی محتاجم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن