2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم من برای ازمایش های اولیه رفته بودم دکتر زنانم بهم گفت بخورم. الان یکسال و هشت ماه اقدام هستم م ...

اره الان نیس

من ایرانی شو میخورم

مال من ۴

ماه بعد برم ببینم چند شده!🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم.. من روز14سیلکلم دکتر سونو واژینال مرد. فت ک ضخامت اندومتر 6ونیم هستش بعد برا دو رو ...

سلام عزیزم از اول پریودی شروع کن به مصرف زیاد لوبیا سبز. بعد از انتقال هم نشاسته و شیر سویا ولوبیا سبز باعث افزایش ضخامت میشه و باز هم پی آر پی کن. اینا همه ضخامت رو یکجا بالا میبره. من چون ضخامتم بالاست حالت عادی نمیخوام بخورم. البته اینا رو که بهت گفتم از تجربیات دوستانه که خوندم‌ 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره الان نیس من ایرانی شو میخورم مال من ۴ ماه بعد برم ببینم چند شده!🙆

منم ایرانی میخورم. انشالله که میاد غصه نخور هیچ صبری بی حکمت نیست گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزيزم ازمايشات أيمني إنعقادي به دكترت نشون دادي كفت با تو جه به اين فاكتورها مشكل ايمني انعقادي ...

سلام عزیزم من نشون دادم چیزی نگفت که حتما مشکل ندارم منم که کلا سر در نمیارم عزیزم ولی آنا جون گفت فاکتورای مهم رو برام نوشته خودم نگفتم چون اصلا نمیدونم آنا گفت نسبت به این آزمایشت به نظر میاد که مشکلی ندارم ولی خب کاملش بیشتره زبونم لال اگه مثبت نشدم اون وقت بقیه رو میدم. خدا رو شکر عزیزم خوشحال شدم برات 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
امروز رفتم دکتر بهم هم پرگووریس داد هم النوا!  اینجوری فقط ۵.۵ میلیون پول آمپولام میشه 😓😓 پ ...

عزیزم پرگووریس دونه ای چنده چندتا برای شما نوشتن؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من عفونت ادراری که داشتم تکرر ادرار شدید داشتم. بعد میرفتم دسشویی هم ببخشید که اینجوری میگم خیلی کم ...

براي من اونجوري نيستش اما پهلوم گاهي درد ميكنه و معذرت ميخوام خيلي ببخشيد ذرات ريز سفيد داخل ادرارمه😞نميدونم عفونته يا نه سه هفته پيش ازمايش دادم عفونت نداشتم

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستای خوبم.. من روز14سیلکلم دکتر سونو واژینال مرد. فت ک ضخامت اندومتر 6ونیم هستش بعد برا دو رو ...

عزيزم دكتر من گفت ضخامت بالاي ٩ براي انتقال عالي هستش و زير ٩ گفت انتقال انجام نميده

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها دکتر تون گفته تو سیکل انتقال ماکاویت بخوریم؟

به من داده البته سیکل من لانگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بخاطر همین دو دل شدم‌. شاید برم iui تعیین جنسیت . اگه ۳۰ یا ۴۰ تومن خرج کنم نگیره چی !!!

دقیقا ممکنه نگیره و همه هزینه هات هدر بره بعد آدم واقعا میسوزه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره الان نیس من ایرانی شو میخورم مال من ۴ ماه بعد برم ببینم چند شده!🙆

عزيزم من ٨ سال پيش تيروييدم ٢٧ بود يعني داغون بودم بعد از دوماه مصرف قرص اومد ٨ دوباره بعداز دوماه اومد ٣ الانم ١/٩ هستش اصلا نگران نباش با قرص راحت كنترل ميشه

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم من ٨ سال پيش تيروييدم ٢٧ بود يعني داغون بودم بعد از دوماه مصرف قرص اومد ٨ دوباره بعداز دوماه ا ...

وای جدا؟؟؟

عزیزم خداروشکر ❤❤

شما هم لووتیروکسین ایرانی میخوردین یا خارجی؟؟؟

هنوزم میخوری؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵